- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Ne oldu ofişim![]()
bir arkadaşımla kavga ettik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu ofişim![]()
Çekip kurtarasım, yanına uçup gelesim var![]()
bir arkadaşımla kavga ettikben onu sildim, o da bana senden beklemezdim falan dedi
gerçi 29 yaşında biri olarak 20 yaşında ki bir ergen çocuğa iyi bile tahammül ettim ama olsun
iyi çocuktu gene keşke böyle olmasaydı
![]()
kismeler yok mu bu gece![]()
ben varım ama bdv ye takıldım.depresif ve parkon ortalıkta yok :26:
nasılsın canım?
evet yoklar bu gece :26:
iyiyim kadişim sen nasılsınhiç ekşınlı konu yok bugün çekirdek alıp gelsek
![]()
ben kaygılı,heyecanlı,korkulu bi durumdayım malum pztesiye 2 gün kaldı ama Rabbimden ne gelirse razıyım tabii..
eşcinsellik konusu var ama sana uyar mı bilmem
şöyle bi erkek üye gelse ekşınlı konu açsa off tadından yenmez![]()
hiç endişelenme kadişim, çok çok iyi haberle geleceksin inşallah. çok nazlı bir kız geliyor bence, kızlar hep öyledir ya
yok o konu sarmadı beni, erkek üyelerde elini çektiler sitedenbari parkun gelse de onunla kürk kavgası yapsak
depresifim de yok ortalarda
![]()
Kadesa, Office alın size ekşın. Ben geri döndüm.![]()
Nasılsınız?
jadeee hoş geldin ama niye gittin ki sanki
geldiğine çok sevindim.
Ben de sizi tekrar gördüğüme sevindim Kadesacım.
Bebeğin nasıl?
dün kontrolümüz vardı şu anda gayet iyipztesi risk tarama testi sonucu belli olacak o yüzden biraz gerginim İnşallah iyi çıkar.
sen nasılsın,kk yı özledin mi?
in cin top oynuyor,günaydın inler cinler
ofiss dün ki eşcinsellik konusuna ne oldu,konu yok konuyu açan kişi banlanmış olay ne boyutlara geldi acaba?
bu arada oyun bölümündeki alıntıları kazen silmiş sohbet ve alıntı yasakmış![]()
benim kk da bir sorun var, sabah o konuyu okumak için girdim hiçbir sayfa açılmadıne olmuş silinmiş konu, kontese sorsak söyler mi acaba en son o yazıyordu konuya
oyun bölümünde de kazen "okuduğumuzu anladık mı cevap verelim" türünden bir mesaj yapıştırmış bize![]()
kontes kim ki tanımıyorum sen sorsana
evet öyle yazmış da anlamadım ben.
"Ben okuduğumu anlamıyorum" diyor, okuduğunu anlamayan biz oluyoruz kadişHani yaramazlık yapan çocuklara öğretmenleri ceza verir ya defterine 1 sayfa boyunca "ben şuyum ben buyum vs..." diye yazdırırlar, o misal.... Örtmenimiz bize bunu yazdırmış
![]()