Eee en aksiyonlu topik sizinkiydiVuhuu bir ara giriş çıkışların pek bi fazlaydı ama ... Eski defterleri çok kabarık adrenalin dolu bir topikti
Hanımkeleşle ortak bir üyelik açıyoruz.Nick imiz NeMe ,Avatarımız memeli bir nene
Birinizin nenesi diğerinin m.m.si meşhurdu, bir araya gelirseniz düşünemiyorum
Ne dersin NENE ?
Hanım nenesiyle bir işler karıştırıyor yine, yok oldu
Memeli nene bulursak açalım üyeliğii
Gördünmüğ müdürümm
Yer yerinden oynar
Heeee derimmmm
Derin sularda yüzüyomatraksiyonlu konu var çek kurtar beniiii
Süslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...
Bu konuyu görüşelim en kısa sürede
İyi uykular süslüüü, Allah rahatlık versin, iyiki geldiniz, artık gitmeyinSüslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...
Hanım gördüm seni, nerelere gidiyorsun öyle, feminist karakterinle mapusa düşmek için çok çabalıyorsun bu gece
Hanım o derin sulara gidemezsin artıkGitme bak boğulursun
İlla diyorsun bu gece beni boğ müdür, derin sularda ayağıma taş bağla at zindanaGidemem ama başka derin sulara gidebilirim demi müdürüm
Katılsana Hanım, patronla yarışırsınızBende makarna topiğine gideyim ödül lşahane varyaa
İlla diyorsun bu gece beni boğ müdür, derin sularda ayağıma taş bağla at zindana
İlla diyorsun bu gece beni boğ müdür, derin sularda ayağıma taş bağla at zindana
Katılsana Hanım, patronla yarışırsınız
Ablacım merhabahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makarnalar.768505/page-32#post-37724044
Topiğimize linki koyalım, Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Ödül şahane, Kazen'le yarışmaksa bak onu bilemeyeceğim, ben yarışmam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makarnalar.768505/page-32#post-37724044
Topiğimize linki koyalım, Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Ödül şahane, Kazen'le yarışmaksa bak onu bilemeyeceğim, ben yarışmam
Al ablacım, istediğin gibi kullan, feda olsun sizeAblacım merhaba
Bu fikir çok güzelmişAlabilir miyim
Al ablacım, istediğin gibi kullan, feda olsun size
Hanım,
patrona makarna topiğinde de böyle söyle kafadan 2 hafta izne çıkarır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?