cıks
insan hiç mi anasına çekmez ya
bu kadar çemkirik psikolocik ve fiziksel şiddete meyilli bi anadan ba böle bi çocuk olsun:26::26:
benimkine bağırıyolar vuruyolar
başını yana eğip bakıyo
kızım vursana diyom ama anne acııır üzülürler diyor
elim mahkum yani mecbur ben çemkiricem kvye
Kızını bize yolla, 1 aylık kursa tabii tutarız, kurs bitiminde çenesini tutmayan, bir vurana beş vuran, anlı şanlı başı dik, eli belinde, dakika da 200 kelime üretebilen, anasına yaraşır bir kız evladı olarak yollarız sana, sertifikada veriyoruz, gururla asarsın baş köşeye
Bize gelen 2 günde konuşmayı söker, 1 haftada yürür, 2 haftada tam kıvama gelir
Ciddiyim bak, komşunun bir muhabbet kuşu vardı, muhabbet kuşu ötmez mi, ötmüyordu fukara, evde herkes sessiz konuşmayı sevmeyen tiplerdi, kuş ötmeyi unutmuş o derece yani, bir haftalığına memlekete gideceklerdi bize bırakmak istediler, çok sessiz sorun çıkarmaz, yemini suyunu verin yeter dediler, 1 haftada kuş delirdiötmek ne kelime böğürdü hayvan, komşu döndü kulu teslim ettik inanamadı, kendi kuşu öldü yerine yeni kuş aldık sandı
selam verip borçlu çıkacaksın zannımca
sen ege taraflarındaydın değil mi
hani deniz güneş kumsal
kızını alana anasını da veriyoruz ama
müdürüm farkında mısın
çan çan konuşan erkek anaları kız anaları gelince sırra kadem bastılar
Misafire alışığım, temiz çarşaf, havlu, duş, yemek, oda hizmetlerimiz mevcut, terminalden ya da havaalanından alıp yine aynı yere bırakıyoruz
Kızım çocuk gelişimci 0-6 yaş grubu çocuklara itinayla bakıyor, öyle bakıyor ki çocuğunuz var mı yok mu hatırlamıyorsunuz
Erkek anaları kaynana topiklerine kaçtılar, müdür burda kendince eğlensin, biz onun oyalanmasından istifade edelim dediler amaaaa bdvyedim, heryerdeyim
Erkek anaları kaynana topiklerine kaçtılar, müdür burda kendince eğlensin, biz onun oyalanmasından istifade edelim dediler amaaaa bdvyedim, heryerdeyim
dönüp dolaşıp gelecekleri yer burası nereye gidecekler
Stockholm sendromu var bizde
hem müneden ban yeriz hem sevmeden edemeyiz
artık çok geçmiş dedi (elçiye zeval olmazSiyasetteyim, aranıyorum
Seyyah peşimden gelme ama, sen oraya her girişinde banlanıyosun.
Siyasetteyim, aranıyorum
artık çok geçmiş dedi (elçiye zeval olmaz)
benim de bir geyik topiğim yok aslında. Bu da konuyla alakalı bi şey olsun kodese düşmeyim
ekle bakalım merak ettim nasıl bi şey yaptınSirke kardiş mutfak kapı süsümü tamamladım
Yeni bitti onu eklemek için kk ya girdim
N'artık herşey için çok geç demek için belki de çoook geç
Siyasetteyim, aranıyorum
Bende kimi uyarıyorum.
Daha bu hatunun siyasete girip banlanmadığına rastlamadım
artık çok geçmiş dedi (elçiye zeval olmaz)
benim de bir geyik topiğim yok aslında. Bu da konuyla alakalı bi şey olsun kodese düşmeyim
çoğu arkadaşım banlandığı için kk nın en tırsık üyesi olarak kendimi sağlama alayım dedimGeyik topiklerinde belli bir konu yoktur zaten, geyiklerde konu dışıdan banlanmazsınız, hakaret, tartışma, reklam olursa mapusa düşüyor geyiktekiler.
Burası geyik topiği olmayanların topiği, sohbetlere katılabilirsiniz, Dante'ye selam
Ne mutlu size, Allah kızının yolunu her daim açık etsin inşaallah, hanım kızının mezun olacağı gün kızım için dua eder misin? Üniversiteyi kazansın, o da birgün kızın gibi üniversite mezunu, elinde mesleği olan ayakları yere basan bir kız olsun, bu sene sınava girecek.
Kızım küçükken bir komşunun kızının lise mezuniyet kıyafetlerini ütülerken kepi falan süzüp süzüp ahh kızımda liseye gitsin kep giysin diye dua etmiştim, Allah o günleri gösteriyor inşaallah, Rabbim ömür verirse üniversiteden mezuniyeti de nasip olsun
derneğimizin üyeleir şunlar
egem abla,parkon,ofis,depresif,ben,sen,aus daha varsa buyursunlar
kız anaları da mune ve hanım ablalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?