Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İşte her kız annesi senin gibi olsa keşke

Genelde kız anneleri fazla düşüncelidirler, iyi niyetinde fazlası zarar bence

Tersim terstir benim,kızımın huzuru için bile olsa çıkar kükrerim kimsede tutamaz.
İyi niyet te bir yere kadar olur,sessiz kalınmamalı bence.
Konuyu biliyorsun çekim,yolmam lazım benim bunu ..

Tersim terstir benim,kızımın huzuru için bile olsa çıkar kükrerim kimsede tutamaz.
İyi niyet te bir yere kadar olur,sessiz kalınmamalı bence.
Konuyu biliyorsun çekim,yolmam lazım benim bunu ..

Bende haksızlığa gelemem
Eniştemin babasına kafa tutmuşluğum vardır
Ama anneme kalsa aman kızım iyilik bizde kalsın, alttan alın vs der
O devir geçti hem sen alttan aldın da ne oldu anne derim

Yol abla
Hatta +1

Yeni trende uyup bide tükürcem +2 oldu
Arnavut kızıyım ben damarıma basmasınlar

Dün kızçem uçak biletlerini almış kısmetse şubat ta gidiyoruz mezuniyete,inşallah rabbim o günleri gösterir bizede bir sorun çıkmadan kızçem mezun olur

Ne mutlu size, Allah kızının yolunu her daim açık etsin inşaallah, hanım kızının mezun olacağı gün kızım için dua eder misin? Üniversiteyi kazansın, o da birgün kızın gibi üniversite mezunu, elinde mesleği olan ayakları yere basan bir kız olsun, bu sene sınava girecek.
Kızım küçükken bir komşunun kızının lise mezuniyet kıyafetlerini ütülerken kepi falan süzüp süzüp ahh kızımda liseye gitsin kep giysin diye dua etmiştim, Allah o günleri gösteriyor inşaallah, Rabbim ömür verirse üniversiteden mezuniyeti de nasip olsun

İşte her kız annesi senin gibi olsa keşke

Genelde kız anneleri fazla düşüncelidirler, iyi niyetinde fazlası zarar bence

Doğru söze ne denir, kız anneleri daha ılımlı ve uyumlu ama bizdeki manzarayı tasavvur edebiliyorum şimdiden
Kızımın kayınvalidesi herşeye karışan, yönetici biri olursa ben çata çat tartışamam, eşim devreye girer:- mune sen şuraya otur, şimdi sen laf söyleyeceğim derken tansiyon düşer bayılırsın falan, karışma ben hallederim der ve kıyamet kopar
Siz benim biricik kuzuma karışamazsınız, o benim bebeğim deyip dalar kadına
Eşim varken erkek anaları korksun bence, kızına laf edilince panter kesilir bizimki damadı döver, kayınvalideye fenalık geçirtir, kayınpeder zaten hiç durmasın direkt kaçsın
Eşimle annem ele ele verip erkek tarafına operasyon düzenler

Ben babama bırakmıyorum yoksa cidden babam da az değil
Kendim haklıyorum bi durum olursa

Ben babama bırakmıyorum yoksa cidden babam da az değil
Kendim haklıyorum bi durum olursa

Benim kızda çata çat tartışır, susmaz kendini sonuna kadar savunur, tıkandığı yerde babasını devreye sokar ama

Benim kızda çata çat tartışır, susmaz kendini sonuna kadar savunur, tıkandığı yerde babasını devreye sokar ama

Allah o raddeye getirmesin işte, ben henüz sokmadım

Beni biliyo herkes az çok
Babam benim 2-3 katım diyeyim, susmaz yani sonuçları ne olursa olsun
Burda olsa Elmoş'tan beter ban manyağı olurdu

Hepimiz ne dertliymişiz be
Şuan çıkıyorum, akşama en öz hakiki kaynana savunucusu olarak burdayım.

Hiç dua etmeziyim müdürüm,inşallah kızında kazanırda üniversiteyi istediği bir bölümü severek olur..Herşey olar için zaten,biz anne baba olarak elimizden geleni yaptığımızı zannediyorum..Bundan sonrası artık ona kalıyor,güzel de bir iş buldumu tamamdır..Sonrada evlilik filan olur herhalde bakalım artık neler olacak.

Ben yaparım müdürüm eğer evladımı yıpratacaksa bende o kayganayı yıpratırım,biz kızımızı elin oğlunun anası üzsün diye vermeyecez sonuçta.Eşimede diyorum yolaım o kadını diye

Sana karşı kaynanasavar geliştireceğiz hanımla

Allah razı olsun evlat bu, hiçbirşeye benzemiyor gerçektende, annem derdi de inanmazdım

geldim bile,kulaklarım çınladı buldum sizi burda

ppppuuuuuhhhhhhhh hem uzun measfeli hem de bol bol

yarabbi şükürrrr yarasınnn

Oyyyy maşallah kızınada savunsun kendini tabiki,hiç te altta kalmasın arasın hakkını sonuna kadar

Seni tükürükçü başı ilan ediyorum

Ben çıkıyorum ahali
Hoşça kalın

Görüşürüzz hacııııı

Bunu bir tehdit olarak alıyoruz müdürümle

Sana karşı kaynanasavar geliştireceğiz hanımla

Allah razı olsun evlat bu, hiçbirşeye benzemiyor gerçektende, annem derdi de inanmazdım

Bizle başa çıkamazlar müdürüm yedirtmeyiz kızlarımızı :13: sen arada parkon teyzeyi mapısa tıkta kşmseyi örgütlemesin haa bide egemi de yandaş alırlar bunlar

Evlat farklı birşey,hep kızımada derm bunu,anne olunca anlarsın diyede gülüyor bazen.

yedirtmeyiz
Egem ılımlıdır, kendi tarafımıza çekeriz, parkon kayınvalidesinden çok taktik kapmış, ona karşı savunma geliştirmek lazım
Ben vücut geliştirme ve savunma sporlarına mı kaydolsam acep:26:

Egemi bize transfer ederiz,şartnameyi hazırlayayım şimdiden bide imza attımı tamamdır :13:

Parkon antremanlı bu konularda,oğluşuna da kıyamaz şimdi,vahhhh o gelinin halineee neler çekecek parkon teyzeden

Gerek yok kaydolma bizde bu papuç kadar dil varken spora gerek yok dilimizle döveriz bu kayganaları

Kendinize çok kuvvetli bir ekip kurmanız lazım, çok zor.

Benim ekipte hybris ve ofiş var

Ben bile bazen " iyiki bu ofişnen arkadaş olmuşum, yoğsam çiğçiğ yerdi beni" diyorum

Bende çıkıyorum iyi akşamlarrr hepinize görüşürüzz

Oldu mu şimdi hanım, kaynanatör parkon'la başbaşa bıraktın beni, bari gece potansiyel kız anası kadesa gelse, Danteee nerdesiniz tek kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…