ha ha mune ve iyi kalpli melek oylemı aynı cumlede kullanmak bile hataVe sen onu öpünce iyi kalpli bir meleğe dönüşsün
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş diyerek bağrıma taş basarım
ha ha mune ve iyi kalpli melek oylemı aynı cumlede kullanmak bile hata
oooo maşallah dilde papuç mubarek
yaaa gercektenmı dur bı bakayım
Ahhhh var ya, yarın akşamı bekliyorum, sen beni öpeceksin ve büyü bozulacak, kötü kalpli kurbağayı öpünce tatlı mı tatlı prenses çıkacak sanıyorsan yanılırsın, bildiğin walking dead çıkacak
Aus,
sorma tolin beni bir sever bir sever, ben nereye o oraya
Başkasına mail atıyorum diye bozuk atıyor, ona da atacakmışım, bugün mail attım ama bana takılmaktan mailini kontrol bile etmemiş
Şimdi kanka mı oldukYok ben istemem ceza puanlarını
bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak
Mesaj sayıma baktın mı Dil papuç olmasa nasıl yazar o kadar mesajı
bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak
Yok sağol almayayımBen başkasından bir şey alamıyorum annem kızıyor. İstersem kendim alırım
oooo bak sennn kızımızda pek hanım maşallah
Bu gece coştun
Ayyy sakın yarın gece gümlemenin alameti olmasın bufalına bakayım dur, yarın gece mi desem o kadar yakın bir gelecekte sana uzun süreli bir yolculuk gözüküyor
polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune
polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune
Çok teşekkür ederim
e bu ıltıfatın üstüne yaptıgın pastalardan boreklerden çöreklerden bızede gönderirsin artık buraya konu açmakla olmaz o işler
e bu ıltıfatın üstüne yaptıgın pastalardan boreklerden çöreklerden bızede gönderirsin artık buraya konu açmakla olmaz o işler
yaaaa o kadar beddua ettımkı forumunuza ateşler salınsın inşallah ddeim böyle oldu işteArtist, iyi ki son banının son günlerine denk gelen zamanda bir sorun yaşadık, havandan yanına varılmıyor
Tolin elin değmişken bizim kayıp kuşlara da bir çözüm bulsan
Ay şunun havalarına bak sen hele
Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık
Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık
ankara yakınsa size ozelde atıyorum adresımıAdres alayım yakın bir şehirde isen neden olmasın
Nevreste,
yaaaa o kadar beddua ettımkı forumunuza ateşler salınsın inşallah ddeim böyle oldu işte
malesef nevreste ona yapcak bişey yok benımde 2 kuşum vardı bırını mune almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?