Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

üzülme cnmmm yaaa neler var hayattaaa bak az önce erkek arkadasımdan telefon geldi teyzesiiii lenf kanseri çıkmış . o kadar üzgündü kiii :43::43:en azından sağlığımız yerimizdeee kankamcımm :16:

çok moralimm bozuduuuu :5::5:

Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.

Depresifim geldi geçmişi okuyo.
O okuyup yetişene kadar bura boşalacak gene:3:

Aynen ya, hayatta ne dertler , ne saglik sorunlari var. Gel buraya iki saat laf vur birilerine hayat gecsin. Yok oyle. Allah bosa zaman gecireni sevmez. Adaletli olacaksin hem sanalda , hem gercek hayatta. Kul hakkimi hic birine helal etmiyorum. Gorusecegimiz yer belli o bana bosu bosuna satasanlarla.

o yüzden cnmmmm '' hayat sevince güzel '' :69: sevdiklerinden ynında olduktan soraaa sağlık olduktan sora gerisi vız gelir tırıs gider benceee :34:

İyi geceler herkese.

Canım sıkkın kızlar, en iyisi okuyayım ben bu gece sizi, keyfim yerine gelir belki...
Hayırdır polyanna?

kankammmmmmmmmm :20:

Back
X