Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur

Son düzenleme:
oo çifte kavrulmuş lokum gibi oldu. o dileğin kaçışı yok artık.

bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya

gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha katrşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur

ben gömsemde almayacagım
denize giden zaten geri gelmez

.........................

koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur

ben sabaha karşı kalkamam akşamdan yaparım,inşallah kabul olur

kimbilir ne garip isteklerin vardır.
allah bilir..
sulemeeeeeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…