yok gelmezbizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha
yok gelmezbizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha
bende gidiim kapamadan sen.oky'm
bir an daldım, elim kapamaya doğru kaymış hafiften, ne olduğunu anlamadan gidiverdi gariban
ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor
Bana sor bu işleri
Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular
Betim demirci süpermen gibi cımbızı veriyorsun 10 dakikada hazır ediyor
konuya biraz daldım ama 3 yıl nasıl banlanılıyo :26:
O kadar hızlı olmasaydı ya , az ucunu törpülesin , kenarına oyma yapsın , kakma yapsın
Neyse , cımbız değil balyozunu değdirmişsin konuya zaten
Kız sen eskiden Lullaby' miydin ? Hatırlıyorum o nickle ben seni.
O zaman da anlaşıyorduk galiba ?
Bu arada durumlar iyi mi ?
Lullaby bizim aşkımızın ilk evresindeki şarkımız Lullaby kim tanımıyorum ben :26:
evet iyi
Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar
Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar
Yönetime duyurulur
Aynen sabahtan beri uyarıl uyarıl nereye kadar
İyi geceler , keyifli sohbetler hepinize ....
konuya biraz daldım ama 3 yıl nasıl banlanılıyo :26:
süresiz banlanma oluyoryani kapıyı kapatıp, sürgü çekip, alarmı kurup bir de mühürlüyorlar geri gelmesin üye diye
Benimki kursağımda kaldı ne yalan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?