- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
bu kadarda olmaz yaniii
hadi güle güle kasasız belasız gülerde kullan inşallah motorunu, heyecanlı olman normal tabi motorla trlayacan yani
Güle güle kullan piyonist, kazasız belasız inşaallah
Yağmurda çamurda dikkat et, yolda sıkıştıran çok oluyor mazallah
çok teşekkür ederim. inşallahhh kazasız belasız olur. aminn
daha iyileri sizlerin olsun. motosiklet olunca arabalar umursamıyor bile. ama ben önlemlerimi alacağım tabiiki. kask ve kemerimi aldım ama mont, dizlik ve eldiven bulamadım henüz onalrıda alınca tam teşekküllü olacağım inşallah.
sizlerede söyleyeyim. trafikte motosikletlileri farkedin lütfen
Gördümmmm ben bile gördüm keleşim
çok teşekkür ederim. inşallahhh kazasız belasız olur. aminn
daha iyileri sizlerin olsun. motosiklet olunca arabalar umursamıyor bile. ama ben önlemlerimi alacağım tabiiki. kask ve kemerimi aldım ama mont, dizlik ve eldiven bulamadım henüz onalrıda alınca tam teşekküllü olacağım inşallah.
sizlerede söyleyeyim. trafikte motosikletlileri farkedin lütfen
Aman valla dikkatli ol, montunu, dizliklerini ihmal etme, aldığın motor sürat motoruysa onlara özel kıyafetler var, onlardan almanı tavsiye ederim, motor heyecanlı, adrenalini yüksek bir araç, zevkli de ama işte malesef trafikte dört tekerler 2 tekerlere saygı duymuyor, yollarda çok görüyorum motorları çok sıkıştırıyorlar, zaten trafik kurallarına pek uyulmuyor, aşırı hız yapan araçlar var, motoru gördüklerinde iş işten geçmiş oluyor
Ama tabii sizlerinde önlemlerinizi almanız lazım, dün birini gördüm kafasında sadece kask vardı ve sürati kesinlikle 200 km.'ye yakındı çünkü biz 90 km.yle seyir halindeydik yanımızdan fişek gibi geçti, motoru kullanan adına çok endişelendim o süratle motor kaysa ve sürücü düşse kemikleri bile eriyor asfaltta sürüklenirken
Aman diyeyim çok dikkat et, zaten kadın sürücüler çok tacize uğruyor yollarda, kadın olduğunu anlayınca daha çok sıkıştırıyorlar
5. resim gibi bir poz bekliyorum
6 numara kendisinin....birden hanım kızmız sandım, şok oldum, neyse ki pamelaymış, ama diğeri hanım kızmıza ait galiba sanırsam:26:
hayırdır,canına kastın mı var?Bdv de bol ekşınlı bol banlı konu açarsam kaç gün mapıs yatarım acabavede kaç kişi kıyıma uğrar
hayırdır,canına kastın mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?