- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Ben pıçak dicektim konuyu sen actın
BDv deki bazı yorumları okuyunca piskopata bağlıyorum, mesela suanda cok pis birini bozasım var ama 3 ay ban yerim, iki hafta falan olsa direk dalarım da tutuyorum kendimi.
BDv deki bazı yorumları okuyunca piskopata bağlıyorum, mesela suanda cok pis birini bozasım var ama 3 ay ban yerim, iki hafta falan olsa direk dalarım da tutuyorum kendimi.
Dikkatinizi çekerim konu Mune'ye ait. kobrayı dolar boynunuza öyle gerine gerine anlatmayın
beynim dönmeye başladı bi gidip yatmayı deniycem
parkon bugün çok salakça bişi yaptım senle ilgili ama demem çok gülersin
haydi iyi geceler
Ben kendimde daha çok Mısır tanrıçalarına benzetiyorum ama
Dikkatinizi çekerim konu Mune'ye ait. kobrayı dolar boynunuza öyle gerine gerine anlatmayın
Ben de yazıp yazıp sildim. Sinirimi zıplattı zağar. Artık sinirimi bozanları kibliyorum cevap bile vermiyorum.
tamm bu topiğinde abdestini kaçırmaalım
800 bine odaklanalım
...................................
odaklanamadım 800 bin ne yaaa
ahahahah imdaaaaatt
depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem
depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem
İyi ki arkadaşlığımız yıllanmamış
İyi ki arkadaşlığımız yıllanmamış
Hemen 8 binin %10 luk faizini pardon kar payını hesaplamam lazım...
:
Bunların hepsi züğürt ofiş, biz senle 800 bin borç verecek arkadaşı davet edelim buraya.
Onlan arkadaşlık edelim artık, biraz faydası dokunur bari
Siz üj bej le yırttınız en zararlınız ben çıktım
Farkettim de hiç bir arkadaşlığım yıllanmamış
faizler kurban olsun sana depresifim, sen faizi al ben anaparayı
Aramızda faizin borcun lafı mı olur, çek defterimi çıkarttım, 500 bin yeter mi bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?