Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ofiss beğenip geçmek yok kimi kıskanıyosun yaz çıbık zaten kıskançlıktan ölüyoruz bi de meraktan öldürme adamı

slm ben geldim adım seda

Hoşgeldin seda

yok abla küçültmüyo da işte yaşlılık naparsın bazen yaşını bile unutuyo ban da ilk tanıştığımızda liseye gidiyorum demişti

valla ayıp oldu bu bayram toplaşıp gitseydik keşke

Bayram bitmeden gidelim, giderken ne alsak acaba? Çikolata olmaz kolestrolü var, lokum damaklarına yapışıyor alt damağı kullanamıyormuş zaten suya koymuş, bardak başucunda biri gidince takıyor
Şeker yiyemez, yiyecek birşeyler almasakta pazen entari mi alsak

abla kahkaha atıyorum şu anda biz pazen don,entari falan alalım sıcak tutar hem kış da geliyo romatizmaları başlar şimdi bi de

abla bu msjları sen silebiliyosun dimi ölmek istemiyorum çünkü

abla kahkaha atıyorum şu anda biz pazen don,entari falan alalım sıcak tutar hem kış da geliyo romatizmaları başlar şimdi bi de

abla bu msjları sen silebiliyosun dimi ölmek istemiyorum çünkü

Hiiiiii kadesaaaaa, parkon geldi

ofiss beğenip geçmek yok kimi kıskanıyosun yaz çıbık zaten kıskançlıktan ölüyoruz bi de meraktan öldürme adamı

var BDV de bir iki tane yine hepsi beni kıskanıyor, k.valide-görümce-elti diye geziyorlar.. Yok yani nasıl bir özgüven ise bu Nefertiti de yok

Abla ben varis çorabı aldım parkunuma, giysin şimdi onda varis, romatizma ne ararsan var lokum falan yiyemez takımlarını yeni yaptırmış zeytinin bile çekirdeklerini çıakrıyor bu arada iltica kabul ediyorsun değil mi Mune kadişle ikimize can güvenliği açısından uygun bir yer bulursak ömür boyu minnettar kalırız

Hiiiiii kadesaaaaa, parkon geldi

anaaam bebem bile haraketlendi kaçalım anne diyor parkon bana söz verdi doğuma kadar yolmayacak beni sağ olsun

var öyle tipler mikemmelim herkeş beni kıskanıyor diye dolaşan yazık

ofis gel sarılalım ağlayalım bizi mune bile kurtaramaz artık

office, yaktın kuzum kendini, parkon burda, yazılanları okuyor varis çoraplarını kafamıza geçirecek şimdi

selam ahali bebiklerimin bir tanesinin tek gözü açılmış
elime aldım hemen tırnaklarını çıkardı
sinek ısırıgının az daha etkısızı diyebılırım
illa yedircek kendını besleme

gel sör gel bizde parkonun nasıl genç nasıl dinç nasıl çıtır olduğundan bahsediyorduk.hatta öyle ki yavru kedi kadar masum senin bu gözü açılan torunlardan birinin adını parkon koymayı teklif edecektim bende

ben bırazda sert severim
ne yapıcam bilmiyorum. öldürürüm ben bu beslemeleri
elime alınca o minik ağızları öpmek istiyorum, elbet yapamam
içimde geçen o sadece
koca kafalı minik ağızlı yaratıklar

Şuanda okey oynuyorum, telefondan birazcık okudum sizi.
Gece bayramınızı kutlayacağım aplalarım.
Hatta direk bikinili fotomu koyayımda çatlasın ofisnen kadiş.
Biri hamiş, biri diyette nasılsa.
Müdürümü nasıl çatlatarım bilemedim.:26:

eğer yanlış grmediysem 3 tanesı de dişi bir yanlış var bence
gerçi en başından beri gariplikler var
mesela hepsının safkan çıkması gibi
allah başka şeylerde de böyle ballı yapsın beni

geçici olarak parkon diyebılırız bir tanesıne, tek gözü açılanın adı parkon olsun

Dimi ama, tamda diyorduk ki aramızda en gencimiz parkon, hepsi toplaşsın bana el öpmeye gelsinler diyorduk, öyle diyorduk dimi kadesa

anaam valla gelmiş,parkonum çıtır leblebim benim

mune abla topiği kapat bence kk nın tozlu sayfalarına kaldır bi şey yap ya bizi ya da parkonu banla

canıım balıım oynuan bak sen burası bize emanet hiç kafanı yorma

en şanslısı da parkoncuk yerim onu yer

Dimi ama, tamda diyorduk ki aramızda en gencimiz parkon, hepsi toplaşsın bana el öpmeye gelsinler diyorduk, öyle diyorduk dimi kadesa

abla tehlike geçti gayet sakin karşıladı

Son düzenleme:
canıım balıım oynuan bak sen burası bize emanet hiç kafanı yorma

en şanslısı da parkoncuk yerim onu yer

abla tehlike geçti gayet sakin karşıladı

...............çok tatlılar yaaa
bu durumda olmak zor gerçekten
insan bebik olsalardı acımazdım, o ağlardı ben öperdim
bir bebeği ağlatmadan öpmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…