Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yaaa gercektenmı dur bı bakayım
Şimdi kanka mı oldukYok ben istemem ceza puanlarını

bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak

bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak

Yok sağol almayayımBen başkasından bir şey alamıyorum annem kızıyor.İstersem kendim alırım

Son düzenleme:

Bu gece coştun
Ayyy sakın yarın gece gümlemenin alameti olmasın bu falına bakayım dur, yarın gece mi desem o kadar yakın bir gelecekte sana uzun süreli bir yolculuk gözüküyor

Bu gece coştun
Ayyy sakın yarın gece gümlemenin alameti olmasın bu falına bakayım dur, yarın gece mi desem o kadar yakın bir gelecekte sana uzun süreli bir yolculuk gözüküyor

polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune

polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune

Artist, iyi ki son banının son günlerine denk gelen zamanda bir sorun yaşadık, havandan yanına varılmıyor

e bu ıltıfatın üstüne yaptıgın pastalardan boreklerden çöreklerden bızede gönderirsin artık buraya konu açmakla olmaz o işler

Ay şunun havalarına bak sen hele

Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık

Artist, iyi ki son banının son günlerine denk gelen zamanda bir sorun yaşadık, havandan yanına varılmıyor
yaaaa o kadar beddua ettımkı forumunuza ateşler salınsın inşallah ddeim böyle oldu işte
Tolin elin değmişken bizim kayıp kuşlara da bir çözüm bulsan

malesef nevreste ona yapcak bişey yok benımde 2 kuşum vardı bırını mune almış

Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık

Ablam ben o kuşları çok seviyordum6 kuş olmasına az kalmıştıÇok emek sarfetmiştim
Ne yapalım yeniden besler ,büyütürüz
Merak ettiğim birşey var mesela Oky'nin 11 kuşu var beğenileri devam edecek o kuşlar nereye kadar gidecek

Nevreste,

Kuşlarımı geri istemiyorum tamam ama sizinkilerde sıfırlansın , haksız rekabete hayır

Her şey sıfırdan başlasın

Ben yattım .

Herkese iyi geceler ve tekrar tekrara başarılar fıstığına munecim .

Adres alayım yakın bir şehirde isen neden olmasın
ankara yakınsa size ozelde atıyorum adresımı

Nevreste,

merak etme havamı söndürdü kazen daha yeni uyanmıstım kk ya girdim tel caldı kendimi savcılıkta buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…