Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Senin gibi pıtırcık bi ihtiyara can kurban :9:

Vallaahamı :27::27: :16: yaşlı pıtırcık dmi

Naber millet :27: ayıp ayıp 2. sayfalardan topluyorum sayfayı resmen :19: Müdürüm gör bunları gör, hepsi bıraktı gitti. hanım abla ile ben olmasak resmen örümcek bağlayacak sayfa :27:

buradan sevenlerime sevgilerimi gönderiyorum, sıradaki parça size gelsin :21:

[video=youtube;uHmIKGO9wOQ]https://www.youtube.com/watch?v=uHmIKGO9wOQ[/video]

Ofissim bak kşmse gelmiyor bir sen bir ben geliyorum buraya müdürüm görüse kıyamet kopartacak artık :27::27: madalya takmaları lazım bize demi yada sana mavi kürk bana onur üyeliği dermişim :6:

Vallaahamı :27::27: :16: yaşlı pıtırcık dmi

Ofissim bak kşmse gelmiyor bir sen bir ben geliyorum buraya müdürüm görüse kıyamet kopartacak artık :27::27: madalya takmaları lazım bize demi yada sana mavi kürk bana onur üyeliği dermişim :6:

valla abla artık mavu kurk mu olur, editörlük mü olur, yoksa direkt siteye ortak mı yaparlar bilemiyoruz ama ağanın eli tutulmaz :27: hiçbirşey yapmıyorlarsa bari tartışmalarda banlanmama sözü alalım :27:

valla abla artık mavu kurk mu olur, editörlük mü olur, yoksa direkt siteye ortak mı yaparlar bilemiyoruz ama ağanın eli tutulmaz :27: hiçbirşey yapmıyorlarsa bari tartışmalarda banlanmama sözü alalım :27:

Yeterki mapısa tıkmasınlar bizi diyon yani :27::27: bu kadar yıl üyeliğimiz var bir güzellik yapsınlar bize :6::6:

Yaw boşver sen arrowu Almost Human izle :ssz: demedi deme arrowdan çok daha keyifli:51:

Offf vampire diaries tan sonra hiç bişey sarmıyor beni, daha doğrusu vampir sevgilim damondan sonra:43:
Sırada çok dizi var, seninkine baktım drammış, boğuyor beni dram..Gizem var mı gizem? Her bölüm böyle gözüne far yemiş tavşan gibi gibi kalıyomusun bölüm sonunda:ssz:

Bana öyle bi dizi lazım:26:

Offf vampire diaries tan sonra hiç bişey sarmıyor beni, daha doğrusu vampir sevgilim damondan sonra:43:
Sırada çok dizi var, seninkine baktım drammış, boğuyor beni dram..Gizem var mı gizem? Her bölüm böyle gözüne far yemiş tavşan gibi gibi kalıyomusun bölüm sonunda:ssz:

Bana öyle bi dizi lazım:26:

Ben hiç izlemedim vampire diaries ı :ssz:ama Almost Human da dram falan değil :19:dram olsa bende izleyemem :52:gelecekte geçen polisiye dizi diyebiliriz özetle:ssz:Böncesi çok çok iyi değil gibiydi ama bak ben dün 4. bölümü izledim ve bundan sonra yeni bölüm gelince hemen izlerim öyle diyeyim:51:

Mentalist bilirmisin sen :26:izlemediysen mutlaka izle onuda çok keyifli:ssz:

Ben hiç izlemedim vampire diaries ı :ssz:ama Almost Human da dram falan değil :19:dram olsa bende izleyemem :52:gelecekte geçen polisiye dizi diyebiliriz özetle:ssz:Böncesi çok çok iyi değil gibiydi ama bak ben dün 4. bölümü izledim ve bundan sonra yeni bölüm gelince hemen izlerim öyle diyeyim:51:

Mentalist bilirmisin sen :26:izlemediysen mutlaka izle onuda çok keyifli:ssz:

Ooo simon baker oynuyomuş, yakışıklı adamdır izlemek lazım :60:

paranormal türleri de severim, ama her bölüm birbirinden bağımsız mı yoksa bir konu etrafında mı?
polisiyeler genelde bağımsız oluyor da:26:

Ooo simon baker oynuyomuş, yakışıklı adamdır izlemek lazım :60:

paranormal türleri de severim, ama her bölüm birbirinden bağımsız mı yoksa bir konu etrafında mı?
polisiyeler genelde bağımsız oluyor da:26:

Bir ana konu var süregelen:ssz:ama bölümlerde polisiye olaylar da başlayıp bitiyor aynı zamanda:27: simon çok velet ya:52::52:sarışın sevmem ama söz konusu simonsa sırf onun için bile izlenir:ssz:

Bir ana konu var süregelen:ssz:ama bölümlerde polisiye olaylar da başlayıp bitiyor aynı zamanda:27: simon çok velet ya:52::52:sarışın sevmem ama söz konusu simonsa sırf onun için bile izlenir:ssz:

Bir ana konu varsa bu izlenir bak..
5 sezon gördüm sanki, oyalar yani epey bi..

Aşk var mı aşk, o da varsa süper olur:ssz:

Yani öyle adı konmuş birşey yok :60::60::60::60::60:
Ahahahhha iyiydi bu uşom :60:
O zaman adını ben koyarım, pek meraklıyımdır dizi kahramanlarına aşık olmaya :60:

Ben biraz arrow yapim, son 4 bölüm kaldı zaten:ssz:
Sonra mentale başlamaya karar verdim:6:

Bundan sonra biraz daha erken vakitlerde buluşalım mimkinse:19:

Ahahahhha iyiydi bu uşom :60:
O zaman adını ben koyarım, pek meraklıyımdır dizi kahramanlarına aşık olmaya :60:

Ben biraz arrow yapim, son 4 bölüm kaldı zaten:ssz:
Sonra mentale başlamaya karar verdim:6:

Bundan sonra biraz daha erken vakitlerde buluşalım mimkinse:19:

Beni daha bulamayabilirsin medim :ssz:

İşe başlıyorum maalesef :52::52::52:

yuppiiiiiğğ süper haber bu:46:
aman sen işe başla da bu sebepten bulamayalım yahu, hafta sonlarını iple çekeriz napalım:ssz:

Çok da süper değil ya neyse:31: konuşuruz sonra bir ara:23:

İnşallah hafta sonu ev işinlerinden başımı kaldırabilirim :60::60::60:

Back
X