dünkü onca olaydan sonra dersem furirlar beni
içimde kalsın gerçi patlıcam ama
Güzel haberleri bekliyoruz kadişim
Yokk anacım bizim zamanımızda yoktu böyle detaylı arştırmalar filan,şimdi ne güzel ultrasonlar 4 boyutlu bebeğin saçına,yüzünün şekline kadar görüyorsuninşallah torunumm olursa bende görecem bunları
Keleşim , Bebek kız
Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.
Keleşim , Bebek kız
Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.
aman abla daha güzelmiş eskiden valla şimdi telaşı tedirginliği hiç bitmiyor ki
elimizdekiyle yetiniyoruz işte canım.bayramdan önce samsuna gittim üçlü testi istemiyorum deyince doktor doğru düzgün bakmadı bile 2 hafta sonra gel detaylı bakalım dedi sinirim alt üst oldu ikizlerde 17.haftada baktırmıştım ben.o yüzden buradakine gidicem.
amme hizmeti yapmıştım
bi daha da ııı ıııııh
benim boş bom boş
benim boş bom boş
benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermediatacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor
az önce ki action'lı konuya "ceviz getirem yirsin?" yazacaadım, Mune geldi asma kilit taktı
saraylarıma müzelerime dokundurtmaaaaaaaam
(işsiz arkeolog modu)
Müdürü takip et diyecedim.sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın
benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermediatacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor
Müdürü takip et diyecedim.
Olay var
Beyaz saray olmamı
Bizde cenazeyi alma bahanesiynen Amerikanyayı görmüş olurduk
Töbe bismillah
Kızım senin zati uçankuştan haberin var forumda.
Seyyahım hep kaçırıyor olaylı konuları, ona haber vereceedim
Tabi seyyah buraya gelene kadar
sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın
pencereden at beni in aşağı tut beni şeysi geldi aklımabir ağız tadıyla atlattırmadın ha seyyah
Müdürü takip et diyecedim.
Olay var
Beyaz saray olmamı
Bizde cenazeyi alma bahanesiynen Amerikanyayı görmüş olurduk
Töbe bismillah
hanı hanı nerdeee:26::26::26:
az önce ki action'lı konuya "ceviz getirem yirsin?" yazacaadım, Mune geldi asma kilit taktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?