onun için diyecek çok şey varda. malum kurallar. birde müdrün konusu.. ama dilimin ucunda kelimelergöğüsleri için değil de kafası için yorum yapasım geldikafan çok güzelmiş canım güle güle kullan yazacaktım
Selamm piyocan ne haberrrrnasılsınn
hadi yaaaaa kaçırdım desenetanıyormuyuz bu zatı mujterem kişiyi
gizli gizli bak. ama oldukça gizli bak.. bir gören olmasın gerçekten:)iyidir abla çok şükür sen naıslsın? ara verdimştim bakıp çıkıyordum bugün yazayımda dedim aynı zamnda :))
bende gördüm bu kişiyi ama resimlere bakmaya korktum açık ofisteyim biri görür maazallah hiiç gerek yok :18:
canım. gir profilime. akışa bak. gördüğün ilk resim:)
diğer resimlerde bakmayı unutma ama
iyidir abla çok şükür sen naıslsın? ara verdimştim bakıp çıkıyordum bugün yazayımda dedim aynı zamnda :))
bende gördüm bu kişiyi ama resimlere bakmaya korktum açık ofisteyim biri görür maazallah hiiç gerek yok :18:
resim filan yokki gözükmüyorr hiç :44:
bende iyiyim canım sağol yoktun sende hiç gözükmedin ,iyisin demi işler güçle nasıl
Hanım,
Birşeyi de gör bacımyeni girdim siteye, ben bile gördüm
Kaynağım oky
Yarın 29 Ekim
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Allah'ım devletimizi, milletimizi korusun, Ata'mıza, silah arkadaşlarına ve ülkemiz için canını hiçe sayan güzel yürekli milletime minnettarım
özel mesajına bak canım:)Müdürüm valla bişey göremedim,profiline girdim okinin ben mi görmüyom yaaa
özel mesajına bak canım:)
cessaret budagörüdmmmm okicimmm waşşşşşş didimmmmmm
iyi abla çok şükür. yoğundum bu aralar. hem tatil dönüşü hem organizasyonlar, hemde motorsiklet aldım onun işlemleri ile uğraşıyoprdum. bugünde bi organizasyon varda aralarda girip yazabiliyorum yine abla. çok heyecanlıyım biliyomusun motor içinnresim filan yokki gözükmüyorr hiç :44:
bende iyiyim canım sağol yoktun sende hiç gözükmedin ,iyisin demi işler güçle nasıl
gizli gizli bak. ama oldukça gizli bak.. bir gören olmasın gerçekten:)
Hanım,
özel mesaj bile attı kaynağımız, daha da göremedim deme fenalık geçirir bayılırım
cessaret buda
iyi abla çok şükür. yoğundum bu aralar. hem tatil dönüşü hem organizasyonlar, hemde motorsiklet aldım onun işlemleri ile uğraşıyoprdum. bugünde bi organizasyon varda aralarda girip yazabiliyorum yine abla. çok heyecanlıyım biliyomusun motor içinn
geride kalmıştır o benim oraya yazdığım mesaj ondan göremedin. sana verdiğim linklerdeki 2ci resmide gördünmü:)Okiiii sen dediğin zaman resim yoktu, şmdi medin mesajı gözüküyorrr akışta resimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?