Bdv de bol ekşınlı bol banlı konu açarsam kaç gün mapıs yatarım acabavede kaç kişi kıyıma uğrar
hybris
Kamu spotlarında tasfir edilen trafik canavarı sen misin
Araba kullanırken dinlediğin müziği değiştir, klasik müzik dinle
Hayır olsun Hanım, sitede takılınca işlerin mi aksıyor, bir süre banlanıp evinin kadını, çocuklarının anası olmayı mı planlıyorsun
Hazır giderken birkaç kişiyi de götüreyim namım yürüsün mü diyorsun
Sen konu açmakla uğraşıp yorulma, bir topiğe dalıp aklına geleni yaz, ben seni yolcu ederim
Bu arada araba da çocuk yokken tabi, şimdi hamilelik var mecbur efendi kullanıyorum
Patron, yaşlı başlı hatunum ben öyle hopidi dinlemiyorum, ağır abla olarak Alaturca Fm ciyim :)
giderken bir kaç kişiyide götüreyim dediydimmşimdi tek başına şekilmez mağpıs hayatı
Yaşlı başlı hatun mubenden 3 yaş küçüksün, biz bu yaşlara yaşlı başlı yakıştırması yapmıyoruz, Hanım'la benden hiç mi birşey öğrenmedin ne varmış canım yaşımızda
Yabancı parça çalan radyoları dinlerim, slow dinleyemem, müzik dediğin biraz hırçın, bol hareketli olacak
Hanım abla canın koğuş ağası olmayı mı çekti?
Yaşlı başlı hatun mubenden 3 yaş küçüksün, biz bu yaşlara yaşlı başlı yakıştırması yapmıyoruz, Hanım'la benden hiç mi birşey öğrenmedin ne varmış canım yaşımızda
Yabancı parça çalan radyoları dinlerim, slow dinleyemem, müzik dediğin biraz hırçın, bol hareketli olacak
internet aleminde ünlü olur mu bilmem ama bizim topikte ünlü oldu bile
Hanım aşermek mi
Bu ara kadesayla çok mu takıldın
Yok müdürüm öyle değildepresif diyor ki koğuş ağasımı olmayı canın çekti diyorda ondan dedim,mapıs hayatı babında yani
Çok gerginim müdüürm yaa her an patlarım diye tırsiyorum
Oku oku bitmiyor yazdıklarınız.
Hem burayı oku, hem bahsi geçen fotoları ara bul, çok yoruldum bea
BdV ye enerjim kalmadı
Piyo motorun hayırlı olsun, tikkatli sür plis, ben çok korkuyom motorlulardan
Hybrisim trafik canavarım, ev kadını oldun mu kuşum
Müdürüm ben sana hertürlü yardımcı olurum, bırak mavüş kürkü ofişnen bana, şenlensin BdV
Ilk hanım ablamı banlıycam, yanınada depreşifnen kadişi yollar alem yaparız.
Ne oldu Hanım,
anlat, gerginliğine çare bulalım
Hemende ilk beni banlayacan demi parkon teyzeeyokkk olmaz beni müdüürm mapısa tıkacak
Sorma ya dünür adayı var hiç istemiyoruz bizde,tamamen farklı kültürler,memleket ,yaşam şekli işteşubatta tanışacaz ama mezuniyete gittiğimizde ..
Hemende ilk beni banlayacan demi parkon teyzeeyokkk olmaz beni müdüürm mapısa tıkacak
Sorma ya dünür adayı var hiç istemiyoruz bizde,tamamen farklı kültürler,memleket ,yaşam şekli işteşubatta tanışacaz ama mezuniyete gittiğimizde ..
Bu çocuk kısmı büyümese mi ecaba :26:
Hayırlısı olur inşallah...
Abla o dünür konusunun birazını okumuştum, vaktim yoktu yorum yapamamıştım.
Çok zor görünüyor, kızının vazgeçmeye hiç niyeti yokmu?
Enazından Istanbul da yaşama şartı koysanız evlenirse.
Kızın ne düşünüyor Hanım?
Mezuniyette tanışacağınıza göre kızınla delikanlı arkadaş, kızının isteği üzerine tanışacaksınız değil mi?
Bence önyargılı olmadan bir tanışın önce, aileyi tanımaya çalışın, içine sinmese bile kızına erkek arkadaşı ve ailesi hakkında tepkili yaklaşma, hani gerçekten aileyle delikanlıyla ilgili bir sıkıntı olacaksa kızın bunu yaşarak öğrensin, şimdilik yapabileceğin en güzel yönlendirme evlilik için acele edilmemesi yönünde olur, kızı istedik, söz, nişan hoppp düğün olmasın, kızın yeni mezun oluyor, önce bir dinlensin, sonra çalışma hayatına başlasın, mezun oldum şimdi sırada evlilik demesin.
Bu çocuk kısmı büyümese mi ecaba :26:
Hayırlısı olur inşallah...
Bende öyle düşünmeye başladım dep.
Kız, erkek farketmiyor bu devirde evlendirmek, içine sinmesi çoook zor.
Turşularını kuralım biz bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?