Bayram muhabbetleri oky.
Sabah sabah cinlendim yahu.
Aslında kendime kızıyorum, 15 senedir kocamı çözdümde, kendimi çözemedim.
Bir sene sonrasının kavgasını yaptık şimdiden. Bir türlü şu çenemi tutmayı beceremiyorum.
bayram iyi hoşta,birde bu kadar zorlaştırmasak ne güzel olacak.
bdvde de bayramla ilgili ne çok konu açılıyor bayram gelince.
he he deyip geç ya... seneye Allah kerim.4-5 senedir rahattım ben.
Ailem başka şehirde ve kayınvalideler burda olduğu için 1 Bayram benim aileme, bir bayramda tatile gidiyoruz.
Bu bayramda ailemle tatile gittiğimizi duyunca kayınvalidem seneyede burda kalmazsanız sizinle konuşmam demiş.
Bende he,he deyip geçiştiremediğim için sabah onun kavgasını yaptık.
Aslında konuyu kapatıp, seneye bayramda bir bahane bulsam bişey demez kocam.
Ama ben illa ne düşündüğümü söyliycem ya.
Döğüştük...şu çeneyi tutmak ne zor ya.
Önce kimin ailesine gidilecek mevzusu mu var sizde de?
Önce kimin ailesine gidilecek mevzusu mu var sizde de?
selam aus. 20 dakika mesafe için kalınırmı.
illa bir emrivaki,zorlama yapacaklar..
Bence de Aus, aynı şehirde 20 dakikalık mesafede kalınması saçmasabah erkenden gidilir ne olacak ki.
Bekarlara ibret olsun:))) evlilik: herşey yolunda gitse de bayramda kriz yaşamak demektir
Bayramları eziyete dönüştürüyor bu büyükler bazen.
Mune senin gibi keyifli Bayram geçirsem bende burda kalmak isterim arada.
Annemin memleketide burası oda gelir mis.
Bizde öyle hazırlıklar falan yok kv tarafında.
Bir kez hastayım diye kaldım, 40 derece ateşim var, bi baktım eti kapıp bana gelmişler.
Tabii benim yetiştirilişime aykırı evde misafir varken yatmak. Kalkıp onları ağırladım, onlar gidince bayılmıştım
Aynen oky...Kaba tabiri ile işin bir şeyini çıkaracak illa
Yok zaten bal börekte değiliz , kötü değiliz .8 senedir mesafeli kayınvalide-gelin düzenini korumaya çalışıyorum . Çok anlaşamadığımız aşikar , o sebeble mesafe iyidir.
Erkek şunu göremiyor , çok sıkı fıkı olsak ;ipler kopacak .Böyle iyi işte ...
Eskiden bayram değil , her oturmaya gidildiğinde kalınırdı , onlar bizde biz onlar da . Sonra dedim , ne oluyor yahu , ben evimde uyumayı ve uyanmayı seviyorum , zaten yakınız. Biz ailene şöyle 2 saat çay içmeye gidemeyecek miyiz hiç ?
Tabii ki benim kurallar devreye sokuldu ve her şey süt liman
Kayınvalidemlerde bayram adetleri yoktur ama benim sülalemde tam aksine, büyükler pişirir taşırır sabah kahvaltısına çoçuklarını, torunlarını tam tekmil beklerler, sabah kahvaltı yapılır, gelinler torunlar mutfağı toplar, sonra bayramlaşmak için dedemin önünde sıraya gireriz resmen:))) elini öperiz harçlığımızı verir, kızım doğduğunda, kızımla ilk bayramımız gittim dedemin elini öptüm, artık sen anasın sana para yok deyip kızımın koynuna sokmuştu bayram harçlığını:)))
Damatlara, gelinlere hediyeler verilir, mendil, çorap, ne yapabilmişlerse.
Eşim bizim geleneğimizi çok sevdiğinden hiç sorun etmedi, önce dedem sonra diğerleri oldu hep
Kimse yok mu:26:
Gerginim, sinirliyim ve hatta asabiyim
Acil psikoloğa ihtiyacım var
Kadişşşşşş.
gidecek bir ana-baba eviniz var en azından kavgada olsun tuzu biberi :)))))
birde bu yönden bakmak lazım
benim herif çok şanslı bu konuda ona hiç laf etmiyorum.
ama olsaydı herhal bir bayram benim ailemde bir bayram onun ailesinde geçirmek isterdim....
Aus benim ev 5 dk mesafede, oturmaya geldiklerinde kaldıkları çok olmuştur.
Bu seneye kadar hep Allah rızası deyip samimiydim.
Ama kıymet bilinmiyor baktım, artık mesafeliyim, kalmıyorlar.
yettim gari ama okudum valla bana bayram demeyin ölesim geliyo.off aramaya korkuyorum yeminle bi ton laf yemek istemiyorum yine...biz gidemedik durumum malum.eşimin iki kardeşide gitti şimdi laf yeme sırası bizde.Allah'ım iyi bayramlaar deyip teli kapatmak ve bir daha açmamak istiyorum fazlasını bünyem nasıl kaldıracak
Çok iyi taklit yaparım kadesa , sen ver bana teli , ben senmişim gibi konuşayım kayınvalidenle ... Ama ;
Bir daha ilişki boyutunuz ne olur garanti veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?