birini annen usulü yap, birini topraga göm
hangısı tutarsa
yok saksıda soğanlarım varda onların içine gömsem diyorum
ben nasıl olsa denize atıcamyedek bir kağıt yaparım, yolda bir gül ağacı görürsem
oraya gömerim
bize de yap sor sevabina litfen litfeeeeeeeeeeeeeeen
hepimiz dilekleri ozelden sore atiyoruz
birazdan bi kucak dolusu kagitla dogru denize sor
oo çifte kavrulmuş lokum gibi oldu. o dileğin kaçışı yok artık.
gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha katrşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur
öyle olur mu yahu
olsa vallahi denerım. ama kişinin yapması lazım
bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya
gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur
ben utanirim zati dilegimi soyleyemem sana
bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya
sulemeeeeeeeeemkimbilir ne garip isteklerin vardır.
allah bilir..
elmayra edim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/618910-sogan-maydonoz-kuru.html
ahada buda taşınacak
sulemeeeeeeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?