Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Anam
Nooolmuş bizim beğenilerimize
Sen kendini yak kadiş

ben hepiciğinizi beğeniyorum ama gösteremiyorum :111: hah yine çarpıldım :111:

kadişim ben seni desteklerim eyleminde, beğenilerimizi ve replerimizi istiiiik

oky hatırlıyor musun, rep döneminde bazıları otomatiğe bağlamıştı, günaydın desek -rep veriyorlardı canlarım benim

ofis parkonu yakalım diyosun yani olur bana uyar :)))

son yorum yaptığım konuya bak iğrenç ya

ofis parkonu yakalım diyosun yani olur bana uyar :)))

son yorum yaptığım konuya bak iğrenç ya

heheh bana da uyar, hazır sinemadaykene

allahım o nasıl bir konu resmen kitlendim bende bir süre. offf daha neler artık ne yazacağını şaşırıyor insan.

Son düzenleme:
ah mune ablam sen gittin buralar öksüz kaldı ama biliyorum özlemişsindir bizi parkon olacak hatun kişisini kaç kere kibledim banlanmadı

o mavüş kürkü bana bırakaydın ya

parkunnnnn mektup gelmiş sana öyle diyolla

nerdesin ya,geziyosun dimi

ah mune ablam sen gittin buralar öksüz kaldı ama biliyorum özlemişsindir bizi parkon olacak hatun kişisini kaç kere kibledim banlanmadı

o mavüş kürkü bana bırakaydın ya

ben hepinizi kibledim dün tek tek tek ama dualısınız herhalde ban işlemiyor size neyse bu akşam munenin bana bıraktığı kürkü giyerim artık oh oh aman aman

ben hepinizi kibledim dün tek tek tek ama dualısınız herhalde ban işlemiyor size neyse bu akşam munenin bana bıraktığı kürkü giyerim artık oh oh aman aman

ben dün okuyup üflediydim ondandır :))

o kürk benim kıymetlimisss

ben dün okuyup üflediydim ondandır :))

o kürk benim kıymetlimisss

parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişim sonra sen parkunu banlarsın ben kankamı banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:

parkun olsa neyse ama senle paylaşırım kürkü kadişim sonra sen parkunu banlarsın ben kankamı banlarını açar sonra geri banlarız maksat eğlence olsun :111:

Vay,2 dk da satış ha.
Muneme şikayet etcem seni,kürkünü çalmış diyciim

zati ilk parkonu banlıycam sonra seni kürkümü paylaşmam oky de surrenderi de banlıycam hem mavi hem yeşil olucam

Yediğin içtiğin senin olsun,nereleri gezdin bizsiz
kartal sahile gittim. banka işleri vs. bir şeyler yedim adalara karşı. sonrada hacıbeyin meshur şamfıstıklı dondurmasını aldım ve geldim:)
.istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı:))
hasretim hala bitmedi. doya doya yaşıyorum.

Son düzenleme:

Hepiniz gidin tabi İstanbula
Müdürde oraya glcekmiş,bence sen Muneyi bul İstanbulda fotolarını çek,magazin haberi yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…