Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ay keşke yazsaydın bunu konuya

ben o kadına sonra üzüldüm ya çok mu üstüne gittik diye ama senin orta parmakla gösterme lafı fenaydı

tamam seni örnek alıp 110da bırakıcaz

ya o kadında hakkaten var bı garıplık ama cıkıcak yakında kokusu gorücezzzzzzzz

Biri takıntı haline getirip arka arkaya eksilemeseydi 5 lemiştik şimdiye bebişim

neyyyyyyyyyyysenıde aldım lısteye mune sen oky parkon just çılgın muz elicino sorcha bundan hergun hepınızı sıraylan replıycem

şu yeşil çizgileri dörtleyenlerı esefle kınıyorum yakında bıtane bırınızden bıtane öbürünüzden çalıcam haberınız ola

Kaç puanda bir artıyor bu yeşiller yahu ? :26:
Onu anlayamadım ben :44:

Kaç puanda bir artıyor bu yeşiller yahu ? :26:
Onu anlayamadım ben :44:

kanka hanı boyle oyun hileleri falan oluyoya arkadaşlar da bu yesıl cızgılerın hılesını bulmuslar hergun bı çızık atıyolar burdan curly e suç duyurunda bulunuyorum

ben 100 puandan sonra iki çıbık oldum forum mantığına göre düşünsek muhtemelem diğerleri de 250-500-1000 olur

İyi bari az kalmış
Yok ya 100 puanda birdir bence. Siyasete çok girmek istemiyorum, polemikten uzak kalmaya söz verdim.
Bdv'den toparlıyorum ben repleri

kanka hanı boyle oyun hileleri falan oluyoya arkadaşlar da bu yesıl cızgılerın hılesını bulmuslar hergun bı çızık atıyolar burdan curly e suç duyurunda bulunuyorum

Hahahaha... Çocukken prens vardı, onu oynardım . Karşıma o kılıçlı adamlar çıkınca paniklediğim için, babam bana hilesini bulmuştu onu yapıyordum. Daha 4 yaşında filandım ha hatta alt + k miydi öyle bişi

Ne hafıza varmış bende de ha. Şuan fark ettim .

Curly en acımasızı tabi, direk ona ispikledin

ben işimi bilirim kanka once med i yollasın bence hem ödemlerı de cokmuş sitede ağırlık yapıyo sıte yavaşlıyo sonra (dayagı yimeden behlul kaçar)

Son düzenleme:
ben işimi bilirim kanka once med i yollasın bence hem ödemlerı de cokmuş sitede ağırlık yapıyo sıte yavaşlıyo sonra (dayagı yimeden behlul kaçar)

Katılamıyorum şuanda sana, demek çok olumlu rep kullanmışım sende

Hahahaha bu yoruma koptummm, med beni koparmasa bari

Sonra da oky gitsin, açtığı konuları görüyorsunuz yani sayın yönetim, bu ne böyle insanları birbirine düşürdü, taraf oluşturduuu... Yoksa hepimiz kardeş kardeş yaşıyorduk

Vay hayın vay
Ödemlerimle döverim seni

Valla maydonoz suyumu da içtim, sabah iniyorum akşam şişiyorum, tuhaf bişi..

el ele tutuşalım bu konudan kaçışalım
med görmeden oky duymadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…