Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hahahahaha belirgin biri yok ama şimdi bende bazen espriler havada uçuyor birde cart diye konu ortasına dalıyorum ya, hayatımdan endişe ediyorum

2 ay kadar da ben yoktum biraz uzak kaldım,geri dönüş yaptım sonra,burasının tadı cidden farklı yani

Kimmiş onlar söylesene pusuda bekler canlarına okurum hepsinin sonra ceza fian kesme ama bana ona göre

kesinlikle bura evimiz gibi olmuş kürkçü dükkanı durumu:) evet evet mune söyle toplanıp hallederiz rahat ol sen bilirsin vukaatı bol olan üyeydim geçmişte

Hahahahaha belirgin biri yok ama şimdi bende bazen espriler havada uçuyor birde cart diye konu ortasına dalıyorum ya, hayatımdan endişe ediyorum

Cımbızınla gelince tırsıyor hatunlar tabi anında mune geldi kaçın deyip sıvışıyorlar

kesinlikle bura evimiz gibi olmuş kürkçü dükkanı durumu:) evet evet mune söyle toplanıp hallederiz rahat ol sen bilirsin vukaatı bol olan üyeydim geçmişte

Aynen öyle oluyor,güzel sohbetler ediliyor arada saç başa girmiyor değiliz yani

Artık burdasın değil mi Jelesec? Valla sitede eskileri görünce sevindirik oluyoruz, bir gittiniz mi dönmek bilmiyorsunuz yahu
Hanım 2 ay ara verdi, gelmez diye korkup kızlarla bize ulaşın linki göndermeye başlamıştım dönsün diye

Nsıl dönmem müdürüm ,aklım kalıyordu burada arada gelip okuyordum hatta,tolin yazmıştı koptum gülmekten..
Biz olsak dönmeyelim diye link vermezsin zalımm mune diye yazmıştı

yaz bitti gezmelerde burdayımmm eski üyelerden nlglpd,oğltkn ve bi kaçı gecesi eller havada yapacağız derim mune özlemiş bizi hadi çete kürkçü dükkanına ha ha ha valla bende özel mesaja bi dönüm dedim girdim aaaa özlemişim şöyle orayı burayı okurken

Sizin topik fenomendi, öksüz yetim bırakmayın buraları

evet yaaa kesinlikle özelden yazmış biri çok eğeleniyorduk okurken neden yazmıyorsunuz artık diye dönelim
Dönün tabii, durduğunuz kabahat Yaz bitti, artık herkes evinde, evde otururken girin işte KK'ye

Müdürüm her an her şey olabilir birazdan,söyleyeyimde haberin olsun..
Ayarım bozulmaya başlayacak yani
Hanım,
sen ara ara başka topiklere mi gidiyorsun, kesin birşeyler oluyor yine, 3. gözü açayım bakayım
Dur mapustan yeni çıktın valla birşey değil mapus ağası kesileceksin başımıza

Hanım,
sen ara ara başka topiklere mi gidiyorsun, kesin birşeyler oluyor yine, 3. gözü açayım bakayım
Dur mapustan yeni çıktın valla birşey değil mapus ağası kesileceksin başımıza

Çekiyor müdürüm ne yapayım

Hanım çık o topikten, vallahi çanlar çalabilir her an

Çıktım tamam çek götür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…