Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

göğüsleri için değil de kafası için yorum yapasım geldi kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan yazacaktım
onun için diyecek çok şey varda. malum kurallar. birde müdrün konusu.. ama dilimin ucunda kelimeler

Selamm piyocan ne haberrrrnasılsınn

hadi yaaaaa kaçırdım desene tanıyormuyuz bu zatı mujterem kişiyi

iyidir abla çok şükür sen naıslsın? ara verdimştim bakıp çıkıyordum bugün yazayımda dedim aynı zamnda :))

bende gördüm bu kişiyi ama resimlere bakmaya korktum açık ofisteyim biri görür maazallah hiiç gerek yok :18:

hayır sonrada diyoruzki ya bu erkeklerin kkda işi ne.
ee sen böyle resimler koyarsan gelirler tabi. adamlardada suç bulmuyorum.

gizli gizli bak. ama oldukça gizli bak.. bir gören olmasın gerçekten:)

canım. gir profilime. akışa bak. gördüğün ilk resim:)
diğer resimlerde bakmayı unutma ama

resim filan yokki gözükmüyorr hiç :44:

bende iyiyim canım sağol yoktun sende hiç gözükmedin ,iyisin demi işler güçle nasıl

bende iyiyim canım sağol yoktun sende hiç gözükmedin ,iyisin demi işler güçle nasıl

Hanım,
Birşeyi de gör bacım yeni girdim siteye, ben bile gördüm
Kaynağım oky

Yarın 29 Ekim
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Allah'ım devletimizi, milletimizi korusun, Ata'mıza, silah arkadaşlarına ve ülkemiz için canını hiçe sayan güzel yürekli milletime minnettarım

Müdürüm valla bişey göremedim,profiline girdim okinin ben mi görmüyom yaaa

iyi abla çok şükür. yoğundum bu aralar. hem tatil dönüşü hem organizasyonlar, hemde motorsiklet aldım onun işlemleri ile uğraşıyoprdum. bugünde bi organizasyon varda aralarda girip yazabiliyorum yine abla. çok heyecanlıyım biliyomusun motor içinn

Hanım,
özel mesaj bile attı kaynağımız, daha da göremedim deme fenalık geçirir bayılırım

gizli gizli bak. ama oldukça gizli bak.. bir gören olmasın gerçekten:)

eve saklıyorum kendimi burada mümkünatı yok. sağım solum erkek dolu sapık derler vallahi bana. zaten sen yorum yapmışsınya akışta çıkınca hemen başka sf ya geçti orada bile bakamadım

bu kadarda olmaz yaniii

hadi güle güle kasasız belasız gülerde kullan inşallah motorunu, heyecanlı olman normal tabi motorla trlayacan yani

Güle güle kullan piyonist, kazasız belasız inşaallah
Yağmurda çamurda dikkat et, yolda sıkıştıran çok oluyor mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…