- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Sende benim gibi yap kardişş. o topicden bu topiğe atlaa.Biiiiiiiiiiiir geyik topiğim yooooook, kimseyle muhabbetim yooooooook, çok sık gelemediğim için ortak noktalarımı keşfettiğim hatunlar yoook, amaaa canım muhabbet istiyor
Öyle yapıyor gibiyimSende benim gibi yap kardişş. o topicden bu topiğe atlaa.
Hanım,Günaydınlarrr nerde benim çete üyelerimm
Mune Ablaa ilk satırları okuyunca bu kadın ne ara yaptı doğurdu dedim kendi kendime
Çok tatlıymış yahu bu benim de vardı ama üstüme işedi namussuz
Bebekken nereye çiş yapacağını kestiremiyorlarbizimki hiç üstümüze yapmadı ama ilk günler nerde sıkışmışsa orda saldı kerata
Elimde çamaşır suyu gezip durdum peşinde, tüm halıları zaten kaldırdım, daha çok küçük öğrenmekte zorlanır dediler ama maşallah şimdilik iyi gidiyor, kedi kumuna alıştı bizimki, bir plastik kap aldım, içine kedi kumu koydum, ona yapıyor, aynı bebekler gibiler, nasıl bebekler dikkatleri dağılınca tuvalete gitmeyi unutuyorsa bunlarda öyle, oyuna dalıpta altına kaçırmasın diye sürekli tetikteyim, sağı solu fazla koklamaya başlayınca hemen kuma götürüp hadi kızım çiş yap diyorum
Yalnız evde kuma yapmaya fena alıştı, sokağa çıkardığımda yapmıyor, istersen saatlerce gezdir tuvaletini tutup eve gelince yerine yapıyorterbiyeli çocuk, çevreyi kirletmek ve sokakta herkesin içinde tuvalet yapmak istemiyor.
ahahahaha
o nasıl köpek mune abla kedileşmiş bu
Abla sen benim çocuğu mu evlatlık aldın :)Kedi mi sen benim Kokoş'umun yüzüne de bakalım kedi diye o kendini köpek bile zannetmiyor ki, diyelim ki yemek yiyeceğiz, önce onun karnını doyuruyoruz mızmızlanmasın diye ama daha biz masaya oturur oturmaz o da sandalyeye çıkıp bizle yemek istiyor, tok olsa da biz ne yiyorsak tatmak istiyor, vermeyince bir ağlaması var, çok komik
Gece uykusu gelince hemen yatak odasına doğru gidiyor, bizi de çağırıyor hadi yatın artık diye, şu sıra henüz bebek olduğundan ve hava soğuk diye yanımızda yatıyor, sıkıysa o yatağa yatınca herkes yatmasın, uyumayanı çağırıyor, birde mutlaka bize temas etmesi lazım, yatakta bana dayanıp yatıyor, bazen bakıyorum tepeme yatmış
Hanım,
ben doğum yaptımhem bebek hem site derken geyiğe vaktim olmuyor
Ya eşime o kadar dedim bey bey bu yaştan sonra bebek yapmayalım, çocuk kime benzeyecek belli olmaz dedimal sana, ola ola bu oldu ele avuca sığmıyor, karnı toksa, tuvaletini de yapmışsa, en büyük eğlencesi tavşanını alıp benle oynayın demek, kuduruk kızım benim
Eki Görüntüle 1429114
Allah bağışlasın Abla :):)
Hayırlı bir köpek olur dilerim
Ben geri gönderdim ama
Allah iyiliğini versin emiAbla sen benim çocuğu mu evlatlık aldın :)
Müdürüm,
Altınımı alıp geliyorım hemen,bebek oluncada geyiğe vakit kalmıyor tabi
Ne tatlı öyle büyümüş biraz surata bak ya alıp mıncıracan onu sıkıştırmak lazım bunu
Kazağına bayıldım sen mi ördün çok güzel olmuş,üşümesün bebecikbiraz sıkıştırsana benim yerime şu tatlıyı.
Amin ablası
Ben artık ondan ayrılmam ama karar verdim eğer tuvaletini tam öğrenmezse bağlayacağım poposunuciddi ciddi karar verdim
Allah iyiliğini versin emi
Hanım bu ay parçası kıza çeyrekle kurtulamazsınız elimdenevet büyüdü, ilk geldiğinde 1.900 gramdı, şimdi 2.300 gram. Ben hepinizin yerine bol bol sıkıştırıyorum, valla kızım pek bir narin, hemen üşüyor, o yüzden birkaç tane kazak ördüm, biri kirlenirse diğerini giyiyor, hata ettim aslında tulum örmem lazımdı sabah erken kalkarsa kazakla bile üşüyor çünkü, ay battaniye bile ördüm bu maymuna
Ay kurban olsunlar onu verene, özellikle evde beslenen küçük ırklar diğer ırklara göre daha şımarık oluyor, tabii yaramazlıkları da cabası.Müdürüm bak buda önceden benim kızımdı vermek zorunda kalmıştık,kazağı bilem vardı ingiliz cocker cinsi buda çok yaramazdı ama illahlat ettiemişti bana
Eki Görüntüle 1429577
Ay kurban olsunlar onu verene, özellikle evde beslenen küçük ırklar diğer ırklara göre daha şımarık oluyor, tabii yaramazlıkları da cabası.
Benimde genç kızlığımda terrier'im vardı, eşim getirmişti ama yine de eşimden kıskanırdı beni, evlenince epey bir süre eşimi yatakta istemedi, ortamıza yatıyordu, hamile kaldım kızımın bebek eşyalarını alıp saklıyordu, aşırı şımarık, bir o kadar yaramaz bir delikanlıydı ama resmen Aşkım oldu, beni herkesten kıskanırdı yakışıklı erkekim
Oturaklı, itaatkar ve koruyucu olsun istenirse büyük ırklar tercih edilmeli, bahçe sorununu halledelim bir tanede kocaman bir çocuk alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?