Ay böyle misafiri de ilk defa görüyorum, zorla çikolata harçlık istiyor, kolonya neyine yetmedi
Eki Görüntüle 832251 Eki Görüntüle 832250
...............çok tatlılar yaaa
bu durumda olmak zor gerçekten
insan bebik olsalardı acımazdım, o ağlardı ben öperdim
bir bebeği ağlatmadan öpmem
Tamam bak şimdi oldu, senin istemen doğalBen Gastamonu geliniyimolsun o kadar farkım
Teşekkürler
Baklava sevmem ama sarma da olaydı iyiydi
Hayırlı akşamlarBayramınız kutlu olsun
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum
Tamam bak şimdi oldu, senin istemen doğal
Özellikle kimin ellerinden öpüyorsun:)))))))
Tamam bak şimdi oldu, senin istemen doğal
Parkon ve kadesa ablamınKadesa enlerde abla adayları arasındaydı ablamdır saygılar
bu sen kesin ben seçilicem iddialıyım
ama pakon demeyeydin iyiydi,gençliğine yazık
bu sen kesin ben seçilicem iddialıyım
ama pakon demeyeydin iyiydi,gençliğine yazık
Bencede, parkon okeye dalmış henüz mevzuyu anlamadı, bir anlarsa üst damağını fırlata fırlata sayıp sövecek
Bana 55 yaşındayım demişti, 10 yaş küçülterek söylemiş demek kielini öpmeye gitsem mi acaba? Ayıp olmasın sonra
yok abla küçültmüyo da işte yaşlılık naparsın bazen yaşını bile unutuyo ban da ilk tanıştığımızda liseye gidiyorum demişti
valla ayıp oldu bu bayram toplaşıp gitseydik keşke
Hoşgeldin seda
Bayram bitmeden gidelim, giderken ne alsak acaba? Çikolata olmaz kolestrolü var, lokum damaklarına yapışıyor alt damağı kullanamıyormuş zaten suya koymuş, bardak başucunda biri gidince takıyor
Şeker yiyemez, yiyecek birşeyler almasakta pazen entari mi alsak
abla kahkaha atıyorum şu andabiz pazen don,entari falan alalım sıcak tutar hem kış da geliyo romatizmaları başlar şimdi bi de
abla bu msjları sen silebiliyosun dimi ölmek istemiyorum çünkü
Enemmmmm!!!!!!!var BDV de bir iki tane yinehepsi beni kıskanıyor, k.valide-görümce-elti diye geziyorlar.. Yok yani nasıl bir özgüven ise bu Nefertiti de yok
Abla ben varis çorabı aldım parkunuma, giysin şimdi onda varis, romatizma ne ararsan varlokum falan yiyemez takımlarını yeni yaptırmış zeytinin bile çekirdeklerini çıakrıyor bu arada iltica kabul ediyorsun değil mi Mune kadişle ikimize can güvenliği açısından uygun bir yer bulursak ömür boyu minnettar kalırız
Bizde insan mıyız be
Millet 70 kişilik sarma, sütlaç, kavurma yapmış biz 10 kişilik misafirde panikleyelim
Gerçekten yapabilmiş mi o kadar yemeği?
Mümkün mü ya?
Yapmış yarısı yenmiş
Gelin yarısını da biz yemeye gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?