Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k.validem olacak kadını öldürmek istiyorum gerçekten istiyorum!!!!!
ya sabır.
noldu kadişim :26:
ben k.validemi özel durumlar dışında arayıp sormam o da beni.geçen seneye kadar tüm yaptıklarına rağmen arar sorardım ama geçen sene hakkımda söylediklerini evliliğimizle ilgili planlarını öğrendikten sonra tavrımı koydum 1 yıldır böyle..bu gün eşimi aramış napıyosunuz falan beni tele istemiş bi başladı niye arayıp sormuyosun bak hasta oldum aramadın( rutin doktor kontrolü) seninde iki oğlun var ilerde senin de gelinlerin olacak zaten yazında gelmediniz gelecek yaz çocukları alıcam sizden bilmem ne..
benim bin türlü sorunum var zaten çocuklarda sürekli hasta nefes almaya zamanım yok gelemdik çünkü doktor taviye etmedi dedim kapattık neyse..
ya bu kadın nasıl bi insan nasıl bi anne tüm yaptıklarına rağmen ses çıkarmadım diye galiba.
offff senin gibi birini nasıl kırıyor kadesa ya gerçekten aklım almıyor. hiç umursama diyeceğim ama biliyorum insanın ruhu sıkılıyor böyle laflara. bence sen ses çıkartmadığın için de böyle yapıyor olabilir. boşver hiç takma kafana, bence doğuma kadar da konuşma. bu kadar işinin arasında bir de onu düşünme, yaw hee he de geç![]()
hayır yani sanki herp aramışım gibi bi de laf vuruyor bana,sanki çok iyi anlaşıyoruz kendisi mükmmel bi k.valide ya..aslında orada senin bana yaptıklarını düşününce ömür boyunca aramam lazımdı ve bende gelinlerime öyle yaparsam yanıma dahi gelmesinler diyecektim ama yinede adaplı davrandım..
ama hissediyorum yakında patlıycam.zaten eşime annen aradığında asla beni tele vermeyeceksin dedim.
vermesin, kendi mutluluğun için gerekirse tersle de, kimsenin seni üzmesine izin verme. çünkü bazı insanlar yumuşaklıktan, iyilikten anlamıyorlar. illa ki bir kere patlayacaksın öyle kazancaksın saygıyı. hamile halinle üzmesin seni kimse, mantıklı bir karar almışsın hiç konuşma daha iyi. ya bir de ben bayılıyorum bu senin de oğulların var muhabbetine. işte olay bu diyeceksin, herkesin çocuğu var, tek anne sen değilsin kasma bu kadar kendiniama eminim bundan da anlamazlar.
önce biraz ağladım sonra işte seninle konuştukça rahatladım...
yok anlamaz ofisim.
kıyamam ben sana ağlama lütfenbak ne kadar güzel gidiyor herşey, böyle ufak tefek pürüzlerde nazar boncuğu olsun. sen inşallah yarın mükemmel haberler alacaksın unutacaksın bu geceyi
![]()
İnşallah canım şu anda tek istediğim o zaten..sonuçlar akşama çıkacakmış o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum zaten ama bu tuz ekti üzerine zaten pimpirikli bi tipim..
Allah razı olsun senden ofisim,derdime ortak oldun.inan çok rahatladım.
ne demek, her zaman güzeller güzeli kadişim benimyarın cinsiyeti hakkında birşey derler mi acaba, meraklı teyze mode on (ay teyze değil abla abla
)
ben arayamıycam çünkü çok heyecanlanırım eşime dedim o arayacak eğer herşey yolunda derse doktor cinsiyetini de sor dedim bu testte az-çok çıkıyormuş ortaya öyle okudum.zaten samsunda ya doktor gelmenize gerek yok dedi.
herşey yolunda olacak inşallah, kızımız biraz nazlı olduğu için ilk önce bir heyecanlandırdı ama benim içim çok rahat inşallah harika haberler alacağız yarınçok kız doğuyor benim içime, inşallah sağlıklı, güzeller güzeli bir bebiş olacak
sen bizim idolümüzsün kadiş, 3. çocuk için çetenin en cesaretli üyesi oldun moral kaynağımız bizim
![]()
ne cesareti yav bildiğin kaza kurşunusıra sizde öncelikle depresif de
ofisim dua et olur mu,güzel ve hayırlı haberlerle geleyim topiğe.
gelinde daha konu açar buraya " genemi gol değil?" diye.
Sizde beni savunursunuz.![]()
ben o gelinin ağzını cart diye yırtarım
hem parkuşun oğlunu alacak hemi de parkuşa göstermeyecek
ulen bi yetişemedim size ya
nerde ne karıştırdığını belli değil
bi ordasınız bi burda
şimdi office o kilolar nasıl gitti acilen tarif alayım
aşı konusu ne
evli adamla çıkan kim
link lütfen özelden çatlarım yoğsam
kadişim sıkma canını herşey güzel olsun
allah vermesin elbet ama verse de evlatlarımızı atacak değiliz
sana da dua edelim mi canım yarın akşama yetişir
Sen senelik bilgi istiyorsun seyyah
Anam seyyah gitmiş dante gelmiş
Dur tek tek sor yaşlıyı ben b12 eksiğim var unutuyorum
Kilolar nasıl gitti; günde 4km tempolu yürüyüş (1 saatte 4km), sabahları nesfit, öğlen yeşil çay, akşam sebze yemeği ya da ızgara. şeker yok, tatlı yok, ekmek yok, hamur işi yok.. Kısaca ot gibi yaşayacaksın 15 günde 5 kilo verdim daha da veriyorum. Bu hafta mekik ve dumbell başlıyorum inşallah, aralığa kadar 15 kilo vermek gibi ütopik bir niyetim var kısmetseIddiaya girdim valla ödülüm büyük teee hindistandan helva gönderecekler christmas hediyesi diye zayıflama hedayesi olarak
![]()
Aşı konusu da; bir google sertifikalı doktor hanım kızımız tarafından "siz bebeklerinize aşı yaptırıyonuz ama o ne ka zararlı bilmiyonuğğğzz baaaak ben ne buldum google'da" türünden açılan bir konuydu ama ölen-yaralanan yok çok şükür, hepimiz bişiler yazdık kızımız tüydü
Evli adamla çıkan konu; kızımızın 6 senelik birlikteliği var adam evli, diyor ki kıza gel seni zengin, yakışıklı bir tanıdık doktoru yapalım. O da bize sordu evlensem mi deyyüYaralı var konuda kanımca orayı kaçırdım
üstteki mesajların toplamı için benim geçmişime bak birşeyler bulursun kesinYalnız var ya konu konu yazınca ne ka zaman geçirmişim kk da
Neyse iyi bir yaz geçti kışın acısı çıkar bunun işyerinde
![]()