Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Aynı durumdayım yazın 3-4 kilo kadar aldım bugün yarın bir başlayıp veremedimAma bu muhabbetlerden sonra 38 az olur 36 olmak lazım
bir ara 36 ydım. yazın 38 şu an 40. ama vereceğim . azimliyim. tatlıyı kestim. bol salata balık yiyorum.

Abla su içiyorum yarıyor diyenlere pek inanmıyorumYemeden kilo olmuyor boğazı tutmadan kilo verilmiyor.

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut

Ablam kendi az önce yazıp gitti birşeyler yiyeceğim diyeZaten bu kilo muhabbeti hep onun yüzünden çıktı serdi bit pazarına L beden kıyafetleriniBen de 38-40 arasındayım ama bu saatte yemiyorum
Med beni pıçaklarsa artık kim koruyacak bilmiyorum

Müdür, Surrender ve Ben S'ler takımı mıyız şimdi :26::26:

Evet, ama ben salasta çok giyerim
Her bedene uygun olan modellerden. Ama xl xxl xxxl xxl hariç
L ye kadar salaş olacak yoksa kaybolurum icinde

Bende sen gibiyim. Ne yapsam kilo alamıyorum. Ne giysem bol geliyor :44::44:

Bende sen gibiyim. Ne yapsam kilo alamıyorum. Ne giysem bol geliyor :44::44:

Yok canim ben bedende tek sorunu mağazaların indiriminde yasiyorun
Kapisinda mı yatiyorlar anlamıyorum. Hep buyuk bedenler kalmis oluyor kilo sorunum yok memnunum ben 50 kiloyum

Kaç kilosun sen?

Yok canim ben bedende tek sorunu mağazaların indiriminde yasiyorun
Kapisinda mı yatiyorlar anlamıyorum. Hep buyuk bedenler kalmis oluyor kilo sorunum yok memnunum ben 50 kiloyum

Kaç kilosun sen?

Sen gene iyisin. Ben 45 Şşt, duymasın kimse

Bende 45. 50 arasında turlarim hep. 5 kilo muhakkak alman lazim

Aynen ya sorma çok yesem bile taş çatlasın 46,5 oluyorum :26: alsam fena olmaz aslında. 45lik olduğumu duysalar beni linç ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…