- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
oyy. nolmuşsun sen
Düzelene kadaryapmaya devam
Oky itiraf etti , sabah erkenden gelip kuş muş ne var ne yok toplamış hepimizden ama arkadaş listemde yarıya inmiş , onu kim yürüttü bilmiyorum
Niye böyle olmuş ya kazene mesaj attım kalaylanmasam bari.
Atmasaydın iyiydi
ahada. sinirlidir şimdi kazen. atılırmı şu an mesaj. yandın senNiye böyle olmuş ya kazene mesaj attım kalaylanmasam bari.
Sitede bi değişiklik de yok ki neden böyle oldu ?
ahada. sinirlidir şimdi kazen. atılırmı şu an mesaj. yandın sen
Planda olmayan bir bakım yapmak zorunda kalmışlar , zaten çok uzun sürdü , sorun büyüktü ve sanırım ancak sistem geri dönüşü ile düzeltildi
benimde arkadaş listem azalmış. ama sanırım bu iş bana bayağı yaradı. kuşlarım artmış. satışa çıkarmayı düşünüyorum. bilhassa kuşları azalanlardan. biraz tuzlu ama değerr . iyi düşünün:)Ya ne bileyim ben ama Oky niye sana bir şey olmadı....
Aus senin de kalplerin duruyo yaaa...
Son toplam mesaj sayımı hatırlamıyorum ama azalmış benimde , civcivlerim gitmiş , yeşil rengim gitmişarkadaşlarım yarıya inmiş , daha ne olsun
Son toplam mesaj sayımı hatırlamıyorum ama azalmış benimde , civcivlerim gitmiş , yeşil rengim gitmişarkadaşlarım yarıya inmiş , daha ne olsun
yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldiarkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş
yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldiarkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş
tamam suçluyum. hepinizin kuşlarını ben çaldım
vay haın,vayyyy.
Bende banlıydım 1 hafta ama kuşlarımı çalmışın.
Nerde benim yavrularım
Sen çaldın benim kuşlarımı o zaman. Yeni yavrular filan.
Kuşlarımı geri ver hemen
Ouuuf.... Sinirim bozuldu.
tamam suçluyum. hepinizin kuşlarını ben çaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?