ama bu böyle olmaz ki beğensiz olmaz kk..eylem yapalım bişi yapalım kendimizi zincire vuralım tencere tava çalalım gelsin beğenler
daha da olmazsa parkonu yakarız kk nın önünde bence bu süper fikir
egem abla,oky ve surrender en kalbi duygularımla beğeniyorum sizi
Anam
Nooolmuş bizim beğenilerimize
Sen kendini yak kadiş
ama bu böyle olmaz ki beğensiz olmaz kk..eylem yapalım bişi yapalım kendimizi zincire vuralım tencere tava çalalım gelsin beğenler
ofis parkonu yakalım diyosun yani olur bana uyar :)))
son yorum yaptığım konuya bak iğrenç ya
kadesa ,sör,bütün beğenilerim sizlerle
ah mune ablam sen gittin buralar öksüz kaldı ama biliyorum özlemişsindir biziparkon olacak hatun kişisini kaç kere kibledim banlanmadı
o mavüş kürkü bana bırakaydın ya
ben hepinizi kibledim dün tek tek tek ama dualısınız herhalde ban işlemiyor sizeneyse bu akşam munenin bana bıraktığı kürkü giyerim artık oh oh aman aman
ben dün okuyup üflediydim ondandır :))
o kürk benim kıymetlimisss
parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişimsonra sen parkunu banlarsın ben kankamı banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:
oyy. yeni eve geldim. yorulmuşum. nabersiniz bakiim
parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişimsonra sen parkunu banlarsın ben kankamı banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:
kartal sahile gittim. banka işleri vs. bir şeyler yedim adalara karşı. sonrada hacıbeyin meshur şamfıstıklı dondurmasını aldım ve geldim:)Yediğin içtiğin senin olsun,nereleri gezdin bizsiz
kartal sahile gittim. banka işleri vs. bir şeyler yedim adalara karşı. sonrada hacıbeyin meshur şamfıstıklı dondurmasını aldım ve geldim:)
.istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı:))
hasretim hala bitmedi. doya doya yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?