Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bilmem mi ilk ben gelmistim. Buralar hep yesillikti. Fikirlerin farkli olsa da ben senden kopmam merak etme.

Hosbulduk sorr, naber:) Arada silmissin beni selamlarimi ilettim sana.

hehehe bu uğurda ne eşler boşandı, ne analar evlatlarına küstü, ne kuzenler koptu gitti.. allah listelerimizi korusun. amin bitmedi de mirim hala yiyor forumda millet birbirini.. hani çok meşhur bir laf var ya "artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye.. bence de bu topic eskisi gibi olmayacak..

Niye ki ya. Neler kacirmisim boyle. Ben seni kendine getiririm canim.

Surrender korktun, hemen ekledin degil mi. Olmaz ama unutmam intikam soguk yenir:))

Tari'cim. Face ini ac. Ordan konusalim bari.

Son düzenleme:
6 üye diyo bi tek gri Taricik görünüyo altta

ne çektin be tari,herkesin banı açıldı sen hala grisin yıllık mı senin ki ne böyle

Hoş geldin Kankam :) Ben seni hiç özlemedim DDDDDDD :26:

Office niye öyle düşünüyorsun?
Bir insan siyasi görüşünden dolayı arkadaşını hiçe sayıyorsa o insanın karşısındakine duyduğu saygıdan,
demokratlığından şüphe duymak gerek.

Önce saygı. Saygı olmazsa zaten hayatta da hiç bir iletişim sağlıklı olmaz.

Mesela çevremde her türden insan var.
Hiç birisine de düşüncelerinden dolayı cephe almam.
Olması gereken de bu değil mi?

Burda da çeşit çeşit insanız.Elbette ki hepimiz farklı görüşlere sahibiz.
Ancak saygı duyduğumuz sürece, olayı düşünce ile kişiselleştirmediğimiz sürece,
hepimiz arkadaşız...

heheh evet arazi tapusunu Mune üstümüze yapmıştı dimi elbette öyleyiz, öyle olmalıyız. bizler çocuk, öğrenci yetiştiriyoruz veya adayız. her fikre saygı duymayı öğretmek için duymamız gerekiyor :) listelerimiz baki eminim :)

Icimden ilettim canim , evrene yolladim selamimi:) 4 kisi silmis beni. Intikamim aci olacak.

evrene yolladıysan geç gelir bence silenleri ifşa et

Evet birakmadim pesini o yuzden ozlemedin. Birakmam canim Turkiye' de de mutlaka gorusucez seninle.

Office in ifadesini sonra alicam. Sanirim kirilmis ama kime neden bilemiyorum. Cudi herkes sen degil iste. Bu da kapasite meselesi .

ben liste olarak bakmadım olaya,arkadaş listemed tanımadığım kişiler de var ayrıca sorun yaşadıklarımı da çoğu zaman silmem..çünkü o listenin çok da önemi yok benim için,sen değer verdiğim birisin ve sırf farklı görüşteyiz diye yaptığımız muhabbetleri unutacak değilim.sonuçta birbirimizi kırmadık,tartışmadık sadece farklı düşünüyoruz.

hani sen silmemiştin

sildim valla uı olanları tek tek siliyorum

Son düzenleme:

olması gereken bu elbette ama olan çok farklı Cudana. 1 aydır her iki tarafın hakaretinden içim bayıldı, sadece burada da değil reel hayatta da. neyse umarım herşey 1 ay önceki halini alır da topiğimiz de kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…