Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yolarız dimi,sanki sadece kızların savunulması gerekir

aslında şu devirde erkek çocuklar korunmalı,çevremde kızlar çok cazgır

yolarız tabii yolda mı bulduk oğluşlarımızı ezdirmeyiz

İstediğin ekşınlı konu olsun kadiş
Seç bitane açayım hemen

a) Şiddet
b) Aldatma
c) Evlilik dışı
d) Hepsi

Benim tercihim hepsiden

evlilik dışı bu gece için uygun ben bi tane alayım ondan

Ofiş ne yazını okuyunca bir anda aynada kendimi böyle gördüm:111::111::111::111:

mapus damlarına yalnız gitmem hepinizide peşimden sürüklerim

Diğer oğluş anası da sen misin? :)

Geldim bilem, ne çekiştirelim bu ara pek girmedim kkya, hemencik dedikodu yapalım.

derneğimizin üyeleir şunlar

egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar

kız anaları da mune ve hanım ablalar

derneğimizin üyeleir şunlar

egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar

kız anaları da mune ve hanım ablalar

Enee ausun oğlu mu var ben onu bekar sanıyordum :) Maşallah... Liste de kalabalıkmış :) Muneyle Hanım ablanın kızları da büyük olmasaydı iyiydi Gerçi olgun gelin iyidir hahaha Munenin kızını mı istesem bi de Kadiş

ofiş koptum kahkaha atıyorum şu anda

biz iyi beyin yıkarız benim beynimi de parkun yıkadıydı zati hacışakir kullanıyoruz ohh mis gibi oluyor yumşacık sonra böyle oluyosunuz zaten :111:

hahaha üzerimizde "beni yıka" yazıyor zaaaaar, bu lafa da bayılıyorum uzat uzatabildiğin kadar

Ofiş ne yazını okuyunca bir anda aynada kendimi böyle gördüm:111::111::111::111:

ex bu aralar aldığım en yegane mesaj bu, yıkamışlar bizi ex kimler kıydı bize

beybiler ekşınlı konu mu arıyorsunuz? aşk hikayeleri kısmında bir özgür aşk konusu var ki evlerden ırak yazacağım da çok zor tutuyorum kendimi

munenin bu sayfada damat adayları için yazdıklarını bi oku derim yafrum sonra gel konuşalım

Bende 2 senelik kız anasıyım

hemen dalayım konuya dur

7 ye karşı 2

Hiç şansları yok

emin misin bak üç oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…