Herşey güzel olcak inşallah canım.
Test 1 haftadamı çıkıyodu?
samsuna gidicem sabah 9 da randevum erkenden gidicez.enseye bakılacak ikili test yapılacak strese girdim baya..
aman be bdv nin zevki mi kaldı her konuda bi avukat yorum yapamaya korkuyo insan sinir oluyorum.
kimi 3 günde kimi 5 günde alıyormuş sonuçları bakalım benim kaç günde çıkacak? ama ense ve burun da sorun yoksa testte iyi çıkıyor istisnalar hariç.o yüzden bu kadar heyecanlıyım.
Saba
Doktordan çıkınca haber ver bana.
Doktor kemik yapısından cinsiyetini tahmin edebilir. Benim öyle olmuştu...
Naptın? yazdın mı kartı?
size söylemedim daha erken diye ama buradaki bi doktor 10.haftada kıza benziyor demişti
yazdım yazdım karaladım bişilerartık ne anlarsa didim hahaha
kadişim hayırlı haberlerle gel inşallah, ama ben eminim kız geliyor bu sefer
tamam msj atarm herşey yolundaysa zaten biraz gezeceğiz oralarda o yüzden kk ya geç gelirim merak etmeyin :)
size söylemedim daha erken diye ama buradaki bi doktor 10.haftada kıza benziyor demişti
Saba
Doktordan çıkınca haber ver bana.
Sende bizi haber et şekerim ama bir şekil yazdığını da görmemi sağlarsan sevinirim. (çok şey mi istedim)
Bizi soracak olursanız %90 kızmışız
Sağlıcakla dünyaya gelsinyaa kızlar bambaşka oluyor giydiriyorsun süslüyorsun işte pamık gibi yaaaa
Sende bizi haber et şekerim ama bir şekil yazdığını da görmemi sağlarsan sevinirim. (çok şey mi istedim)
Bizi soracak olursanız %90 kızmışız
canım doktor iyi demiş herşey.
ama sana sormamı istedi kadiş ense kalınlığı 12 hafta 3 günlük,bebekte 1.9 çıkmış bu değerler normalmi diyor.:26:
kadişim çok mutlu oldum, pzt iyi haberleri alacaksınız inşallah
çok moralim bozuk kızlar, hiç keyfim yokkafamı dağıtmak için geziyorum buralarda o kadar çok ağlayasım var ki
kadişim çok mutlu oldum, pzt iyi haberleri alacaksınız inşallah
çok moralim bozuk kızlar, hiç keyfim yokkafamı dağıtmak için geziyorum buralarda o kadar çok ağlayasım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?