Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sağol müdürüm, yağsız bi tost hüplettim..Yağsız ama salçalı

Evet farkettim, ama bak müdürüm yiğidi öldür hakkını ver, etlerim hiç löp ve sarkık değildir, bildiğin tok tok, kapkalın, diri diri duruyor

Medin yüreğine incek şimdi

Abla sizi pıçaklayamıyorum da, böyle kalakalıyorum :)

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut

Ben yemesem hemen veriyorum..Ciddi ciddi 8-9 aydır feci bi iştah açıklığı var..11 kilo aldım ya, daha ne diyim..Zaten yapım kalın..Bir de kilo alınca hiç hoş durmuyor
Ama o da ilaçlardan, hep bi bahanem var yani

Nevroş ben 5 lerde yatıyorum balım, bu benim akşam yemeğim

Bahanelerimiz bitmiyor zaten
Bak o zaman oldu

,İhtiyar olmanın avantajlarını kullanıyoz işte

Nicomediaya lazim bana degil

Sürekli yicen
Hemen umutsuz olma

İlerde alırım ya inşallah

Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini

Ya napim konusu açılıyor :26::26: Birazdan çıkıcam zaten bunlar son kozlarım Hem arkamda kapı gibi müdürüm ve hanım ablam var. Dimi ?

Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini

Ben gözüme kestirdim bile abla açığını görür görmez KİB yapacağımBurdan yapacak başka birşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…