ben kullaniyorum o yontemide maalesef babasi kullanmiyor
2 yaş sendromunu her çocuk kolay atlatamaz bazılarında izi kalır bazıları hiç yaşamaz bile çocuktan çocuğa farkediyor işte.
Benimde iki yaşında bebeğim var. Aynı sorunları yaşıyorum
Yapman gereken şey aslında böyle durumlarda görmezden gelmek. Mesela bir şey istiyor inat etti o anda gayet sakin bir şekilde hiç tepkisiz göz teması kurmadan o ortamı terket. Kitlemek işe yaramaz. Önüne gelecek ağlayacak,sana vuracak, kendini yere atacak, tepinecek hatta kusana kadar bağıracak eline geçeni atacak vs.
Sakinleşene kadar onu görmezden geleceksin. Ağlayarak yada kendini sağa sola atarak veya şiddetle bir şey elde edemeyeceğini öğrenmeli. Bunu o anda evde kim varsa yapmalı. Kimse prim vermemeli.
Zamanında sanırım esnek davrandınız bu konuda. Sakinleştiği zaman da ''kızmadan'' 'bak böyle yaptığında kimse sana yardımcı olamaz' gibi neden öyle davrandığınızı açıklamalısınız.
Tabi bu yöntemle anında düzelecek diye bir şey yok bir süre daha deniyecek. Sinirlerini yıpratarak sana/size istediğini yaptırmaya çalışacak. Çok sakin olmalısınız.
Eğer ki bu yöntemi kullanıyorsan ve işe yaramıyorsa o zaman bir uzmana gitme vaktin gelmiştir artık.
o zaman lafını bilecek ofisim sanki millete msj atmışım gibi yazmayacak.ayıp üstelik günahımı alıyor.tek kişiye yazdım o da edi zaten.
ben bana msj atsın demedim ki keşke hiç kazene msj atmasaydım o yüzden zaten bana da msj attı kızcağız.
yalan söylemiyim çarpılırım aklıma ilk sana mesaj atmak geldi ya neyse5 dakikalık sınırım yüzünden atamadım
sen gerilme yaw hamile hamile, onun intihar falan edeceği yok zaten ama birkaç kişiyi silecek kk dan bu gece orası kesin
Öfff,sinir oluyorum böyle konulara.
Geriliyor insan, boşver kadiş.
Ofiş sen nasıl oldun
ben kullaniyorum o yontemide maalesef babasi kullanmiyor
zamaninda yeterki sussun diye ne isterse yapti her aglamasinda,i$te yoruldum dedi susurtudu, ba$im agriyor dedi susturdu , benim aglatip dinlememelerimde bo$a gitti tabiki bu arada
biraz daha deniycem o zaman çok saol yardimin için
uzman oalrak kime gidicem, pedagoga mi
aslinda okulda ve çevrede çok sevilen bi çocuk,uyumlu kirip dokmez ba$kasinin evinde,bi i$im oldugunda kom$ularin hepsi getir bana diyor, çok tatli oglun çokda akilli hiç zarari olmuyor diyolar, giki çikmiyormu$ ben yokken, okuldada bi sorun yok zaten
bu çocugun butun sorunu bizimle yani anne ve babayla
çok saol canimHepiniz uygulamalısınız canım yoksa işe yaramaz. Babasıyla konuş biraz başı ağrıyıversin canım. Benim eşimde öyle yapıyordu ilk başlarda hemen sinirleniyordu, bazen kıyamıyor bazende sırf rahatsız olduğu için istediği ne varsa yapıyordu. Erken vazgeçti çok şükür şimdi daha iyiyiz.
Daha bugün alışveriş merkezinden çıkmak istemediği için yırttı kendini. Ne kadar insan varsa kızımın sesi sayesinde tanıdı bizi. Eşim aldı kucağına koşa koşa bindik taksiye. Gören kaçırıyoruz zannederBirde öyle güçlü ki maşallah.
Arada bir hala deniyor da krizleri kısa sürüyor artık sonuç alamayacağını biliyor
Evet canım bir pedegoga gitmen gerekiyor. Ama önce babayı bu sürece hazırlamalısın.
Birde sakın ola 'bak ablan hiç böyle yapıyor mu?' ya çıkan cümleler kurma. Karşılaştırma yapma.
Kızlar kızlar günaydınnnnn
ben gene neyi kaçırdım biri özelden fısıldasın:26::26:
aman boşver balım gereksiz bazı şeylere sinirlenmiştim geçti
ohh sonunuda yakaladım seni.
msj kutunu boşalttt yazdım kaç kez ne yaptın merak ettim
Kimmiş o bakalım gidip topuğundan furayım hemen
aman boşver balım gereksiz bazı şeylere sinirlenmiştim geçti
Aşkım aşkım bayramda değil KK ya girmek, bilgisayarı açmadım bile. Bir tek cepten maillere baktım. Şimdi baktım 25 mesaj varmış, 50 mesaj saklama hakkınız var diyor dolu olmamalı ama siliyorum.
Bu arada amniyo için fish istemiştik ya allaha bin şükür iyi . Bu da uzun sonuç için %99,999 bir olasılık verdi ki oda iyi gelecek inşallah.
Cuma'da Atıl Bey'den rand var, detaylı bakacak. Sonra belki alışverişe başlama cesaretim olur.
Sen nasılsın ?
buldum ki been
Aşkım aşkım bayramda değil KK ya girmek, bilgisayarı açmadım bile. Bir tek cepten maillere baktım. Şimdi baktım 25 mesaj varmış, 50 mesaj saklama hakkınız var diyor dolu olmamalı ama siliyorum.
Bu arada amniyo için fish istemiştik ya allaha bin şükür iyi . Bu da uzun sonuç için %99,999 bir olasılık verdi ki oda iyi gelecek inşallah.
Cuma'da Atıl Bey'den rand var, detaylı bakacak. Sonra belki alışverişe başlama cesaretim olur.
Sen nasılsın ?
Ben değilim valla
Sen nasılsın ?
Bana da desene :)
Kimmiş kimmişş
ohhh çoook sevindim zaten bunu merak etmiştim yaşasın
canım ben buradaki doktoruma gidicem bugün ayrıntılı için mecbur.küçük şehir olunca ne prof var ne de perinatolog falan.İnşallah iyi geçen en azından ultrasonu renkli ve dört boyutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?