şu yeşil çizgileri dörtleyenşerı esefle kınıyorum yakında bıtane bırınızden bıtane öbürünüzden çalıcam haberınız ola
hey allahım bdvye yeni konu açılmış..Hem üzülüyorum hem kızıyorum bazen..
Yok limit zaten oymuş :)
Valla 40 puan daha alınca akıbetim nolcak acep
ay keşke yazsaydın bunu konuya
ben o kadına sonra üzüldüm ya çok mu üstüne gittik diyeama senin orta parmakla gösterme lafı fenaydı
tamam seni örnek alıp 110da bırakıcaz
ya o kadında hakkaten var bı garıplık ama cıkıcak yakında kokusu gorücezzzzzzzz
idrarla zar ne alaka dimi
paralel kk da var mı acep
Biri takıntı haline getirip arka arkaya eksilemeseydi 5 lemiştik şimdiye bebişim
şu yeşil çizgileri dörtleyenlerı esefle kınıyorum yakında bıtane bırınızden bıtane öbürünüzden çalıcam haberınız ola
neyyyyyyyyyyysenıde aldım lısteye mune sen oky parkon just çılgın muz elicino sorcha bundan hergun hepınızı sıraylan replıycem
neyyyyyyyyyyysenıde aldım lısteye mune sen oky parkon just çılgın muz elicino sorcha bundan hergun hepınızı sıraylan replıycem
Kaç puanda bir artıyor bu yeşiller yahu ? :26:
Onu anlayamadım ben :44:
Kaç puanda bir artıyor bu yeşiller yahu ? :26:
Onu anlayamadım ben :44:
ben 100 puandan sonra iki çıbık oldum forum mantığına göre düşünsek muhtemelem diğerleri de 250-500-1000 olur
sen nasıl benden önce iki çızık olursun haYIIIIINNNnnben naptım yaarada kaynadım
Olumlu replicen beni ama diiiiğğğ mi ?
kanka hanı boyle oyun hileleri falan oluyoya arkadaşlar da bu yesıl cızgılerın hılesını bulmuslar hergun bı çızık atıyolar burdan curly e suç duyurunda bulunuyorum
Hahahaha... Çocukken prens vardı, onu oynardım . Karşıma o kılıçlı adamlar çıkınca paniklediğim için, babam bana hilesini bulmuştu onu yapıyordum. Daha 4 yaşında filandım ha hatta alt + k miydi öyle bişi
Ne hafıza varmış bende de ha.Şuan fark ettim .
Curly en acımasızı tabi, direk ona ispikledin
ben işimi bilirim kanka once med i yollasın bence hem ödemlerı de cokmuş sitede ağırlık yapıyo sıte yavaşlıyo sonra(dayagı yimeden behlul kaçar )
ben işimi bilirim kanka once med i yollasın bence hem ödemlerı de cokmuş sitede ağırlık yapıyo sıte yavaşlıyo sonra(dayagı yimeden behlul kaçar )
Katılamıyorum şuanda sana, demek çok olumlu rep kullanmışım sende
Hahahaha bu yoruma koptummm, med beni koparmasa bari
Sonra da oky gitsin, açtığı konuları görüyorsunuz yani sayın yönetim, bu ne böyle insanları birbirine düşürdü, taraf oluşturduuu... Yoksa hepimiz kardeş kardeş yaşıyorduk
Vay hayın vay
Ödemlerimle döverim seni
Valla maydonoz suyumu da içtim, sabah iniyorum akşam şişiyorum, tuhaf bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?