Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Topiği öksüz yetim bırakmayan herkese selam olsun

Hangi su
İyiyim çok şükür, siz nasılsınız acaba

Ege
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen

Ben baktım çok güzel yerler gezmişsin,görmüşsün,çekmişsinBizimle paylaşmışsın teşekkür ediyorum

Bakıyorum şimdi

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size

Bakıyorum şimdi

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size

5 hafta abla
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde

Baktım beğendimTamam her türlü nazınız,kaprisiniz çekilirAma ben artık hasta ve yaşlı bir kadınım çokta zorlamayalım

Kıyaaaamaaaam, takılıyorum Hiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az

Kıyaaaamaaaam, takılıyorum Hiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumİnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalarGerçi bazen uzun olabiliyorUyuyamıyorumSabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde

Hadi uyu o zaman, lütfen dinlen biraz

5 hafta abla
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde

Fotoğraflar çok güzeldi, bayıldım, oraya mı yerleşsek acep:26:

Hasta hasta niye dolanıyorsun ki zaten buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…