Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.
Konu dışından 1 gün yiyoz dimi ban?:26:

sen nedıyosun ya ağzımın suyu aktı yirim kı ben onu

Sen bide onun vampir halini görcen

Tamamkardeşi falan varsa bende onunla kontrol ettiriyim bariamaç kesinlikle kontrol başka bişi değil gerçekten

Var, stefan..Onu alabilirsin bak, efendi çocuktur..Hep iyilik yapar, kendini feda eder başkalarının iyiliği için

Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.
Konu dışından 1 gün yiyoz dimi ban?:26:
ceza puanın çoksa daha fazla da olabilir ablaben geçen gün konu dışından 4 gün yedimceza puanım 30

Sen bide onun vampir halini görcen

Var, stefan..Onu alabilirsin bak, efendi çocuktur..Hep iyilik yapar, kendini feda eder başkalarının iyiliği için
tamam yazdım kenara çok sağol abla bana çok büyük bir iyilik yaptınEğer kontrol amaçlı lazım olursa çal kapımı

Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.

Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.

Kendini ihbar ettiğin konumu, çok güldüm ya
Ben kendimi ihbar edecek olsam haftanın yarısı mapısta geçer,
Kiblenmediysem hiç sesimi çıkarmam

Kendini ihbar ettiğin konumu, çok güldüm ya
Ben kendimi ihbar edecek olsam haftanın yarısı mapısta geçer,
Kiblenmediysem hiç sesimi çıkarmam

Yok ya,o siyasetteydi. Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.

Konu dışı da Bdv...

Müdürüm bi özel mesaj atmam lazım,işin bitince...Salça olmayayım şimdi.

anaaaaaaa herkes burdaymış ya, çok yaşlandım demek ki, hep en son benim haberim oliii

aşk böcüğü de şutlanmış ha

sıra bana da gelecek, çok yaklaştı, hissediyorum :18:

Yok ya,o siyasetteydi. Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.

Konu dışı da Bdv...

Mona,
istersen mesajı yolla ama yarın bakabilirim ancak, yol yormuş çaktırmadan, kafam kazan gibi, uyumaya gidiyorum, yarına kadar iyice gerilin, ha banlandım ha banlanacağım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız
Yarın görüşmek üzere, Allah rahatlık versin hepinize.

anaaaaaaa herkes burdaymış ya, çok yaşlandım demek ki, hep en son benim haberim oliii

aşk böcüğü de şutlanmış ha

sıra bana da gelecek, çok yaklaştı, hissediyorum :18:

cino,
gülüm buraya yazanlardan kimse arkadaşlık listende ekli değil mi? Ekle hemen birilerini, aksiyonlardan anında haberin olur
Kutunda büyük mü var acaba gerilim, korku, paniğin artması için yarına kadar bekleyin
Testere'den sonra en iyi korku filmine aday 2014 kk yapımı Kestere vizyonda yönetmen Mune

hee ekliydi, öyle farkettim zati yoğğğsa kimse bana bişey söylemiii

yok kutumda büyük, yok. güççük hissediyom ben, ama etkisi büyük olii namıssızın

kknın kestere filmi miii, ben kamera arkasından bi görev rica ediciğim, üstünüze sağlık, yönetmen yardımcısı olursa ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen konuş et konu dışına çık gel burda kaç gün ban yerim diye kafa yor........sizi gidiler sizi
Müdürüm birşey sormak istiyorum benim bu ceza puanlarım hiç düşmeyecek mi .....yoksa kk nın demirbaşı olsamda her banlandıgımda banlı gün sayılarım artmaya devam mı edecek......ona göre siyaset bölümüne gireyim

Günaydınnn müdürümmm :18::18::18:

Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı

Hoş geldin müdürrüm sefalar getirdin gözümüz yollarda kaldı, bol ekşınlı bol bekretli konular vardı
Bak bu sefer masumum uslu uslu duruyorum her an fitilim çaklılırsa infilak edebilirim

Ahhhhh be müdürüm nasıl bilmem F tipi mapısı tıktın beni içeri 4 gün nefes alamadım içerde,rutubet kokuyor ayaklarım çokkk ağrıdı taşın üzerinde yatıyon bide minder yok örtü yokkkkk yok ta yokkk iştee offfff offffff

Siz polemikten yemişinizdir.
Ben polemikten yersem 1 hafta yokum

4 gün yatıp çıktım polemikten

Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.

Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.

Resmen didiştik demi mona :13:

Konu dışı da Bdv...

Ona ne güldüm varyaaa ihbar ettiğn kendiniiii

Çaktırmadan da soruyoz ama kaç gün yatarız diye ceza puanları düşmüyor pepe aynen ruhumuza işliyor konuya göre banlı günün değişiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…