Uykusu düzene girse bi sende kestirirsen onla öğlenleri ama düzelir düzelir daha kçük annesi
40 ı cıkınca duzelır dıyolar bugun cıktı ama hıc sanmıyorum
Öyle pat diye düzelmesini bekleme zaten
Zor çocuk seninki
Kök söktürüyo annesine paşaaa
bu cocuk buyunce hıperaktif fılan olmazsa iyidir
Topiği öksüz yetim bırakmayan herkese selam olsun
Müdürüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Bildiniz mi beni
Tanıyamadım, siz kimsiniz acaba
Hemen bir samimiyet müdürüm demeler falan
Suyun öteki tarafından'ım
Nasılsınız müdürüm
Hangi su
İyiyim çok şükür, siz nasılsınız acaba
Ege
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen
Ben baktım çok güzel yerler gezmişsin,görmüşsün,çekmişsinBizimle paylaşmışsın teşekkür ediyorum
Ege
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen
Bakıyorum şimdi
altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size
Sen bakmaaaaaaaSana küsüm ben, çok küsmek geldi içimden
Baktım beğendimTamam her türlü nazınız,kaprisiniz çekilir Ama ben artık hasta ve yaşlı bir kadınım çokta zorlamayalım
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumKıyaaaamaaaam, takılıyorumHiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumİnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar Gerçi bazen uzun olabiliyor Uyuyamıyorum Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde
Hadi uyu o zaman, lütfen dinlen biraz
Ege
5 hafta abla
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumİnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar Gerçi bazen uzun olabiliyor Uyuyamıyorum Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?