Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben bu Bayram hiç ette yiyemedim Çek, bencede gidip yiyelim.

Bende yiyemedim zaten pek aram yok
Önceliğim çikolata ve sarma onlaır yemekten ete fırsat kalmamıştı
Bu arkadaşta sarma da var hem sütlaç ta
70 kişilik yaptıysa elini sallasa yenilerini de yapar zati, toplaşıp gidelim

anca vıdıvıdı dedikodu yapın
sizde yok diye kıskanıyosunuz demi
tey allam ya kadınlar mikemmel hem 70 kişilik yemek yapıp hem de tüm sülaleye fark atıyolar
görümcesinden eltisine
nefertiti de ayrıca çok çirkin bi kadın office
burdan yola çıkarak bunlar da böle nefertiti gibiler züğürt tesellisi yapıyolar kendilerince diyebilirik
görmüyoz ya

office nefertiti, diğerleri kleopatra

kızam bak korkudan uyuyamadım sabahın köründe kalktım,biz ne cazası seçelim ferman padişahımızındır

Bizde insan mıyız be
Millet 70 kişilik sarma, sütlaç, kavurma yapmış biz 10 kişilik misafirde panikleyelim

o ne ki be ya daha mikemmellerini daha muhteşemlerini gördü kk söyletmeyin şimdi beni

İmzalarda problem mi var?
Fotoları görmek için giriş yapınız diyor bana.:26:
Telden girdiğim için mi sorun yaşıyorum acaba?

ben mesela senin imzanı göremiyorum nevrestenin falan da.neden acaba?

bak bak nası da tanıyo arkadaşlarını bu parkonan ofiş çok kıskançlar ya

kızlar ya,bazı resimleri görüyormusunuz yada imzaları. açtığım konulardaki resimlerin bır kısmını ,bazılarının konulardaki resimlerini ve imzaları göremiyorum. dün imzamı kaldırdım bu yüzden. resimler yerine şu çıkıyor.

Photo:
Sadece kayıtlı kullanıcılar imaj içeriğini görebilir. Lütfen Giriş yapınız VEYA Kayıt olunuz.

evet de zaten kayıtlıyım ve sitedeyim ben zaten.

minnoşlardan birinin gözler tamamen açıldı
en büyüğü bu

şimdi siz olsanız bunu ne yapardınız?

nasılsınız güzide topiğimizin narin üyeleri çok hastayım ben hiç keyfim yok, bayat balık gibi bakıyorum bugün haydin biraz BDV okuyayım belki iyi gelir

nasılsınız güzide topiğimizin narin üyeleri çok hastayım ben hiç keyfim yok, bayat balık gibi bakıyorum bugün haydin biraz BDV okuyayım belki iyi gelir

Aaaahhh nefertiti hasta mı oldun sen, geçmiş olsun, BDV mi niye bayat balık gibi baktığın anlaşıldı, gözün mapısa bakıyor senin

annemin kedisi ben geldim geleli gardrobun tepesinde yatıyo genelde ben sıkıştırıyorum diyeDD
napıyım sıkıştırmayınca bişey anlamıyorumDD

neyse ben kaçar sofra koycam......

elıme alınca hemen kesiyorlarmışcasına viyaklıyorlar
biliyorlar nasıl sevdiğimi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…