Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

herşeyi takan tiplerdenim zaten bi de bu ara daha da çok takıyorum.. ufacık birşeyi bile didikliyorum.. bıktım bu huyumdan:)

sağol canım, ama işin garibi iyiyim zaten:) geceleri böyle bir yorgunluk çöküyor..
neyse sıkmayayım sizi.. garip ama geçer herhalde..

sağol canım, ama işin garibi iyiyim zaten:) geceleri böyle bir yorgunluk çöküyor..
neyse sıkmayayım sizi.. garip ama geçer herhalde..

yok ya nıye garıp olsun herkesın var bı derdı insanız ve takıyoruz :)

mesela bugün öğrencimle çalışıyoruz son konuya geldiğimizde yoruldum sıkıldım hızlı geçtim orayı.. bunu takıyorum kafama.. niye hızlı geçtim diye??? oğlak burcuyum hiç memnun değilim:))) takıntılıların burcu:)

bu kadar ufak detayları takıyosanız psıkologa gıtmek cozum olabılır bence

bu kadar ufak detayları takıyosanız psıkologa gıtmek cozum olabılır bence

canım işte benim için ufak olmuyor,,, işimi hakkıyla yapmaya çalışan biriyim her zaman.. öğrencim p.tesi sınava girecek.. sorumlu hissediyorum kendimi..
sadece bir örnekti bu yüzden uyuyamıyor değilim:) genelde geç yatarım zaten bu ara kafam meşgul iken uyuyamaz oldum..
bebekle çok yoruluyorum bu ara.. sanırım ondan.. bekar olduğum zamanlar yorgunum dediğim zamanları düşündükçe.. ahh ahhh:)

Rica ederim fotoğraf sana mı ait ?

Evet bana ait..

Tövbe bismillah..Müdürüm dedikodu çetesinin başına kendini de eklemeyi unutma
Sen beni cımbızlamayı özlemişsin ama bu hanfendi çizgim karşısında cımbız kıyamıyo bana

İhtiyar heyeti ve çetesi iş başında

2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğim temizlikte top 8'i belirledim

Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır

Top 8'de olmak bile süper elebaşı kimdir müdürüm

Günaydınlar ylbaşı biletime 50 yetele çıkmıştıda onu alayım bugün bozdurup harcayım demi

günaydın..
dünkü egeden gelen dünkü hortum siyasette bayağı can yakmış.
med ide beraberinde götürmüş. siyaset iyice tehlikeli olmaya başladı:)

günaydın..
dünkü egeden gelen dünkü hortum siyasette bayağı can yakmış.
med ide beraberinde götürmüş. siyaset iyice tehlikeli olmaya başladı:)

Günaydın şeker
Ege'deki hortum,buradaki fırtınayı dindirmiş
Bayağı bir kayıp var yani

Müdürüüüüüüüüüüüüüüüüm, özel mesaj yazmıştım ama ulaşmadı mı acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…