slm ben geldim adım seda
yok abla küçültmüyo da işte yaşlılık naparsın bazen yaşını bile unutuyo ban da ilk tanıştığımızda liseye gidiyorum demişti
valla ayıp oldu bu bayram toplaşıp gitseydik keşke
Hoşgeldin seda
Bayram bitmeden gidelim, giderken ne alsak acaba? Çikolata olmaz kolestrolü var, lokum damaklarına yapışıyor alt damağı kullanamıyormuş zaten suya koymuş, bardak başucunda biri gidince takıyor
Şeker yiyemez, yiyecek birşeyler almasakta pazen entari mi alsak
abla kahkaha atıyorum şu andabiz pazen don,entari falan alalım sıcak tutar hem kış da geliyo romatizmaları başlar şimdi bi de
abla bu msjları sen silebiliyosun dimi ölmek istemiyorum çünkü
ofiss beğenip geçmek yok kimi kıskanıyosun yaz çıbık zaten kıskançlıktan ölüyoruz bi de meraktan öldürme adamı
Hoşgeldin seda
Bayram bitmeden gidelim, giderken ne alsak acaba? Çikolata olmaz kolestrolü var, lokum damaklarına yapışıyor alt damağı kullanamıyormuş zaten suya koymuş, bardak başucunda biri gidince takıyor
Şeker yiyemez, yiyecek birşeyler almasakta pazen entari mi alsak
Hiiiiii kadesaaaaa, parkon geldi
var BDV de bir iki tane yinehepsi beni kıskanıyor, k.valide-görümce-elti diye geziyorlar.. Yok yani nasıl bir özgüven ise bu Nefertiti de yok
Abla ben varis çorabı aldım parkunuma, giysin şimdi onda varis, romatizma ne ararsan varlokum falan yiyemez takımlarını yeni yaptırmış zeytinin bile çekirdeklerini çıakrıyor bu arada iltica kabul ediyorsun değil mi Mune kadişle ikimize can güvenliği açısından uygun bir yer bulursak ömür boyu minnettar kalırız
var BDV de bir iki tane yinehepsi beni kıskanıyor, k.valide-görümce-elti diye geziyorlar.. Yok yani nasıl bir özgüven ise bu Nefertiti de yok
Abla ben varis çorabı aldım parkunuma, giysin şimdi onda varis, romatizma ne ararsan varlokum falan yiyemez takımlarını yeni yaptırmış zeytinin bile çekirdeklerini çıakrıyor bu arada iltica kabul ediyorsun değil mi Mune kadişle ikimize can güvenliği açısından uygun bir yer bulursak ömür boyu minnettar kalırız
Selam kızlar
Herkese iyi bayramlar
selam ahali bebiklerimin bir tanesinin tek gözü açılmış
elime aldım hemen tırnaklarını çıkardı
sinek ısırıgının az daha etkısızı diyebılırım
illa yedircek kendını besleme
Hoşgeldin, sana da iyi bayramlar
gel sör gel bizde parkonun nasıl genç nasıl dinç nasıl çıtır olduğundan bahsediyorduk.hatta öyle ki yavru kedi kadar masum senin bu gözü açılan torunlardan birinin adını parkon koymayı teklif edecektim bende
gel sör gel bizde parkonun nasıl genç nasıl dinç nasıl çıtır olduğundan bahsediyorduk.hatta öyle ki yavru kedi kadar masum senin bu gözü açılan torunlardan birinin adını parkon koymayı teklif edecektim bende
Şuanda okey oynuyorum, telefondan birazcık okudum sizi.
Gece bayramınızı kutlayacağım aplalarım.
Hatta direk bikinili fotomu koyayımda çatlasın ofisnen kadiş.
Biri hamiş, biri diyette nasılsa.
Müdürümü nasıl çatlatarım bilemedim.:26:
eğer yanlış grmediysem 3 tanesı de dişibir yanlış var bence
gerçi en başından beri gariplikler var
mesela hepsının safkan çıkması gibi
allah başka şeylerde de böyle ballı yapsın beni
geçici olarak parkon diyebılırız bir tanesıne, tek gözü açılanın adı parkon olsun
Dimi ama, tamda diyorduk ki aramızda en gencimiz parkon, hepsi toplaşsın bana el öpmeye gelsinler diyorduk, öyle diyorduk dimi kadesa
canıım balıım oynuan bak sen burası bize emanet hiç kafanı yorma
en şanslısı da parkoncuk yerim onu yer
abla tehlike geçti gayet sakin karşıladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?