Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben pıçak dicektim konuyu sen actın

BDv deki bazı yorumları okuyunca piskopata bağlıyorum, mesela suanda cok pis birini bozasım var ama 3 ay ban yerim, iki hafta falan olsa direk dalarım da tutuyorum kendimi.

Ben de yazıp yazıp sildim. Sinirimi zıplattı zağar. Artık sinirimi bozanları kibliyorum cevap bile vermiyorum.

BDv deki bazı yorumları okuyunca piskopata bağlıyorum, mesela suanda cok pis birini bozasım var ama 3 ay ban yerim, iki hafta falan olsa direk dalarım da tutuyorum kendimi.

Dikkatinizi çekerim konu Mune'ye ait. kobrayı dolar boynunuza öyle gerine gerine anlatmayın

tamm bu topiğinde abdestini kaçırmaalım
800 bine odaklanalım
...................................
odaklanamadım 800 bin ne yaaa

Dikkatinizi çekerim konu Mune'ye ait. kobrayı dolar boynunuza öyle gerine gerine anlatmayın

Ben yatıcam Zaten biraz twitterda ünlülere bakayım

Ben de yazıp yazıp sildim. Sinirimi zıplattı zağar. Artık sinirimi bozanları kibliyorum cevap bile vermiyorum.

Kib yapmaya bile değmez, lafı sacma sapan bi yerden anlamış

tamm bu topiğinde abdestini kaçırmaalım
800 bine odaklanalım
...................................
odaklanamadım 800 bin ne yaaa

Kızım para var huzur var masalı yalanmış benim rüyalarıma girer o rakam
ahahahah imdaaaaatt

anlat hadi

Ay birinizde konu adı verin be,
BdV ye gitcem, hangi konuya bakcağımı bilmiyorum.
Sen söle ben bozarım hem

depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem

depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem

Hemen 8 binin %10 luk faizini pardon kar payını hesaplamam lazım...

:

Bunların hepsi züğürt ofiş, biz senle 800 bin borç verecek arkadaşı davet edelim buraya.
Onlan arkadaşlık edelim artık, biraz faydası dokunur bari

İyi ki arkadaşlığımız yıllanmamış

kıl payı kaçırdın ama üzülme birkaç aya yıllanacak

Hemen 8 binin %10 luk faizini pardon kar payını hesaplamam lazım...

faizler kurban olsun sana depresifim, sen faizi al ben anaparayı

:

Bunların hepsi züğürt ofiş, biz senle 800 bin borç verecek arkadaşı davet edelim buraya.
Onlan arkadaşlık edelim artık, biraz faydası dokunur bari

gidelim kendimize zengin, elit arkadaşlar bulalım parkunum, 800 bin veridğinde uykusu kaçmayacak olanlardan hatta bir 800 bin daha istermisin diyecek olanlardan ama depresifle kadişi de alalım tek kalmasınlar yazık

Aramızda faizin borcun lafı mı olur, çek defterimi çıkarttım, 500 bin yeter mi bebişim

ben 800 bin diyorum sen 5'li rakamlarda kaldın depresifim içime oturdu

ben bdv ye o konu sahibi ile kanka olmaya gidiyorum haydi kalın sağlıcakla

not: zengin olunca birinizi bile tanımicam, gelip yeniden tanışırız o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…