Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Arkadaşlar silinmiyor geri geliyor sonraBenimkiler geldi seninkilerde gelir inşaallah
Kuşlarımızı alanlardan biri sensinPeşinize düştük haberiniz olsun

Ahahaha,o'' hem kel,hem fodul'' ben oluyom bu durumda.
Hem banlandım,hemide kuşsuz kaldım

hahahahah dedim o fodul muydu? bodur muydu? şimdi bir TDK sever çıkar, bir de eşleştiri kurbanı olmayayım sileyim dedim yakalanmışım

Arkadaşlar silinmiyor geri geliyor sonraBenimkiler geldi seninkilerde gelir inşaallah
Kuşlarımızı alanlardan biri sensinPeşinize düştük haberiniz olsun

hahahah Nev yok size kuş-muş artık olanlarla idare edin, ne demiş böyyüklerimiz, aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz

iyice özlü sözler kılavuzuna bağladım, kuşlar çok olunca böyle oluyor

Biz kuşlarımızı sana yedirmeyiz
Kuşların çok ama üzerine gelince başlangıç yazıyor

Tüh be,gene kaçırdım olaylı konuyu.
Biri ''derdim Mune '' diye konu açmış.

Önce göreydim bende yazardım şikayetlerimi.
Banlandım,mesaj attım bize ulaşından,duygu sömürüsü ,pazarlık falan,kaele bile almadı beni,1 haftayı 3 güne indirelim dedim,olmadı.
Bir sonraki banım 2 hafta,şimdiden şikayet etsem iyiydi

He yav gördüm sayın ofiş
2 gayrimeşru kuşumu da almışsın

Arkadaş listesi geri geldi canım..

hıh. kuşlarımın yakasını bırakın. ben 1gün uğraştım onları çoğaltmak için

Son düzenleme:

o şikayetçi olunan konuda yaktı mune beni zaten yetişseydim ben de yazardım çarşaf çarşaf, sonra hop 2 hafta daha yokuz

parkuuun dep'in kuşlarını gördün mü?

He yav gördüm sayın ofiş
2 gayrimeşru kuşumu da almışsın

Arkadaş listesi geri geldi canım..

kuşlarınız bana sığınma talep ettiler, med sürekli banlı, aç-açıkta kaldık didiler

Demek mune ondan devamlı banlıyo beni
O da çalmış kuşlarımızdan

Yalnız oki yle chessin kuşlarını birleştirsek kk otobanını açarız

Neyse artık, gözümüz yok, tepe tepe kullanın
İyi bakın onlara

anam chessinkide benimkine benziyor. neden bizlerin böyle olduki. oda konu açar. onlamı ilgiliki bu:26:

Arkadaş listeniz siz bildirmeden mi düzeldi arkadaşlar ?

Nereden bileyim ben şimdi giden 60 kişi kimdi

Kuşlara hiiiiiiiiç değinmiyorum bile , hepsini oky aldı sanıyordum ama meğer ofisinde parmağı varmış bu işte hatta mune bile çalıvermiş bir iki tane

Heh bütün firariler burda
Hiiiiç şikayet etmeyin, bende sizlerin ceza aldığı yorumları yazarım çarşaf çarşaf, benim hakkımdaki şikayetleriniz en fazla 2 A-4 boyutunda olur ama ben bir yazarsam Edirne'den Kars'a uzanır

Kiblere ve sitede yaşanan sorun sebebiyle sıkıntı yaşayan üyelerin özel mesajlarına bakacağım ama şimdi mola vakti yemek bile yapamadım hala, yemek yapmam gerek.

Yani kısaca birkaç saat yokum

halletcez kanka sıkıntı yok ama secımlerden sonramı olsa onu bılemedım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…