Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Straplez istemiyorum abla, ben romantik gelinlikleri seviyorum Kate gibi, grace gibi

Topiğine girmiştim ama reklam bildirimi sebebiyle girmiştim, biri senin topikte reklam yapmaya kalkmış
Bir ara sakin kafayla girer bakarım, tarzını anlayayım, olmadı bende eklerim fikir olsun diye, gerçi çok model olunca iyice aklın karışmaz mı:26:

Müdürüm, engin bilgilerinize dayanarak birşey aklıma geldi onu sorabilirmiyim, didimde barbar vardı hala duruyormu ? Tan çıkardı hani meşhur olmadan önce

Müdürüm, engin bilgilerinize dayanarak birşey aklıma geldi onu sorabilirmiyim, didimde barbar vardı hala duruyormu ? Tan çıkardı hani meşhur olmadan önce

Barbar??? Valla inan bilmiyorum, bu konuda engin bilgilerim sınıfta kalır
Hiç duymadım, görmedimde, adı değişmiş olabilir, birçok işletme el değiştiriyor çünkü

Kib dedin de aklıma geldi geçenlerde kibi bilmiyordum gene böyle bir topikte dalgaya aldılar ben dedim ben kibi kendine iyi bak diye biliyorum dedi onlarda evet sevdiğin kişiyi kibliyorsun demişti Rezilliğin daniskası yalnız. Çömez oldugum nasılda meydana çıktı. Kimdi hatırlamıyorum söyleyen

Çok teşekkür ederim ablacığım Yollamışsın reklam yapanı zaten farkettim
Ben romantik ve asil gelinlikleri seviyorum. Dantel-bolca dantel, ama gözyormayan...Uzun upuzun duvaklar, uçuşan tüller, hatta duvakta etekte incecik tüylerden fiyonlar, küçük inciler. Böyle inmeyecek o gelinlik belden aşşağıya, akacak

Barbar??? Valla inan bilmiyorum, bu konuda engin bilgilerim sınıfta kalır
Hiç duymadım, görmedimde, adı değişmiş olabilir, birçok işletme el değiştiriyor çünkü
Barlar caddesinde idi, barbar bar'dı adı, tan çıkıyordu senelerce çıktı sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…