Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Dağa gaaaçtı, dağ da yandı bitti kül olduuuuuuuuuu

O hikaye aklıma geldi ya birden. Eğer kuşlarımı bana verirsen, hatta parkonunkilerden de bir tane ver el altından . Sana mesaj sayını geri viririm .

Dağa gaaaçtı, dağ da yandı bitti kül olduuuuuuuuuu

O hikaye aklıma geldi ya birden. Eğer kuşlarımı bana verirsen, hatta parkonunkilerden de bir tane ver el altından . Sana mesaj sayını geri viririm .

al sondaki kuşlar senin olsun, hasta ve yaşlı gibi bakanlar parkunun

evet. seninkileride versene bana

"oky kuş cenneti" olacak o zaman

Son düzenleme:
Şimdi konunun 6 ay öncesi görünüyor kısmını anladım da,bu torpillilerin civcivi nerden geldi onu çözemiyom.

Şuan 3 tane şüpheli var,OKY,OFFICE ve MUNE

Bizim civcivler azalırken bu üçlünün civcivi artmış

Siteye komplo düzenleyen sizsiniz demi,kabul edin..Civcivlerinizi bana verirseniz kimseye demem sizi

al sondaki kuşlar senin olsun, hasta ve yaşlı gibi bakanlar parkunun

"oky kuş cenneti" olacak o zaman

Hasta ve yaşlı olanlara bile razıyım oficem,müdür beni bir hafta hapse tıkıp,fırsat bu fırsat civcivlerimi salmış meydana.
Halbu ki mesaj attım yalvardım,yazık bana dedim,ben 1 hafta dayanamam mapısa,3 günde anlaşalım dedim,kaele bile almadı.
Üstüne bide civcivlerimi salmış,hayin müdür işte.

Kuşlarımı geri verin
Alın terimle besleyip büyüttüm ben onları, gayri meşru iki kuşum bile vardı

Kuşlar yerine puanlar gidivereydi nolurdu

ya ben, ya ben bende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş hem 5 gün bantlı- ayrıca kuşsuz da olabilirdim

med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmiş Resmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ

Son düzenleme:

Ahahaha,o'' hem kel,hem fodul'' ben oluyom bu durumda.
Hem banlandım,hemide kuşsuz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…