- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
abla ben senin mesajlarını okurken çok gülüyorum yamüdürüm kib çetesini gördün mü peşimdeler benim gibi narin, nazik, kibar, mükemmel bir bağyaanınsen sor bana ben sana tek tek göstereyim medin, parkunun mesajlarını maksat tatilden yorgun geldin kolaylık olsun
ausum sen mısırla çekirdeklerime bak geliyorum ben hemen
müdürüm kib çetesini gördün mü peşimdeler benim gibi narin, nazik, kibar, mükemmel bir bağyaanınsen sor bana ben sana tek tek göstereyim medin, parkunun mesajlarını maksat tatilden yorgun geldin kolaylık olsun
ausum sen mısırla çekirdeklerime bak geliyorum ben hemen
Nasıl oldun:26:
Aldı çekirdeği " zar " konusunda müdürü bekliyo o, dur ben kibliyim
gel yamacıma canım...
umarım aynı hücreye düşeriz
ben en son f tipine girmişim demek.Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde
Siz bir daha düşünün, ben yokken ne kadar uçtunuz
Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde
Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizigerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin
Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde
İyiyim nevom, azaldı epey ağrılarım..Çok şişim sadece, onun için de sabır :)
Zar konuları bu gece oyalar müdürü, yarına kadar dolanırız yine rahat rahat
ayırmaz bizi müdür
gardiyan bu olucaksa hemen bi suç işliyim de bende geleyimOhoo müdürüm yanılıyosun..Ben çiçek gibi yaptım o hücreyi gire çıka
Gardiyan olarak ta bunu ayarladım, yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 953487
Ofisi tek başına koyabilirsin ama hücreye, ona yok
Onlarda çabucak geçer inşaallah
gardiyan bu olucaksa hemen bi suç işliyim de bende geleyim
Ohoo müdürüm yanılıyosun..Ben çiçek gibi yaptım o hücreyi gire çıka
Eki Görüntüle 953487
çift kişilik var mıİnşallah canım
Gel gel hepimize yatak var
Ohoo müdürüm yanılıyosun..Ben çiçek gibi yaptım o hücreyi gire çıka
Eki Görüntüle 953487
yok ben onu almiim. vampir o. hücrede birde gebermeyeyim.
çift kişilik var mı
gardiyanıda yanıma alıp bekretimi kontrol ediyim
nerdeymiş bu mapıs
sen nedıyosun ya ağzımın suyu aktı yirim kı ben onuOnun ısırdığı yerde gül biter, bebeğim benim
HişşştttBurda yolun yarısına gelmiş med ablan var, çekil kenarı
Nemli ve kasvetli mapıs damı nasıl saraya döndü gözünde dimi
Onun ısırdığı yerde gül biter, bebeğim benim
HişşştttBurda yolun yarısına gelmiş med ablan var, çekil kenarı
Nemli ve kasvetli mapıs damı nasıl saraya döndü gözünde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?