ya ben, ya benbende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş hem kel- hem fodul gibi, hem 5 gün bantlı- hem kuşsuz da olabilirdim
med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmişResmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ
Ahahaha,o'' hem kel,hem fodul'' ben oluyom bu durumda.
Hem banlandım,hemide kuşsuz kaldım
Arkadaşlar silinmiyor geri geliyor sonraBenimkiler geldi seninkilerde gelir inşaallah
Kuşlarımızı alanlardan biri sensinPeşinize düştük haberiniz olsun
hahahahah dedim o fodul muydu? bodur muydu?şimdi bir TDK sever çıkar, bir de eşleştiri kurbanı olmayayım sileyim dedim yakalanmışım
hahahah Nev yok size kuş-muş artıkolanlarla idare edin, ne demiş böyyüklerimiz, aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz
iyice özlü sözler kılavuzuna bağladım, kuşlar çok olunca böyle oluyor
ya ben, ya benbende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş hem 5 gün bantlı- ayrıca kuşsuz da olabilirdim
med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmişResmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ
hıh. kuşlarımın yakasını bırakın. ben 1gün uğraştım onları çoğaltmak için
oyy. yarıldım. tren dediii.Oki trenini de al ve gözüme gözükme
Nerdeyse sayfayı kaplıyo ördeklerin
pek yumurlayasım vardı dün. napiimİzmir metrosu gibi, şunlara bak
Tüh be,gene kaçırdım olaylı konuyu.
Biri ''derdim Mune '' diye konu açmış.
Önce göreydim bende yazardım şikayetlerimi.
Banlandım,mesaj attım bize ulaşından,duygu sömürüsü ,pazarlık falan,kaele bile almadı beni,1 haftayı 3 güne indirelim dedim,olmadı.
Bir sonraki banım 2 hafta,şimdiden şikayet etsem iyiydi
He yav gördüm sayın ofiş
2 gayrimeşru kuşumu da almışsın
Arkadaş listesi geri geldi canım..
o şikayetçi olunan konuda yaktı mune beni zatenyetişseydim ben de yazardım çarşaf çarşaf, sonra hop 2 hafta daha yokuz
parkuuun dep'in kuşlarını gördün mü?
kuşlarınız bana sığınma talep ettiler, med sürekli banlı, aç-açıkta kaldık didiler
anam chessinkide benimkine benziyor. neden bizlerin böyle olduki. oda konu açar. onlamı ilgiliki bu:26:Demek mune ondan devamlı banlıyo beni
O da çalmış kuşlarımızdan
Yalnız oki yle chessin kuşlarını birleştirsek kk otobanını açarız
Neyse artık, gözümüz yok, tepe tepe kullanın
İyi bakın onlara
anam chessinkide benimkine benziyor. neden bizlerin böyle olduki. oda konu açar. onlamı ilgiliki bu:26:
Olabilir okim..Konuştuğumuzda da dedim ya, bence onla alakalı..Ama nevreste de çok konu açıyor mesela, onun kuşları sizlere ömür..
O yüzden o yüzdendir diyemiyorum:26:
İsyan bayraklarını hazırladım kankitella
Şu kk düzelsin, başlat isyanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?