Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bir arkadaşımla kavga ettik :5: ben onu sildim, o da bana senden beklemezdim falan dedi :14: gerçi 29 yaşında biri olarak 20 yaşında ki bir ergen çocuğa iyi bile tahammül ettim ama olsun :14: iyi çocuktu gene keşke böyle olmasaydı :14:

:kkk:
bir arkadaşımla kavga ettik :5: ben onu sildim, o da bana senden beklemezdim falan dedi :14: gerçi 29 yaşında biri olarak 20 yaşında ki bir ergen çocuğa iyi bile tahammül ettim ama olsun :14: iyi çocuktu gene keşke böyle olmasaydı :14:

Arkadaşlığın seni yoruyorsa hayatından çıkaracaksın.
Hatır gönül dîye bazı şeylere bende tahammül edemiyorum artık.
Ne düşünüyorsam söylüyorum,bana değer veriyorsa zaten fikirlerimede değer verir,zoruna gidersede kendi bilir diyorum.
Takma canım boşver.

evet yoklar bu gece :26:

iyiyim kadişim sen nasılsın :16: hiç ekşınlı konu yok bugün çekirdek alıp gelsek :27:

ben kaygılı,heyecanlı,korkulu bi durumdayım malum pztesiye 2 gün kaldı ama Rabbimden ne gelirse razıyım tabii..

eşcinsellik konusu var ama sana uyar mı bilmem :52:

şöyle bi erkek üye gelse ekşınlı konu açsa off tadından yenmez :27:

ben kaygılı,heyecanlı,korkulu bi durumdayım malum pztesiye 2 gün kaldı ama Rabbimden ne gelirse razıyım tabii..

eşcinsellik konusu var ama sana uyar mı bilmem :52:

şöyle bi erkek üye gelse ekşınlı konu açsa off tadından yenmez :27:

hiç endişelenme kadişim, çok çok iyi haberle geleceksin inşallah. çok nazlı bir kız geliyor bence, kızlar hep öyledir ya :16:

yok o konu sarmadı beni, erkek üyelerde elini çektiler siteden :27: bari parkun gelse de onunla kürk kavgası yapsak :27: depresifim de yok ortalarda :24:

hiç endişelenme kadişim, çok çok iyi haberle geleceksin inşallah. çok nazlı bir kız geliyor bence, kızlar hep öyledir ya :16:

yok o konu sarmadı beni, erkek üyelerde elini çektiler siteden :27: bari parkun gelse de onunla kürk kavgası yapsak :27: depresifim de yok ortalarda :24:

İnşallah canım,Amin..

ah ah eskiden her cuma gecesi bi ekşınlı konu olurdu nerde o eski günler :ssz:

Ben de sizi tekrar gördüğüme sevindim Kadesacım. :16:

Bebeğin nasıl?

dün kontrolümüz vardı şu anda gayet iyi :nazar: pztesi risk tarama testi sonucu belli olacak o yüzden biraz gerginim İnşallah iyi çıkar.

sen nasılsın,kk yı özledin mi?

dün kontrolümüz vardı şu anda gayet iyi :nazar: pztesi risk tarama testi sonucu belli olacak o yüzden biraz gerginim İnşallah iyi çıkar.

sen nasılsın,kk yı özledin mi?

Sevindim iyi olmasına. İnşallah testin sonucu da iyi çıkar.

İyiyim ben de.

Evet özledim. KK alışkanlık yapıyor. :1:

in cin top oynuyor,günaydın inler cinler :3:

ofiss dün ki eşcinsellik konusuna ne oldu,konu yok konuyu açan kişi banlanmış olay ne boyutlara geldi acaba?

bu arada oyun bölümündeki alıntıları kazen silmiş sohbet ve alıntı yasakmış :8:

in cin top oynuyor,günaydın inler cinler :3:

ofiss dün ki eşcinsellik konusuna ne oldu,konu yok konuyu açan kişi banlanmış olay ne boyutlara geldi acaba?

bu arada oyun bölümündeki alıntıları kazen silmiş sohbet ve alıntı yasakmış :8:

benim kk da bir sorun var, sabah o konuyu okumak için girdim hiçbir sayfa açılmadı :50: ne olmuş silinmiş konu, kontese sorsak söyler mi acaba en son o yazıyordu konuya :51:

oyun bölümünde de kazen "okuduğumuzu anladık mı cevap verelim" türünden bir mesaj yapıştırmış bize :27:

benim kk da bir sorun var, sabah o konuyu okumak için girdim hiçbir sayfa açılmadı :50: ne olmuş silinmiş konu, kontese sorsak söyler mi acaba en son o yazıyordu konuya :51:

oyun bölümünde de kazen "okuduğumuzu anladık mı cevap verelim" türünden bir mesaj yapıştırmış bize :27:

kontes kim ki tanımıyorum sen sorsana :24:

evet öyle yazmış da anlamadım ben.

kontes kim ki tanımıyorum sen sorsana :24:

evet öyle yazmış da anlamadım ben.

"Ben okuduğumu anlamıyorum" diyor, okuduğunu anlamayan biz oluyoruz kadiş :34: Hani yaramazlık yapan çocuklara öğretmenleri ceza verir ya defterine 1 sayfa boyunca "ben şuyum ben buyum vs..." diye yazdırırlar, o misal.... Örtmenimiz bize bunu yazdırmış :27:

"Ben okuduğumu anlamıyorum" diyor, okuduğunu anlamayan biz oluyoruz kadiş :34: Hani yaramazlık yapan çocuklara öğretmenleri ceza verir ya defterine 1 sayfa boyunca "ben şuyum ben buyum vs..." diye yazdırırlar, o misal.... Örtmenimiz bize bunu yazdırmış :27:

ha şimdi anladım alıntı yasak okuduğumuzu anladık mı diye sormuş

Back
X