- 20 Mart 2008
- 142.004
- 214.041
- 1.423
- 60
İmzana gözüm takılmıştı zaten, içimden geçeni yazmışsın, bende diyecektim sana Hanım bunlar aynı biz diye
Hakikaten kadesa nerede bu aralar, bebek yapan ortadan kayboluyor, Nick'i göremiyorum, kadesa yok, bir biz kaldık
KK'nın tarih müzesinde adımız altın harflerle yazacak
Hanım,Müdürüm sana benim kızları göstereyim çok yamanlar ikiside..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...imefendi-kedileri-psikopat-ve-asosyal.762087/
Hanım,
senin psikopat'ın benzeri hatta bakınca epey bir benziyor, benim eski evin bahçesine geliyordu, o da dişiydi, ne elletir, ne sevdirir, herşeyi de yemez, hazır mama varsa ya da etli birşey olursa yer biraz bahçede güneşlenir giderdi.
Kedilerin bile kendine göre karakteri var, birtane vardı Allah'ım bildiğin edepsiz, bir sesi vardı site inliyordu, yemek ver 5 dakika sonra yine gelir yemek için bağırırdı
Bu arada siteye girip çıkarken kapıyı kim açık bırakıyor? Sürekli erkek sinek avlayıp duruyorum
Herkesi çıkarıp siteyi ilaçlasam mı acaba? Bunlar temizle temizle bitmiyor, bit gibiler
Herkes korkuyo bu konudan o yuzden kimse yokSelamlarrr nerde bu millat nerde bu devlett
Birgün esprilerle videolarla kapattığım konular yüzünden meydan dayağı yersem ve KK hatunları arkamda olmazsa hepinizi protesto ederim
Birgün esprilerle videolarla kapattığım konular yüzünden meydan dayağı yersem ve KK hatunları arkamda olmazsa hepinizi protesto ederim
ben arkandayım mune döndüm sahalara:))) yalnız videoyu açamadım error verdi
Hoş geldinnn video açılmıyor bendede..
Tamamdır, yenisini ekledim, videoyu kendi sitesinde seyredince sorun yoktu
Jelesec hoşgeldinArkamı kollayın valla birgün fena sopa yiyeceğim
sağol arkadaşım yaz girince uzaklaştık k.k dan özlemişim valla diğer sosyal ağlar burayı tutmuyorevet merak ettim ama izleyemedim
Tamamdır, yenisini ekledim, videoyu kendi sitesinde seyredince sorun yoktu
Jelesec hoşgeldinArkamı kollayın valla birgün fena sopa yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?