Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hepiniz erkek anası mısınız
Kendimi yalnız hissettim, erkek analarına karşı taktik geliştirmem lazım, kaynanatör olmalıyım, damadın anasını alt etmem gerekiyor, dişli nir kız annesi arıyorum

Müdürüm yettim geldim kız anası olaraktan damadın anasını yolma merakım var şimdidien yakında da yolacam zatiii önce tutaxam sonra yolacam sonrada tükürcemmm kız anasımı yaman erkek anasımı yaman görsünler bakalım korkun benden eyyyyy erkek anası

öyle deme abla yaa, benim yegenim var işin içinde , yazık yuvası yıkılmak üzere ama anasını çaktırmadan yolabilirsin
imza: hayın görümce

Dün kızçem uçak biletlerini almış kısmetse şubat ta gidiyoruz mezuniyete,inşallah rabbim o günleri gösterir bizede bir sorun çıkmadan kızçem mezun olur

Dün kızçem uçak biletlerini almış kısmetse şubat ta gidiyoruz mezuniyete,inşallah rabbim o günleri gösterir bizede bir sorun çıkmadan kızçem mezun olur

oh maşallah, ne kadar güzel. bizde görürmüyüz o günleri acep.
hayırlısı ile mesleğini eline aldığı günüde görürsünüz inşallah

tabe tabe, tesadüfe bak aynı şehirdesiniz:124::124::124::124:

yenge bittin

Ohhh ohh işim kolay o zaman

oh maşallah, ne kadar güzel. bizde görürmüyüz o günleri acep.
hayırlısı ile mesleğini eline aldığı günüde görürsünüz inşallah

Görürsün merak etme yıllar su gibi akıp gidiyor,daha düne kadar ilkokula başlamıştı şimdi de hayata atılmak üzere.
İnşallah datlum işte zor artık bakalım neler olacak,gelsinde biraz kafasını dinlendirir sonrada cv filan yollayacak bazı yerlere

inşallah
bölümü ne ablacım

Topiği şahsi işlerine mi alet ediyorsun sendeki kayınvalidelik potansiyelini gördükten sonra gözüm iki kat üstünde
Beni her türlü kayınvalide konusunda bulabilirsin müdürüm.
Çete kurcam,kaynanalar çetesi
yine kimle msjlaşıyosun acaba? iki de bir posta kutun dolu falan merak mı edelim istiyosun hatun hiç de merek etmiyoz

ofişş depreşiff dantee posta kutularınız dolu
Benimkisi bomboş,tertemiz,acil meşajları alabilirm.
Günaydınnn kızlar, naşşınız bakim.

Akşam güzel sohbet dönmüş. Ama beni unutmuşsunuz, bende kaynanalığın hakkını veririm yani Var o potansiyelim.
Bende biz bu kadar az değildik diyorum,baş kaynanacıyı unutmuşum
İşi ne yaptın,ayrıldın mı?
Bizlen başedemezsiniz abla,3 müdürle gelsen yine zor

Parkunum salon kadını imajımdan çıkarmayın beni feciyimdir ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…