Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben kullaniyorum o yontemide maalesef babasi kullanmiyor
zamaninda yeterki sussun diye ne isterse yapti her aglamasinda,i$te yoruldum dedi susurtudu, ba$im agriyor dedi susturdu , benim aglatip dinlememelerimde bo$a gitti tabiki bu arada

biraz daha deniycem o zaman çok saol yardimin için
uzman oalrak kime gidicem, pedagoga mi

aslinda okulda ve çevrede çok sevilen bi çocuk,uyumlu kirip dokmez ba$kasinin evinde,bi i$im oldugunda kom$ularin hepsi getir bana diyor, çok tatli oglun çokda akilli hiç zarari olmuyor diyolar, giki çikmiyormu$ ben yokken, okuldada bi sorun yok zaten
bu çocugun butun sorunu bizimle yani anne ve babayla

Öfff,sinir oluyorum böyle konulara.
Geriliyor insan, boşver kadiş.
Ofiş sen nasıl oldun

ben gene neyi kaçırdım biri özelden fısıldasın:26::26:

Hepiniz uygulamalısınız canım yoksa işe yaramaz. Babasıyla konuş biraz başı ağrıyıversin canım. Benim eşimde öyle yapıyordu ilk başlarda hemen sinirleniyordu, bazen kıyamıyor bazende sırf rahatsız olduğu için istediği ne varsa yapıyordu. Erken vazgeçti çok şükür şimdi daha iyiyiz.
Daha bugün alışveriş merkezinden çıkmak istemediği için yırttı kendini. Ne kadar insan varsa kızımın sesi sayesinde tanıdı bizi. Eşim aldı kucağına koşa koşa bindik taksiye. Gören kaçırıyoruz zanneder Birde öyle güçlü ki maşallah.
Arada bir hala deniyor da krizleri kısa sürüyor artık sonuç alamayacağını biliyor
Evet canım bir pedegoga gitmen gerekiyor. Ama önce babayı bu sürece hazırlamalısın.
Birde sakın ola 'bak ablan hiç böyle yapıyor mu?' ya çıkan cümleler kurma. Karşılaştırma yapma.

çok saol canim
bak sen cimcimeye $imdiden neler ediyor sana :)

tamam dediklerini yuyguluycam
valla oyle sinir ediyorki ablasiyla kar$ila$iriyordul , hatta ona giciklgina o akilli sen deilsin diyordum
çocukla çocuk oluyorum galiba bende
her deidgini yapicam soz , haberdar ederim seni ileriki gunlerimizden
bu Sabah yine agladi, ablais uyyor diye odadan çiakrdim otur agla dedim gittim yattim, iki dk da sustu gidip tv yi açti :)

ohh sonunuda yakaladım seni.

msj kutunu boşalttt yazdım kaç kez ne yaptın merak ettim

Aşkım aşkım bayramda değil KK ya girmek, bilgisayarı açmadım bile. Bir tek cepten maillere baktım. Şimdi baktım 25 mesaj varmış, 50 mesaj saklama hakkınız var diyor dolu olmamalı ama siliyorum.

Bu arada amniyo için fish istemiştik ya allaha bin şükür iyi . Bu da uzun sonuç için %99,999 bir olasılık verdi ki oda iyi gelecek inşallah.

Cuma'da Atıl Bey'den rand var, detaylı bakacak. Sonra belki alışverişe başlama cesaretim olur.

Sen nasılsın ?

hadi hayırlısı:13:

Nasıl geçiyor hamilelik,cinsiyeti belli oldu demi

Ben değilim valla

Ben hiç değilimm

ohhh çoook sevindim zaten bunu merak etmiştim yaşasın

canım ben buradaki doktoruma gidicem bugün ayrıntılı için mecbur.küçük şehir olunca ne prof var ne de perinatolog falan.İnşallah iyi geçen en azından ultrasonu renkli ve dört boyutlu

Güzel haberleri bekliyoruz kadişim
Yokk anacım bizim zamanımızda yoktu böyle detaylı arştırmalar filan,şimdi ne güzel ultrasonlar 4 boyutlu bebeğin saçına,yüzünün şekline kadar görüyorsun inşallah torunumm olursa bende görecem bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…