- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla, 2. üyelik alıp şu topiğe "çok güzelim, herkeşler beni kışkanıyor, ama siz bunu anlamazsınız" diye yazayım bak nasıl canlanacak topiğimiz geri![]()
Müdürüm senin kadar hareketli bir topic olması çok zorBurayı müdürleri kadar hareketli hale getirmezlerse mapusta taze ekmek ve pazen pijama istikaklarını keserimZiyaretçi de yasak
![]()
Müdürüm senin kadar hareketli bir topic olması çok zorYazık kıyma kimseye
![]()
Ablam
Nasılsın Ablacım iyi misin![]()
Ben de iyiyim Ablacım çok şükürİyiyim fıstığım sağol sen nasılsın![]()
Aşk olsun Hanım, siyasette konuşup duruyorsun siteyi bir gezip dolaşayım, asayiş berkemal mi bakayım demiyorsun, siteye öküz girdiSağolsun bir üye haber verdi de çok dolanmadan yakaladım.
Çok iriydi, yularından tutup savurdum, kıh dedim gitti![]()
Şu numarası yazan değil mi? Bizim kocabaşlı öküz oydu işte, attımMune abla bölüyorum ama az önce bdv de bir erkek gördüm fark ettiniz mi bilmiyorum söyleyim dedim![]()
Şu numarası yazan değil mi? Bizim kocabaşlı öküz oydu işte, attım![]()
Ben de iyiyim Ablacım çok şükür
Kızın ,eşin iyiler inşaallah![]()
Mune abla bölüyorum ama az önce bdv de bir erkek gördüm fark ettiniz mi bilmiyorum söyleyim dedim![]()
Aşk olsun Hanım, siyasette konuşup duruyorsun siteyi bir gezip dolaşayım, asayiş berkemal mi bakayım demiyorsun, siteye öküz girdiSağolsun bir üye haber verdi de çok dolanmadan yakaladım.
Çok iriydi, yularından tutup savurdum, kıh dedim gitti![]()
Ay çok iticiydi resmen surat ifadem değişti konuyu okurken iğrendim böyle oldum![]()
Tamam o zaman sıkıntı yok tişikkirler sipirmin
![]()
Kocam benimle ilgilenmiyor mu ne öyle bir şeyHangş konu nerede hemen söyleyin![]()
Kocam benimle ilgilenmiyor mu ne öyle bir şeyAy çok korkunç ama bakma bence
![]()
Evet evet o, ilerilerde 30 küsürlü bir sayfadaydı sanırım. Numarasını yazmış bir de yaGörümceli konu demi
Evet evet o, ilerilerde 30 küsürlü bir sayfadaydı sanırım. Numarasını yazmış bir de ya![]()
Bilmem duruyor herhalde, yol vermiş ama mune abla, yazıkWayy bee,silindimi mesaj![]()