• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben de geçen güne kadar aylarca tartılmadım :1:
tartılsam moralim bozulcak biliyodum..

Kilo verilir endlesim..Bölgesel, gideremediğin bi kalınlığın yoksa kilo verilir, takma kafanı :38:

Verilecek de bir başlamam lazım, ama yok böyle olmuyor, aldıkça alıyorum ben. Diyet bölümlerine yavaştan yavaştan sokulmalıyım forumda :ssz:
Kalçam-bacaklarım çok yoktur benim, kollarım ve karnım kilo alıyor :35:

Verilecek de bir başlamam lazım, ama yok böyle olmuyor, aldıkça alıyorum ben. Diyet bölümlerine yavaştan yavaştan sokulmalıyım forumda :ssz:
Kalçam-bacaklarım çok yoktur benim, kollarım ve karnım kilo alıyor :35:

E işte kilo verilince en rahat giden yerler..Zayıflayınca kollarında kalmıcak göbişin de :48:

Katılıyorum:31:Benimde üst yok alt var zayıflayınca üstten başlıyor incelmeye üste birşey kalmıyor:9:

Sen konuşma, 7 lere yaklaşan benim :50:
Akşam depresyonuna girdim yemin ederim, zaten sevgililer günü depresyonu da var üzerimde :5:

Canım senin boyun bayağı uzun 7 lere yaklaşsan da çok sorun değil:29:Verirsin merak etme:34:
Niye senin ki birşey yapmadı mı:19: Şimdiden kutlamıyor mu:20:

Evet kısa değilim ama, yine de ne bileyim :ssz:
İntikalde, sabahtan mesaj yazdı işte :ssz:
O kadar :97:

Benimde totom büyük:53: baldirlarimd siskoo:43:

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım:16:
Öyle vallahi:9:Benimde yürüyüş yapmam gerekiyor kaç aydır hiç yürümüyorum:19:

Ya bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım :60:

Bugün tüm gün yattım diyebilirim..üzerimden tır geçmiş gibi..

Ya bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım :60:

İyi olurdu:9:
Nasıl oldun şişliklerin azaldı mı:26:Tartıda ne durumdasın:31:Gerçi tartı önemli değil ödem olabilir:44:İncelme var mı kıyafetlerde:34:

Ahaha abla ben 9.sinifta ijen fena takmistim her gece deniyodum psikolojim bozulmustu:53: evde yuruyodum ama astralde saniyodum Hihohooo:52:

Back
X