Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Herşey güzel olcak inşallah canım.
Test 1 haftadamı çıkıyodu?

kimi 3 günde kimi 5 günde alıyormuş sonuçları bakalım benim kaç günde çıkacak? ama ense ve burun da sorun yoksa testte iyi çıkıyor istisnalar hariç.o yüzden bu kadar heyecanlıyım.

samsuna gidicem sabah 9 da randevum erkenden gidicez.enseye bakılacak ikili test yapılacak strese girdim baya..

aman be bdv nin zevki mi kaldı her konuda bi avukat yorum yapamaya korkuyo insan sinir oluyorum.

Doktor kemik yapısından cinsiyetini tahmin edebilir. Benim öyle olmuştu...

Saba
kimi 3 günde kimi 5 günde alıyormuş sonuçları bakalım benim kaç günde çıkacak? ama ense ve burun da sorun yoksa testte iyi çıkıyor istisnalar hariç.o yüzden bu kadar heyecanlıyım.

Doktordan çıkınca haber ver bana.

Bebek bekleyen arkadaşlar Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Ben bir türlü cesaret edemiyorum :44:

tamam msj atarm herşey yolundaysa zaten biraz gezeceğiz oralarda o yüzden kk ya geç gelirim merak etmeyin :)

size söylemedim daha erken diye ama buradaki bi doktor 10.haftada kıza benziyor demişti

Günaydın kadişimmm kontrolemi gidiyorsun bugün hayırlı haberlerle gel sana demiştim demi kız olacak hissediyorum diye

Sende bizi haber et şekerim ama bir şekil yazdığını da görmemi sağlarsan sevinirim. (çok şey mi istedim)

Bizi soracak olursanız %90 kızmışız

Sağlıcakla dünyaya gelsin yaa kızlar bambaşka oluyor giydiriyorsun süslüyorsun işte pamık gibi yaaaa

Sende bizi haber et şekerim ama bir şekil yazdığını da görmemi sağlarsan sevinirim. (çok şey mi istedim)

Bizi soracak olursanız %90 kızmışız

canım doktor iyi demiş herşey.

ama sana sormamı istedi kadiş ense kalınlığı 12 hafta 3 günlük,bebekte 1.9 çıkmış bu değerler normalmi diyor.:26:

merhaba kızlar ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı doktor normal dedi sorun yok dedi.test için kan alındı pazartesi çıkacakmış sonuçlar.ense kalınlığı bana biraz fazla geldi ama doktor normal diyor snır 2,5 hatta 3 imiş..neyse bakalım pztesi göreceğiz neler olacak.İnşallah yine güzel ve hayırlı haberler alırım.heyecandan cinsiyetini sormayı unutmuşum yalnız

hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler

kadişim çok mutlu oldum, pzt iyi haberleri alacaksınız inşallah

çok moralim bozuk kızlar, hiç keyfim yok kafamı dağıtmak için geziyorum buralarda o kadar çok ağlayasım var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…