merhaba ne zamandır soracağım karşılaşmamız iyi oldu üniversitede klinik psikolojiyi Suna Taneliden aldım yazmışsınız yoksa Uludağ psikolojiden mi mezunsunuz :)
onlar m değilde ZZZZZZalımın z si olmasınvalla ben bılmem bu pointler insin please yoksa bundan sonra senı hep replıycem kk daki popi ni düşürcem
Vakit geldi artık bundan sonra her an doğum olabilir. Uykusuzluk uykumu aldığımdan değil aprılarım var ondan. Neyse burayıda gebe topiğine çevirmeyelim boşver
Sitede abla oldum, teyze oldum, amir, müdür zaten bilinen lakaplarım, bir anne olmamıştım onu da oldum sayende, öp annenin eliniBen de Curly'den aldım vallaha...
Zaten Curly'i onun dışında hiç görmedim
ALLAH bir daha denk getirmesin
Kazen öyle mi halbuki ... Bana 10 puan bile vermedi hiç. Sarı kart gösterip çekiliyor. Severim kendisini
O bana kıyamayan bir baba, beni küçük küçük 10 puancıklarla terbiye eden Mune de bir anne bana
elif,benim 60 point 5 ceza, birinden 20 geçirdi demek ki
neeeeeey, ben 100 olunca şutlanıyoz sanıyodum ya la...
bana sert vurmadı hiç
10cuk 10cuk gittim hep
bu arada 110 mu 100 olunca gitmiyo muyduk
sorcha at bebisim bekliyorum
Müdürü tehdit, 999,5' a tabii bir amiri tehditten kaç ay yatarsın biliyor musun
Ay gün sancıların mı başladı Nick(( Allah bir avazda kurtarsın, inşaallah sağlıkla kucağına al oğlunu
Sitede abla oldum, teyze oldum, amir, müdür zaten bilinen lakaplarım, bir anne olmamıştım onu da oldum sayende, öp annenin elini
elif,
yanlışın var, 6 cezan var, hepsi 10 puanlık, hiiiiii hepsini ben vermişimmm
Ben de öyle sanıyodum, hatta 90 pointken napcam ben diye müdürün baya başının etini yedim bu puan konusunda :)
İki üyelik birleşti benim, birleşince puanlar da birleşmiş..Bileydim birleştirir miydim
150'ymiş sanırım sınır..Allah göstermesin o günleri
Şimdi seni asayımmı keseyyimmi hıı :)
İsmi ne olacak demiştin onu yazmıştım cevap vermelik bi mesaj değildi telaşlanma :)
Ben de öyle sanıyodum, hatta 90 pointken napcam ben diye müdürün baya başının etini yedim bu puan konusunda :)
İki üyelik birleşti benim, birleşince puanlar da birleşmiş..Bileydim birleştirir miydim
Müdürü tehdit, 999,5' a tabii bir amiri tehditten kaç ay yatarsın biliyor musun
Ay gün sancıların mı başladı Nick(( Allah bir avazda kurtarsın, inşaallah sağlıkla kucağına al oğlunu
Sitede abla oldum, teyze oldum, amir, müdür zaten bilinen lakaplarım, bir anne olmamıştım onu da oldum sayende, öp annenin elini
elif,
yanlışın var, 6 cezan var, hepsi 10 puanlık, hiiiiii hepsini ben vermişimmm
iki üyelik birleşince limitini de iki katına mı çıkarmışlar?Ben de öyle sanıyodum, hatta 90 pointken napcam ben diye müdürün baya başının etini yedim bu puan konusunda :)
Benim 110, dağılın
daha 110 puanlık yaramazlığım varmış
ya bdvye öyle akıl almaz konular açıyolar ki geyik yapası geliyo insanın
biri bekret diyo (yemin ederim erkek ismi sandım ) biri yıldönümüne ıspanak yaptım diyo
biri bekret diyo (yemin ederim erkek ismi sandım) biri yıldönümüne ıspanak yaptım diyo
biri bekret diyo (yemin ederim erkek ismi sandım) biri yıldönümüne ıspanak yaptım diyo
150 miymiş, hee iyi o zaman. 10ar 10ar gidiyom zati :))) tartışma/polemik/uslup
gosgoca kadın oldum, hala bu yüzden ceza yiyom ya
150 miymiş, hee iyi o zaman. 10ar 10ar gidiyom zati :))) tartışma/polemik/uslup
gosgoca kadın oldum, hala bu yüzden ceza yiyom ya
yıl dönümüne ıspanak mı, soraydın kocası temel reismiymiş
ıspanaka değil o fetibör bikerem
Hee 150 ye gelene kadar ne süreler oluyo ama biliyonuz mu siz..1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 sene
Uslu durun, bakın bana ne hanfendiyim
iki üyelik birleşince limitini de iki katına mı çıkarmışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?