ben liste olarak bakmadım olaya,arkadaş listemed tanımadığım kişiler de var ayrıca sorun yaşadıklarımı da çoğu zaman silmem..çünkü o listenin çok da önemi yok benim için,sen değer verdiğim birisin ve sırf farklı görüşteyiz diye yaptığımız muhabbetleri unutacak değilim.sonuçta birbirimizi kırmadık,tartışmadık sadece farklı düşünüyoruz.
sildim valla uı olanları tek tek siliyorum
Kankam sana hoşgeldin didim, niye cevap vermiyon
Kim o silenler, söle bizde bilelim.
Ofisi'm ben evde değilim zaten, telefondan giriyorum, geyik topiğine takip etmem çok zor, bakmıyorum hiç.
Şu gezi yede feci takık vaziyette olduğumdan, arada girdiğimde birtek oraya bakıyorum.
Karşıt düşüncede olan bir dostumu sırf benim gibi düşünmüyor diye asla dışlamam.
O topikte takıştığım birkaç kişi benim zaten bugüne kadar hiçbir konuda anlaşamadığım kişiler.
benımde öyle garip takıntım var
arkadaş listesi konusunda
bak keyfim yerinde olsa Tari ile dalga bile geçebilirdim, camdan bakıyor diye ama hiç tadım yok
ben UI olanları silemiyorum, kıyamıyorum belki bir gün döner gelirlerse listeleri boş kalmasın diye13 harf silmişti beni unutmadım daha
ben zaten takıntılı biriyim,o liste temiz olacak uı ler olmayacak falan filan bir sürü iş
kankam kıyma bize
bak keyfim yerinde olsa Tari ile dalga bile geçebilirdim, camdan bakıyor diye ama hiç tadım yok
Tari nin de kafasi bozuk. 28 i iple cekiyormus.
Ne çektin be tarim
.......................
aynenmesaj kutum tertemız olacak, telımdekı arama kısımlarını bıle sılıyorum
o derece yanı
gidiyorum bu msjı gördüm,şaka gibi ama ben de öyleyim o da böyle tertemiz olacak :)
biz çabuk yaşlanacağız ama böyle giderse
Cezasi 70 olmus, 28 haziranda gelecek. Bir daha banlanmayacak dimi pitircik.
gidiyorum bu msjı gördüm,şaka gibi ama ben de öyleyim o da böyle tertemiz olacak :)
biz çabuk yaşlanacağız ama böyle giderse
Sizde OKB var. Soylemedi demeyin:))
Not: Eski OKB hastasi...
huy işte ne yaparsın
niye çabuk yaşlancaz?
Neyse az kalmış.
Bidaha banlanmayacak kısmına inanamadım ama kankam.
Geldiğinde onu burda tutmak lazım, siyasete girerse gene banlanır o.
Sizde OKB var. Soylemedi demeyin:))
Not: Eski OKB hastasi...
misal, telimi birine versem tek numara bıle telde olmayacak, bişi olacagından değil ama olmayacak
facem, kk, msn... asla ben yokken açık kalmayacak ve biri ben yazarken bakmayacak
biri şifremı asla bılmeyecek
telımde luzumsuz mesaj, isim, arama.. asla olmayack
neyse daha fazla saymak istemıyorum
bu pimpirik huylarımızla genç kalmamız mümkün değil
söyleyene bak,seni bi tutabilsek tariye de örnek olucan zaten
evet biliyorum ben teşhisimi kendim koymuştum yıllar önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?