el ele tutuşalım bu konudan kaçışalım
med görmeden oky duymadan
yarasın tosunuma yarrraasın bal oldun kan olsun löp löp yenıden et olsunnnn
Bu dua mıydı şimdi:26:
Med seni bacaklarıyla ezecek şimdi, silindir görevi yapıyor şiş bacakları, bir kere ezmesi yetiyor, kağıt gibi oluyorsun
olur kanka mudurun topıgıde sayfaların tozlu kısımlarına düşsünBenim de dedikodu, geyik topiğim var, orda mutlu mesut yaşarız ...
Med seni bacaklarıyla ezecek şimdi, silindir görevi yapıyor şiş bacakları, bir kere ezmesi yetiyor, kağıt gibi oluyorsun
yarasın tosunuma yarrraasın bal oldun kan olsun löp löp yenıden et olsunnnn
Hoşbuldum gülümmune ablam sahalarda hoş geldin ablaaaaa bende diyodumçoktan ban yemedim
olur kanka mudurun topıgıde sayfaların tozlu kısımlarına düşsün
kağıt gıbı nedemek yea ben zaten kağıthelva gıbı hatunum ossaltı beden bır bağyanım neyse bu konuda da şanslısın s beden grubunda omuz omuza savaşacagız hadı bunun hatrına oselden konusalım su ceza pointlerını
Hoşbuldum gülümbenim elimden banlanmayı mı özledin sen sen bdv de konu dışı yaz ben hemen gelir banlarım seni
Şiii beden bilgilerimizi yazmayalım, nazar oluruz, laf aramızda birisi duymasın 27 beden kot giyiyorum, annem kızdı zaten, pirinç tartar gibi tarttılar beni
Hoşbuldum gülümbenim elimden banlanmayı mı özledin sen sen bdv de konu dışı yaz ben hemen gelir banlarım seni
ay ablaaaa o konu dışı yazan ben değilemkii başkasının konusuydu o ben yorum yaptım sadecene gayet masumum yaniyok ablam sadece senin özledim banı başkasına ısmarlayak
Şiii beden bilgilerimizi yazmayalım, nazar oluruz, laf aramızda birisi duymasın 27 beden kot giyiyorum, annem kızdı zaten, pirinç tartar gibi tarttılar beni[/QUOTE
temem temem tövbeler olsunTöbe de toli, çabuk töbe de yoksa
Eki Görüntüle 956867
ahhahshha müdür yavalla göstercem şimdi korkudan yanıma yaklaşamıcaklar bidaha
Şiii beden bilgilerimizi yazmayalım, nazar oluruz, laf aramızda birisi duymasın 27 beden kot giyiyorum, annem kızdı zaten, pirinç tartar gibi tarttılar beni
27 ye şu an ayak bileğim anca girer
Allahım farka gel
Yav s lerin bu topiğe girmelerini yasaklamamış mıydık:44:
med cim senin ödemler tavan yapmış yav kızmada azcığıda türk kası sanırsam
amaaan boşver türk kadını balık etli olur
Allahım farka gel
Allahım farka gel
med cim senin ödemler tavan yapmış yav kızmada azcığıda türk kası sanırsam
amaaan boşver türk kadını balık etli olur
Med yardıma geleyim mi
türk kası olmaz mı, azcık aldırdık işte o kasları
Gel nevom gel, s ler sardı yine etrafımı
Hatta ben bunları sana bırakayım, şu korsemi az çıkarıp duşa gireyim
Öpüyorum hepinizi kocaman, iyi geceler
Med'e hırs yaptırıyoruz, bizim gibi s bedenler yazdıkça dayanıyor maydanoz suyuna, ödemleri inince doktordan izni koparıp sporda yapmaya başlar, fit olur, bunların hepsiniii bize borçlu
Med'e hırs yaptırıyoruz, bizim gibi s bedenler yazdıkça dayanıyor maydanoz suyuna, ödemleri inince doktordan izni koparıp sporda yapmaya başlar, fit olur, bunların hepsiniii bize borçlu
Beni yalnız bırakma:18::18:
Hayırlı geceler canım
ozaman yemeğe götürsün bizi ablaaa olmazmı şöyle balık falan yeriz med cimde garibim salata malata yer bol maydonozlu
(kaşınıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?