Eşim konusunda haklısın, anlayışlıdır sağolsun, hiçbir zaman beni aile konularının dışında bırakmadı, ailesine mi gidilecek, kardeşi mi kalacak benim fikrimi sordu, zaten ona da mantıklı geldiğinden kardeşim bizde kalacak diye diretmedi veya ne bileyim nikahım altındasın ben ne dersem o olur demedi, Allah ondan razı olsun, neye karar verilecekse beraber karar veririz, cebindeki paranın kuruşuna kadar bilirim, böyle olunca kimi arkad larım ya da aile fertleri arasında eşini yöneten kadın konumuna düştüm ama aslında bu yönetme değil karşılıklı düşünecelere saygıdan başka birşey değil, evlilikte erkekte kadında birbirine şeffaf olmak zorunda, bu gemi birlikte yönetiliyorsa herkes fikrini söyler ortak payda da buluşulur.
Bazı erkeklere kızıyorum, eşleri ve anneleri arasında dengeyi kuramıyorlar, bdv de birçok kayınvalide sıkıntısına bak çoğunda erkeğin suskunluğundan kaynaklanıyor sorunlar, eşleri haklı olduğunda haklılığını ortaya koyamadıklarından, ben anneme söyleyemem, annemi üzemem, o benim annem ne derse yapacaksın tavrındalar, oysa kadın kendi ailesiyle eşi arasında denge kuruyor, erkeklerde bunu yapmalı, yapamam diye kenara çekildiklerinde, ailelerine söyleyemedikleri şeyleri eşleri söylediğinde kötü gelin oluyorlar.
Bende muhtemelen bu tarz bir şey yapıcam. Ben zaten telefonda konuşmayı sevmem, eşimin ailesi ile hiç konuşamıyorum nassın iyimisin den sonra mevzu tıkanıyor, bir de hiç aramıyon sormuyon diye laf çarpmalara gelince mevzu beni sinir basıyor, biz hep eşim aracılığı ile birbirimize selam söyleriz.
Bende muhtemelen bu tarz bir şey yapıcam. Ben zaten telefonda konuşmayı sevmem, eşimin ailesi ile hiç konuşamıyorum nassın iyimisin den sonra mevzu tıkanıyor, bir de hiç aramıyon sormuyon diye laf çarpmalara gelince mevzu beni sinir basıyor, biz hep eşim aracılığı ile birbirimize selam söyleriz.
Çıkıyorum, çene çene nereye kadar:))) alışveriş yapmam lazım, kendinize iyi bakın, akşama görüşmek üzere, yokluğumda bdvde çok dağılmayın
Ausss mesaj kutunu boşaltır mısın?
Bilmiyorum artık
Yaaaa hiç özel mesaj kullanmam ama
Ofisssssss f5 lemekten parmaklarım uyuştu , ne gelen ne giden var
Kulaktan kulağa hiç hoş şeyler değil bunlar
Az kaldı alıcam paçanızı aşağıya
Ausss mesaj kutunu boşaltır mısın?
Yarın sabah erkenden yolcuyum, şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun canlar
dur gitme sana mesaj atacam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?