olması gereken bu elbette ama olan çok farklı Cudana. 1 aydır her iki tarafın hakaretinden içim bayıldı, sadece burada da değil reel hayatta da. neyse umarım herşey 1 ay önceki halini alır da topiğimiz de kendine gelir
Beni silmen cok masum kaliyor bunlarin yaninda.:))
Kitap kapagi acik olmayacak vs vs. Ben ellerimi cok yikiyorum. Sifremi kimseye vermem, kendime bile hatta kendim bile unuturum bazen:)
Canim evet reelde de boyle
ama insanlar isin icinden cikamayinca hemen bir bel alti hemen bir hakarete getiriyorlar olayi
Getirmemek lazim ama
oyle insanlarla tartisilmaz bile
Bak ben de en samimi arkadaslarimla bu konularda gorus ayriligimiz vardir catir catir tartisiriz iki dk sonra da guleriz
Diger turlu herkes insan secimine gider
Bu da garip bir durum elbette yapan da var o da onlarin tercihi diyelim :)
Kankammmmmm simartma benii :)
yaşlı teyzeler toplanırda kimi tansiyonunu kimi şekerini kimi romatizmasını anlatır ya ona döndük valla
ofis keşke kimse gelmeseydi geyiğe böyle daha iyiydi diyodur şimdi
ben gittim bu sefer gerçekten haydi iyi geceler
........ bir mekana girceğim zaman kolumla ittiriyorum kapıyı, bu da yenı başladı
birilerinin yanından geçerken nefes almıyorum, kokularını almamak içinbaşka birinin bilgisayarını asla kullanamam; belkı her şeyi kaydediyordur
ruh sağlık durumum ortaya çıkmadan ben susayım bari
Kadiş , Tarinin beni örnek alacağı mı kalmış, boynuz kulağı çoktan geçmiş
Ben örnek alırım artık onu
Kızlar zor takip ediyorum telden, sabah okurum yazdıklarınızı, fazla yazmayın ama, öpüyorum sizi.
İyi geceler.
Kankammm simdi gelicem yanina o olacak :)
Tariiii gercekten bu defa cok uzun surdu banin
Bir daha yaramazlik yok tamam mi ablacim :)
Arada paslasalim seninle. Ben kullaniyorum isim geregi. Cik aradan seninkini kullanmam diyemiyorum:)))
Web cam i kapatirim yalniz, ustu peceteli :)
yaşlı teyzeler toplanırda kimi tansiyonunu kimi şekerini kimi romatizmasını anlatır ya ona döndük valla
ofis keşke kimse gelmeseydi geyiğe böyle daha iyiydi diyodur şimdi
........bende kullanırım ama, face, msn, kk
asla gırmemgirersem de zararsız kişilerinkine girerim, ne var ne yok silerim. bir halt yedığımden değil ama silerim işte
yok böylesi iyi renk geldi topike
ben asansör düğmelerine basamam özellikle hastanede. elimi yumruk yapıp kemik kısmıyla basıyorum, parmaklarımla dokunamıyorum gerçi sonra da 1 saat dezenfektan ile ovuşturuyorum elimi. sinemalarda ki, avm ler de ki tuvalet kapısını da elimle açamam ben ıyk
Gorende bizi CIA ajani sanacak
............. ben mekanların tuvaletıne girerken 1 rulo kağıt kullanırım
bunlar bende 2-3 yıldan berı var, önceleri böyle miydim yahuasansör hiç aklıma gelmemişti, nereden soktun aklıma
Bak benimde gelmemisti iyi oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?