Aus benim ev 5 dk mesafede, oturmaya geldiklerinde kaldıkları çok olmuştur.
Bu seneye kadar hep Allah rızası deyip samimiydim.
Ama kıymet bilinmiyor baktım, artık mesafeliyim, kalmıyorlar.
ona da üzülüyorum geçen eşimi aramış ağlıyo telde yalnız kaldım hepiniz uzaktasınız diye ama bana niye laf vuruyor?15 saatlik yolu 20 haftalık hamile halim ve 2 çocukla nasıl gideyim ben,azıcık insaf ama dimi?
bende zaten o laf vumaya başlayınca bi bahane bulup teli kapatıyorum.bu bayrama kadar laf vurmadı ama bu sefer hissediyorum sanki bişeyler olacak
aus zaten bi ilişki boyutumuz yok ki bizim
Kocana arattır, sende sadece iyi bayramlar de.sonra çocuklar kavga ediyormuş gibi, durun çocuklar falan deyip, anne kapatmam lazım de.yettim gari ama okudum valla bana bayram demeyin ölesim geliyo.off aramaya korkuyorum yeminle bi ton laf yemek istemiyorum yine...biz gidemedik durumum malum.eşimin iki kardeşide gitti şimdi laf yeme sırası bizde.Allah'ım iyi bayramlaar deyip teli kapatmak ve bir daha açmamak istiyorum fazlasını bünyem nasıl kaldıracak
Ooooo benim 20 dk iyiymiş o zaman
Ben şunu hiç anlamadım , hani arkadaşlarla kalmak falan çok eğlenceli olurdu eskiden , can atardık kızlar .
Eeee kayınpeder , kayınvalide ile pijama partisi mi olur yahu
Uyku vakti gelince evimize gitsek...Bribirimizin horlamasını duymayacak kadar mesafeyi korusak
Ben son 5 yıldır yeni sisteme geçtim , kıymetim 5 e katlandı . Demek ki çare bu ...
alışılıyor zamanla mune ablacım(abla demem kızdırmaz değil m?)balah, olsa bir dertt, olmasa bir dert:))) hamd olsun bizde bayram krizi olmazdı, haklısın gerçi olmayınca da keşke olsa da kavga nedir ki der insan, ben 40 yıl ailemle aynı şehirde yaşadım, 1 yıldırsa km.lerce uzaktayım, buraya taşındığımdan beri kızkardeşim bayramlarda yalnız bırakmadı bizi geldi ama bu bayram kimse gelemiyor, yalnız kaldık hüzün çöktü resmen
Kızlar ama şu bir gerçek yaşlanınca bizimde gözümüz kapıda olacak, bekleyeceğiz evlatları
alışılıyor zamanla mune ablacım(abla demem kızdırmaz değil m?)
artık bizler büyüyoruz (yaşlanıyoruz diyemiyorum)
bizdende küçükleri var onlar geliyorlar bir nevi yine cümbür cemaat geçiyor bayramlar.kardeşlerim var ama onlar için ne yazııkki dini bayramların pek bir önemi yok ama yiinede saygılıdırlar ilk gün muhakkak gelirler.
eşimin ailesinde bayram geleneği yok maalesef. benim nur için de yatsın dedeciğim varken amcalar halalar küs olsalar bile bayramda dedemin evinde toplanırlardı çok güzel geçerdi.
tey tey tey
yalnızlığın bi faydası daha
kimseye gitme derdim yok
ama canım da sıkılacak evde napacam
Kocana arattır, sende sadece iyi bayramlar de.sonra çocuklar kavga ediyormuş gibi, durun çocuklar falan deyip, anne kapatmam lazım de.
he he
iyi ki de politik deeelmişin
Oyyy, seyyahım.
Eziyete dönmesindense evde dinlenmek daha güzel sankim.
Komşularını ziyaret edersin sende.
Kocana arattır, sende sadece iyi bayramlar de.sonra çocuklar kavga ediyormuş gibi, durun çocuklar falan deyip, anne kapatmam lazım de.
he he
iyi de politik deeelmişin
Işin kötü tarafı bu zaten.
Biliyorum ne yapılması gerektiğini, ne dersem ne sonuçla karşılaşacağımı, ama karakterime ters, yapamıyorum.
Ne düşünüyorsam direk söylüyorum, evirip çeviremiyorum.
Sonra hep ben kaybediyorum.
Işin kötü tarafı bu zaten.
Biliyorum ne yapılması gerektiğini, ne dersem ne sonuçla karşılaşacağımı, ama karakterime ters, yapamıyorum.
Ne düşünüyorsam direk söylüyorum, evirip çeviremiyorum.
Sonra hep ben kaybediyorum.
Abla demende hiiiiç sorun yok:))) 41 yaşındayım, tam ablalık çağı:)))
Allah rahmet etsin dedene, valla benim dedem 90'ına geldi hala sağ Allah ömür versin, babamı 3 yıl önce kaybettim malesef((
Bizde de dedem ölürse bayram geleneği darmaduman olacak çünkü amcamda pek umursamaz öyle şeyleri, hala yok bizde amca var o da bir tane, amcamın çocukları desen biri evli umursamaz bayram seyran, diğeri de yurtdışına gitti artık gelmez.
Dağılınca kötü oluyor
Kaybetmezsin parkon, söyleyince baştan tavır yaparlar sonra bu gelin böyle deyip kabullenirler, bende direk söylerim, hepte öyle yaptım bu zamana kadar, baştan bozuldular, yüzlerinden anlıyordum ama sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olmak iyi, misal kayınbiraberim ailesi şehirdışına taşınırken gitmek istemedi, illa bizle kalacakmış, yeni evliyim, üstelik hamileyim, birde erkek çocuğu, o zamanlar ergenlik çağında, biliyorum ki çok sorun yaşatacak, kayınvalidem sizle kalsın gelmek istemiyor deyince, olmaz dedim, o bir ergen, üstelik erkek çocuğu, abisi sabah gidiyor akşam geliyor, bu çocuk birilerine takılsa, kötü alışkanlıklar edinse ben bu halimle peşinden koşamam, sonra Allah muhafaza birşey olsa iki cahile bırakmakta sakınca görmediğiniz evladınıza birşey olsa yakamıza yapışırsınız, acayip bozuldu ama içten içe haklı olduğumu da biliyordu, düşünsene 22 yaşındayım, daha cahilim, nasıl sahip çıkayım çocuklarına
bende sana merhaba demek istedim mune benimde ablam sayılırsın :)37 yaşındayım.......
Senin eşinde oldukça anlayışlı bir adam Mune,
Benimki zor bir adamdı, çok problemler atlattık " anneme nasıl böyle dersin" diye kavgalar ettik.
Çünkü annesi hemen küser.
4-5 yıldır benim kötü niyetle söylemediğimi farketti şükür.
Ama bu evlilik zor iş be.
Iktidar savaşı gibi bişey. Kim daha baskın çıkacak kavgası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?