Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hah evet oky ile banlandığınız dönem hatırladım

Şu çete işini çok seviyorum

oky'm
bir an daldım, elim kapamaya doğru kaymış hafiften, ne olduğunu anlamadan gidiverdi gariban

konuya biraz daldım ama 3 yıl nasıl banlanılıyo :26:

Yönetime duyurulur

parkon, oky iyi uykular rüyanızda beni görmeyinde kimi görürseniz görün

Betim demirci süpermen gibi cımbızı veriyorsun 10 dakikada hazır ediyor

O kadar hızlı olmasaydı ya , az ucunu törpülesin , kenarına oyma yapsın , kakma yapsın

Neyse , cımbız değil balyozunu değdirmişsin konuya zaten

Gözümüz Aydın , kulaklarımız Manisa

Konu şuting oldu . Muneeee, muneeee hooooppp top ağlardaaaa ....

Mune sevinçten formasını sallayıp seyircilere attı

O kadar hızlı olmasaydı ya , az ucunu törpülesin , kenarına oyma yapsın , kakma yapsın

Neyse , cımbız değil balyozunu değdirmişsin konuya zaten

Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar

Kız sen eskiden Lullaby' miydin ? Hatırlıyorum o nickle ben seni.
O zaman da anlaşıyorduk galiba ?

Bu arada durumlar iyi mi ?

Lullaby bizim aşkımızın ilk evresindeki şarkımız Lullaby kim tanımıyorum ben :26:

evet iyi

Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar

Aynen sabahtan beri uyarıl uyarıl nereye kadar

İyi geceler , keyifli sohbetler hepinize ....

Son düzenleme:

Benimki kursağımda kaldı ne yalan söyliyim

süresiz banlanma oluyor yani kapıyı kapatıp, sürgü çekip, alarmı kurup bir de mühürlüyorlar geri gelmesin üye diye

he tamam işte bunun için baya büyük bi olaya karışmak lazım olsa gerek
geri gelmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…