kuşları aç-susuz bırakın, kuşlar bana iltica etsin, sonra da geri isteyinisteseniz de gelmez onlar artık bak ne ka güzel dip dibe oturuyorlar
hadi kuşlar bana kaçtı da benim mesaj sayım ve arkadaşlarım kime kaçtı? :44:
ee birazcık artmışşHiiiiiiiiiiiiiiih senin kuşlar çoğalmış mı bana mı öyle geldi ?
Onlaaar neeeey öyleeeeaaaa
ee birazcık artmışş
Dağa gaaaçtı, dağ da yandı bitti kül olduuuuuuuuuu
O hikaye aklıma geldi ya birden. Eğer kuşlarımı bana verirsen, hatta parkonunkilerden de bir tane ver el altından . Sana mesaj sayını geri viririm .
evet. seninkileride versene bana
al sondaki kuşlar senin olsun, hasta ve yaşlı gibi bakanlar parkunun
"oky kuş cenneti" olacak o zaman
Kuşlarımı geri verin
Alın terimle besleyip büyüttüm ben onları, gayri meşru iki kuşum bile vardı
Kuşlar yerine puanlar gidivereydi nolurdu
Med hoşgeldinKuşlarımızı çalmışlar Çalanlar belli ama
Hırkız bunlar nevom
6 kuşum olmasına az kalmıştı
Kuşlarda hayatımızın bir parçası olmuşBunun için tedavi görmemiz gerekecek
Ahahha hakikaten
Kazenin açtığı konuya yazayım mı diye düşündüm ama korktum, her şey bitti bi kuş kaldı demesinler diye
Yok yazma Kazen kuşları soranı Kuş yaparım dedi:18::18:
abovvv hadi ya, yazmış bulundum..elveda, beni unutmayın..kuşlarımı sana hibe ediyorum nevom
Öyle mi çok teşekkür ederimYok mesajını gördüm sadece kuşları sormamışsın
Kuşları araya sıkıştırayım diye yazdım ama
Hasta ve yaşlı olanlara bile razıyım oficem,müdür beni bir hafta hapse tıkıp,fırsat bu fırsat civcivlerimi salmış meydana.
Halbu ki mesaj attım yalvardım,yazık bana dedim,ben 1 hafta dayanamam mapısa,3 günde anlaşalım dedim,kaele bile almadı.
Üstüne bide civcivlerimi salmış,hayin müdür işte.
ya ben, ya benbende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş hem kel- hem fodul gibi, hem 5 gün bantlı- hem kuşsuz da olabilirdim
med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmişResmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?