Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Keleşim , Bebek kız

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof vs olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

Son düzenleme:

aman abla daha güzelmiş eskiden valla şimdi telaşı tedirginliği hiç bitmiyor ki

Keleşim , Bebek kız

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

elimizdekiyle yetiniyoruz işte canım.bayramdan önce samsuna gittim üçlü testi istemiyorum deyince doktor doğru düzgün bakmadı bile 2 hafta sonra gel detaylı bakalım dedi sinirim alt üst oldu ikizlerde 17.haftada baktırmıştım ben.o yüzden buradakine gidicem.

Keleşim , Bebek kız

Kadiş ; olsun bitanem şart değil prof ve olması bana kalsa benim doktor baksın ama o hep 2. bir göz istiyor o yüzden gideceğim.

Sağlıcakla dünyaya gelsinde kız erkek fark etmez gerçi
Ama bişi diyeyim kızlar farklı oluyor,giydiriyorsun süslü püslü kıyafetleri,tokaları,ayakkabıları fıstık gibi oluyorlar

Öylede en azından herşeye karşı hazırlıklı olma gibi şansın var,birde o dönemlerde ultrason da yeni yeni kullanılıyordu 2 kere girmiştim bende

benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermedi atacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor

benim de boş, zaten Dep'de cevap neyin vermedi atacam kendimi bir yerlerden bana uygun bir yer bulun çırağan sarayı, dolmabahçe sarayı gibi, eee malum insan pirenşeş olunca havalı bir yerlerden atlayası geliyor

saraylarıma müzelerime dokundurtmaaaaaaaam

(işsiz arkeolog modu)

az önce ki action'lı konuya "ceviz getirem yirsin?" yazacaadım, Mune geldi asma kilit taktı

sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın
Müdürü takip et diyecedim.
Olay var

Beyaz saray olmamı
Bizde cenazeyi alma bahanesiynen Amerikanyayı görmüş olurduk
Töbe bismillah

Olay var

Beyaz saray olmamı
Töbe bismillah

hah işte sevgili geyik topiği halkım; şekil 1-A daki arkadaşa böbrek taşı diyebilürük kendisi beyaz sarayı görme uğruna harcadı beni ordan nasıl atlayacam kızaam yaklaşırsam fururlar beni, ha dersen ki ben senin için kalkan olurum, oval ofisi sana ayarlarım bak o zaman olar kalkan ol bana parkuşum

Kızım senin zati uçankuştan haberin var forumda.
Seyyahım hep kaçırıyor olaylı konuları, ona haber vereceedim
Tabi seyyah buraya gelene kadar

soru sorarsın da bilmiyorum parkon hanım derim bende görürsün sen

sen gelen mesajlara cevap vermiyormuşsun
o yüzden sana mesaj gönderilmiyor artıkın

bi msj at bak neler yazıyorum ben

ofiş depreşif seninle kankalığını bitrme kararı aldı onun gibi mikemmel bi insanla yapamam diyor ona layık değilim diyor eziğim ben diyor pirenşeş sendromu var onda diyor daha neler neler

bir ağız tadıyla atlattırmadın ha seyyah
pencereden at beni in aşağı tut beni şeysi geldi aklıma
iğrencim ya
gül gibi apartımanın nesini beğenmedin saraydı apartmandı netcen
atla işte camdan
Olay var

Beyaz saray olmamı
Töbe bismillah

biz bu kadar azimle eninde sonunda görücez merak etme
hiç olmadı sılayı feda edicem
göndericem bi burslu okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…