- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
Hepiniz erkek anası mısınız
Kendimi yalnız hissettim, erkek analarına karşı taktik geliştirmem lazım, kaynanatör olmalıyım, damadın anasını alt etmem gerekiyor, dişli nir kız annesi arıyorum
Müdürüm yettim geldimkız anası olaraktan damadın anasını yolma merakım var şimdidien yakında da yolacam zatiii önce tutaxam sonra yolacam sonrada tükürcemmm kız anasımı yaman erkek anasımı yaman görsünler bakalım korkun benden eyyyyy erkek anası
öyle deme abla yaa, benim yegenim var işin içinde , yazık yuvası yıkılmak üzereama anasını çaktırmadan yolabilirsin
imza: hayın görümce
Anasının adresini yolla hemen icabına bakayım
Dün kızçem uçak biletlerini almış kısmetse şubat ta gidiyoruz mezuniyete,inşallah rabbim o günleri gösterir bizede bir sorun çıkmadan kızçem mezun olur
tabe tabe, tesadüfe bak aynı şehirdesiniz:124::124::124::124:
yenge bittin
oh maşallah, ne kadar güzel. bizde görürmüyüz o günleri acep.
hayırlısı ile mesleğini eline aldığı günüde görürsünüz inşallah
Ohhh ohh işim kolay o zaman
Görürsün merak etme yıllar su gibi akıp gidiyor,daha düne kadar ilkokula başlamıştı şimdi de hayata atılmak üzere.
İnşallah datlum işte zor artık bakalım neler olacak,gelsinde biraz kafasını dinlendirir sonrada cv filan yollayacak bazı yerlere
inşallah
bölümü ne ablacım
Uluslararası ilişkileri bitirdi,şu anda da pazarlama yönetimi masterı yapıyor.
uvvv çok havalı
Valal havalıda mesleğini yapmak istemiyor,çok çalışması çokkkkk önce kpss olacakki onuda istemiyor
peki ne istiyor
Büyük şirketleri düşünüyor,büyük oynuyor bakalım
2 yere cv verecek gelince onlarda bilinen yerler.
hadi bakalım hayırlsı olsun. şimdiki gençler böyle işte , ne yapacaksın. allah hakkında hayırlsını versin
Beni her türlü kayınvalide konusunda bulabilirsin müdürüm.Topiği şahsi işlerine mi alet ediyorsunsendeki kayınvalidelik potansiyelini gördükten sonra gözüm iki kat üstünde
Benimkisi bomboş,tertemiz,acil meşajları alabilirm.yine kimle msjlaşıyosun acaba? iki de bir posta kutun dolu falan merak mı edelim istiyosun hatun hiç de merek etmiyoz
ofişş depreşiff dantee posta kutularınız dolu
Bende biz bu kadar az değildik diyorum,baş kaynanacıyı unutmuşumGünaydınnn kızlar, naşşınız bakim.
Akşam güzel sohbet dönmüş. Ama beni unutmuşsunuz, bende kaynanalığın hakkını veririm yaniVar o potansiyelim.
Bizlen başedemezsiniz abla,3 müdürle gelsen yine zorMüdürüm yettim geldimkız anası olaraktan damadın anasını yolma merakım var şimdidien yakında da yolacam zatiii önce tutaxam sonra yolacam sonrada tükürcemmm kız anasımı yaman erkek anasımı yaman görsünler bakalım korkun benden eyyyyy erkek anası
Beni her türlü kayınvalide konusunda bulabilirsin müdürüm.
Çete kurcam,kaynanalar çetesi
Benimkisi bomboş,tertemiz,acil meşajları alabilirm.
Bende biz bu kadar az değildik diyorum,baş kaynanacıyı unutmuşum
İşi ne yaptın,ayrıldın mı?
Bizlen başedemezsiniz abla,3 müdürle gelsen yine zor
Parkunum salon kadını imajımdan çıkarmayın benifeciyimdir ona göre
Bende de ciddi bir çemkirme potansiyeli var ablam
Çok fena yaparım
Yedirtmem kızımı kayganayatepesine biner yolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?