- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
abla, 2. üyelik alıp şu topiğe "çok güzelim, herkeşler beni kışkanıyor, ama siz bunu anlamazsınız" diye yazayım bak nasıl canlanacak topiğimiz geri
Müdürüm senin kadar hareketli bir topic olması çok zorBurayı müdürleri kadar hareketli hale getirmezlerse mapusta taze ekmek ve pazen pijama istikaklarını keserimZiyaretçi de yasak
Müdürüm senin kadar hareketli bir topic olması çok zorYazık kıyma kimseye
Ablam
Nasılsın Ablacım iyi misin
Ben de iyiyim Ablacım çok şükürİyiyim fıstığım sağol sen nasılsın
Aşk olsun Hanım, siyasette konuşup duruyorsun siteyi bir gezip dolaşayım, asayiş berkemal mi bakayım demiyorsun, siteye öküz girdiSağolsun bir üye haber verdi de çok dolanmadan yakaladım.
Çok iriydi, yularından tutup savurdum, kıh dedim gitti
Şu numarası yazan değil mi? Bizim kocabaşlı öküz oydu işte, attımMune abla bölüyorum ama az önce bdv de bir erkek gördüm fark ettiniz mi bilmiyorum söyleyim dedim
Şu numarası yazan değil mi? Bizim kocabaşlı öküz oydu işte, attım
Ben de iyiyim Ablacım çok şükür
Kızın ,eşin iyiler inşaallah
Mune abla bölüyorum ama az önce bdv de bir erkek gördüm fark ettiniz mi bilmiyorum söyleyim dedim
Aşk olsun Hanım, siyasette konuşup duruyorsun siteyi bir gezip dolaşayım, asayiş berkemal mi bakayım demiyorsun, siteye öküz girdiSağolsun bir üye haber verdi de çok dolanmadan yakaladım.
Çok iriydi, yularından tutup savurdum, kıh dedim gitti
Ay çok iticiydi resmen surat ifadem değişti konuyu okurken iğrendim böyle oldumTamam o zaman sıkıntı yok tişikkirler sipirmin
Kocam benimle ilgilenmiyor mu ne öyle bir şeyHangş konu nerede hemen söyleyin
Kocam benimle ilgilenmiyor mu ne öyle bir şeyAy çok korkunç ama bakma bence
Evet evet o, ilerilerde 30 küsürlü bir sayfadaydı sanırım. Numarasını yazmış bir de yaGörümceli konu demi
Evet evet o, ilerilerde 30 küsürlü bir sayfadaydı sanırım. Numarasını yazmış bir de ya
Bilmem duruyor herhalde, yol vermiş ama mune abla, yazıkWayy bee,silindimi mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?