konu ortadan giriş yapıyoooorrrruuummm
mune litfen ceza pointlerımızı aşşağıya çekermisin bak biz gidersek çok ağlarsın arkamızdan
peki 3 yıl banlanmak için napmam gerekiyo
office nasıl geldi 3 yıl sonra
Yok müdürüm vermedi ALLAHtan o puanı.
O , o kadar acımasız değil, dışı sert içi pambık gibi onun
Nasıl oturduysa artık içime
Amiiiiiiiiiiin aratmasın . 40 puanda mı var ?
konu ortadan giriş yapıyoooorrrruuummm
mune litfen ceza pointlerımızı aşşağıya çekermisin bak biz gidersek çok ağlarsın arkamızdan
Med doğurdum doğurcam telaşındayım bide uykusuzluk sardı :/ bi oğlan doğurcam ama ömrümden ömür gitti :)
Mune abla bunlar çok konuşuyor yine ver banı gitsin hiç çekilmiyolar tiplere bak
sen neye kesinlikle katılmıştın
Var tabii
Teker teker gelin, ben puan veriyorum, başkaca yetkim yok, ben mazlum, mazbut, masum bir müdürüm
Tüm m'ler bende
Bi an patronlardan birinin gazabına uğrayıp kendini tecritte bulabiliyosun just..Sonra kızıp , "eeeaah çok meraklıydım" diyince yıllar geçiyor..Öyle banlı kalıyosun işte
Ben her bulduğum delikten girmeye çalıştım mesela, hiç boş bırakmadım
Kin tutmuyorlar..Makul bir dille konuştuğunda açıyorlar banını..Yani ben geldiğime göre, herkes gelir diyorum ben
Bak kib yaptım geldi hemen
Ayrıca 40 pointte var evet..Ben uzman diye birinden almıştım teeee kaç sene önce:44:
"Sabahtır her türlü hakereti yapan ..... üyemiz varken neden bir kadın arkadasımız uyarı aldı anlamadım!!!
Haksızlıklar diz boyu oldu artık."
Bu cümleye katılmıştım
30 puanı da al sana haksızlık diye dayadı valla ceza tabelama
Nasıl doğurdun doğurcan? Vakti var daha? sorun yok dimi?
Uykusuzluk neden?
Şimdi çalışmıyosun ya, belki uykunu aldığın için uyuyamıyorsundur canım..
Bi an patronlardan birinin gazabına uğrayıp kendini tecritte bulabiliyosun just..Sonra kızıp , "eeeaah çok meraklıydım" diyince yıllar geçiyor..Öyle banlı kalıyosun işte
Ben her bulduğum delikten girmeye çalıştım mesela, hiç boş bırakmadım
Kin tutmuyorlar..Makul bir dille konuştuğunda açıyorlar banını..Yani ben geldiğime göre, herkes gelir diyorum ben
Bak kib yaptım geldi hemen
Ayrıca 40 pointte var evet..Ben uzman diye birinden almıştım teeee kaç sene önce:44:
he baya puan birikti o zaman sizin o zamanlar
ben anlamadım zaten senle ilgili konuyu bişeyler yazmışlar demişler ama :26:
neyse o zaman korkmıyım zaten nedense mune abladan korkmuyorum benyani biraz korkuyorum ama kazen :18:
Vakit geldi artık bundan sonra her an doğum olabilir. Uykusuzluk uykumu aldığımdan değil aprılarım var ondan. Neyse burayıda gebe topiğine çevirmeyelim boşver
benim 60 point 5 ceza, birinden 20 geçirdi demek ki
valla konuyu bilmeynce anlamlandıramadım ama durup durup yapmışsın sen de benim 40 pointim var 4 kez girdim içeri
Vakit geldi artık bundan sonra her an doğum olabilir. Uykusuzluk uykumu aldığımdan değil aprılarım var ondan. Neyse burayıda gebe topiğine çevirmeyelim boşver
E daha geçen gün konuştuğumuzda 1 aydan fazla vardı?
Doktorunla irtibat halinde kal..Gündüzleri de yanında biri olsun artık..
Ay bak ben heycan yaptım burda..
Benim 110, dağılın
Özelden mesajına cevap vermeyi unuttum galiba, verdiğim cevabı hatırlayamadım
Boşver anlama, uzun hikaye :)
Kazenden kork zaten
Eskiden curly de baya sertmiş, ama ben hiç denk gelmedim o zamanlara..
müdürün de öyle s beden olduğuna falan bakma, bi tokatladı mı fena tokatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?