Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonuçlarımı öğrendim Şükür temiz çıkmış,Allah hepinizden razı olsun..gerçekten cansınız siz![]()
kızlar sonuçlarımı öğrendim Şükür temiz çıkmış,Allah hepinizden razı olsun..gerçekten cansınız siz![]()
Gözünaydın olsun canımkızlar sonuçlarımı öğrendim Şükür temiz çıkmış,Allah hepinizden razı olsun..gerçekten cansınız siz![]()
çoook şükür maşallahhh,gözünaydınnn canımmmmmmm![]()
![]()
çok şükür kadişim çok rahatladık gözün aydın![]()
Gözün aydınnn kadişimmmmm çokkkkk sevindimmm bitanemmm![]()
![]()
Gözün aydın Kadesacım.![]()
Gözünaydın olsun canım![]()
Allah razı olsn arkadaşlar çok sağ olun..insanın adını dahi bilmediği insanlardan dua alması gerekten çok güzel bir şey..bazen en yakınımdan daha yakın oluyor buradaki arkadaşlarım.
Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler versin İnşallah.
çok sevindim canım. sağlıklada kucağına alırsın inşallah..kızlar sonuçlarımı öğrendim Şükür temiz çıkmış,Allah hepinizden razı olsun..gerçekten cansınız siz![]()
Allah razı olsun arkadaşlar çok sağ olun..insanın adını dahi bilmediği insanlardan dua alması gerçekten çok güzel bir şey..bazen en yakınımdan daha yakın oluyor buradaki arkadaşlarım.
çok sevindim canım. sağlıklada kucağına alırsın inşallah..
gözün aydın :)![]()
çok sağ ol sörcüm :)
önce sağlıklı olması dileğiyle :=)
kız olacak gibi hissediyorum![]()
Canım rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsinAllah razı olsun arkadaşlar çok sağ olun..insanın adını dahi bilmediği insanlardan dua alması gerçekten çok güzel bir şey..bazen en yakınımdan daha yakın oluyor buradaki arkadaşlarım.
önce sağlıklı olması dileğiyle :=)
kız olacak gibi hissediyorum![]()
Valla ben de kız hissediyorum ne yalan söyleyeyim.![]()
Allah razı olsun arkadaşlar çok sağ olun..insanın adını dahi bilmediği insanlardan dua alması gerçekten çok güzel bir şey..bazen en yakınımdan daha yakın oluyor buradaki arkadaşlarım.
yalan söleme bazılarımızın adını biliyosun
mesajını aldım ama parkonceğizim gibi fasfakir olmadığımdan mütevellit kırmızılı üye olmadığımdan 10 dkya takıldım
çok sevindim canım
kız gelsin kız kız
burdaki enerjiyle çağırırız olur![]()